2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Başka bir seviye bu cidden ama beni soda rahatlattı. Kızım eğer kel doğarsa çok kötü şeyler olacak

benim bulantım da olmuştu hem de 17-18. Haftaya kadar bir haftadır ne yesem fark etmiyor, saat 23ten sonra süt falan hikaye ya, o an iyi oluyor sonra devam
bulantıyı hiç yaşamadım bilmiyorum zorluğunu yanmadan daha kötüdür diye düşünüyorum ama yanmada çook kötü alevler çıkıyor içimde :))

herkes güncel göbüş fotosu atsın kimin ne kadar büyümüş görelim bayadır atmıyoruz 24. Hafta son hali ektedir

Eklentiler

• E4881C80-E487-4E12-93D1-999735670436.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 81
  • 6DA38DA7-5A43-43A5-8A73-B71400A8111C.webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 81
Yaa ahaha bilmiyorum fazlasını ama bende yapcam sonra yatırcam oğluşumu küvetin yanına şapşik şapşik fotolarını çekcem
Ben yaptım ama bir sor niye yaptım? Dedim şimdi bunun karısı “bak benim kırk banyom” diyip fotolarını gösterirken oğlumun boynu bükük kalmasın Tabii bu kadar malzeme koymadım

Ben yaptım ama bir sor niye yaptım? Dedim şimdi bunun karısı “bak benim kırk banyom” diyip fotolarını gösterirken oğlumun boynu bükük kalmasın Tabii bu kadar malzeme koymadım
ahahahhahahhaah çok iyi sebep ben ikna oldum

Yaa Allah seni ana gibi anasın be hiç o yönden düşünmemiştim
Oğlumu o sümüklü geline ezdirmem desene

Yaa Allah seni ana gibi anasın be hiç o yönden düşünmemiştim
Oğlumu o sümüklü geline ezdirmem desene
Sümüklü demeyelim de eşit anıları olsun diye diyelim Diş buğdayı partisini de bu sebeple yapmıştım (bi de arkadaşlarım biz yaparız ikramlıkları dediği için) yoksa aşırı üşeniyordum

Gerçi erkekler anılara asla dikkat etmiyor oğlum büyük ihtimalle bana anne beni niye şebek yaptın diye kızabilir diye düşünüyorum ama ben yinede yapcam
senin oğlan belki de geline karşı iki sıfır galiptir şuan

benim bulantım da olmuştu hem de 17-18. Haftaya kadar bir haftadır ne yesem fark etmiyor, saat 23ten sonra süt falan hikaye ya, o an iyi oluyor sonra devam
Çok garip ama benim mide yanmamı meyve bastırıyo. Bulantılarımı da meyve bastırıyodu. Midem mi yanıyo soyuyorum 2 portakal yiyip yatıyorum rahatım. Ya da 1 ekşi elma

Çok garip ama benim mide yanmamı meyve bastırıyo. Bulantılarımı da meyve bastırıyodu. Midem mi yanıyo soyuyorum 2 portakal yiyip yatıyorum rahatım. Ya da 1 ekşi elma
ben bugün mandalina yedim yediğime pişman etti x2 mide yanması oldu

ben bugün mandalina yedim yediğime pişman etti x2 mide yanması oldu
Normalde öyle olmasını beklerdim ben de meyve de asit çünkü. Ama gece yanmalarında bana iyi geliyo meyve

Normalde öyle olmasını beklerdim ben de meyve de asit çünkü. Ama gece yanmalarında bana iyi geliyo meyve
Bana da iyi gelmez. Ama babam yıllardır reflü hastası dediğin gibi hep meyve yer mide asidi dengelensin diye. Dedem sabahları aç karnına tahin yerdi aynı sebepten. Mideyi sıvar korur derdi

Canım ya benimde moralim bozuk 21 yumurta toplandı 4 tane donduruldu çok üzüldüm neden o kadar az yumurta kaldı diye Şuan transfer için bekliyorum 1 ay sonra inşallah transfer olacak benim kalitelerini de söylemedi doktor dondurduk dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…