2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben Orhan Orhan’a gidiyorum canım duydun mu sen bu doktoru

Oglumun dün gece "karanliga bir isik da ben yakam ana" diyerek cakmagi icerde yakmasindan mütevellit mide yanmasindan öldüm. Bana bu bir haftadir oluyor, siz yazarken okuyup geciyodum, simdi anliyorum ne bicim bir seymis
Buzdolabından bir dilim soğuk ayva iyi geliyo bana dene istersen canım

Kız benim eşimin bebeklik fotosu benden daha çok herhalde burdan yola çıktım kıskanmışım demek

Offf çok korkuyorum böyle olmaktan ya ama kesin de böyle olcam. Görmemişin bi oğlu olmuş tutmuş çükünü koparmış olcam kesin etrafımdakiler aaa çok cool anne olcan falan diyorlar, içimi bi bilseler
yok yok en kötü annem gibi olursun, istemsiz bir oğlumculuk ondaki de genel bir gerginlik yok cool biri ama oğlu hasta olsun, ne bileyim üzgün olsun ya da işte iyi olmadığını düşünsün aboooo dünyada bir tek oğlu var sanırsın

Ben yaptım ama bir sor niye yaptım? Dedim şimdi bunun karısı “bak benim kırk banyom” diyip fotolarını gösterirken oğlumun boynu bükük kalmasın Tabii bu kadar malzeme koymadım
Şimdi de birine yaptın ötekine yapmamak olmaz bahanen var ha, onu da kullanırsın dara düşersen

Çok garip ama benim mide yanmamı meyve bastırıyo. Bulantılarımı da meyve bastırıyodu. Midem mi yanıyo soyuyorum 2 portakal yiyip yatıyorum rahatım. Ya da 1 ekşi elma
Bana da meyve çok iyi gelir, midemle ilgili bir problem yaşadığımda hemen sulu ve tercihen kütürdek bir meyve yer rahatlarım. Bundan sonrasını canı çekicek olan okumasın bak, sonra canımız çekiyo diye çemkirmeyin. Karpuz olsa iyi olurmuş ha mide için. Kendi kaleme gol attım al işte. Fkkfmrl.

Oglumun dün gece "karanliga bir isik da ben yakam ana" diyerek cakmagi icerde yakmasindan mütevellit mide yanmasindan öldüm. Bana bu bir haftadir oluyor, siz yazarken okuyup geciyodum, simdi anliyorum ne bicim bir seymis
Yastığı biraz dik tutmak vede üç yudum soğuk süt bana iyi geliyor denenebilir inşallah etli olur
Yaa Allah seni ana gibi anasın be hiç o yönden düşünmemiştim
Oğlumu o sümüklü geline ezdirmem desene
Şşşşş sümüklü gelin mi kız anaları seri gergin şuan

Kalitelerini nden söylemediler acaba benm en çok merak ettiğim konu buydu seninde baya yumurta toplanmış ama işte sadece yumurtaya bakmıyor işin içine birsürü faktör giriyor ama çok şükür bak seninde 4 tane dondurlulmuş. Nerde tedavi oluyorsun sen

Yastığı biraz dik tutmak vede üç yudum soğuk süt bana iyi geliyor denenebilir inşallah etli olur

Şşşşş sümüklü gelin mi kız anaları seri gergin şuan
Ya hiç sorma o kaynana modu bende direk yüklendi ilk oğlum olacağını öğrendiğimde arabada eşime acaba gelinim şuan doğmuş mudur diye sormak oldu

Ben Orhan Orhan’a gidiyorum canım duydun mu sen bu doktoru
Hiç duymadım canım benim seçeneklerim arasında birde bahçeci Betül hanım vardı.
İlk şahin beyle görüşmeye gittik içimize çok sindiği için Betül hanımla görüşmeye bile gitmemiştik.

Aaayy mideye karpuzdan çok kavun iyi gelir aslında olsa da yesek harbiden

Nasıl ya portakal ortalığı daha da ateşe vermez mi? Bilim dünyası şaşkın.
Mantıklı düşününce evet, ama midem yandığında canım özellikle portakal çekince dedim vücuduma güveneyim ve işe yaradı

Ya kızlar konuyu yeniden alevlendirmek istemiyorum ama müslin takıntımızı sizce de çok hızlı yenmedik mi? Ben kendimizle gurur duyuyorum.

Daha dün şöyle 4 kat müslin bi battaniye aldım bence konuyu tekrar alevlendirebilecek kadar tatlı

Eklentiler

• IMG_5559.webp
    96,8 KB · Görüntüleme: 60
Kız naptın sennnnn mevsimi olan bişey de
Valla tüm meyveler candır. Canım yaz meyvesi çektiğinde ben hemen dolabı açıp ne varsa meyve olarak onu yiyorum az önce de turp yedim kütür kütür iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…