Kalitelerini nden söylemediler acaba benm en çok merak ettiğim konu buydu seninde baya yumurta toplanmış ama işte sadece yumurtaya bakmıyor işin içine birsürü faktör giriyor ama çok şükür bak seninde 4 tane dondurlulmuş. Nerde tedavi oluyorsun sen
cintoniklime
Aldığım yerin instagram sayfası Login • Instagram ama istanbuldaysan bizzat gidip al bence trendyol fiyatları çok yüksek. Ben müslini de triko battaniyeyi de 200er liradan aldım. Ay bi de nevresim takımı aldım boş hali pike olarak da kullanılabilecek bi şey. Onun da resmini ekliyimm
cintoniklime
Aldığım yerin instagram sayfası Login • Instagram ama istanbuldaysan bizzat gidip al bence trendyol fiyatları çok yüksek. Ben müslini de triko battaniyeyi de 200er liradan aldım. Ay bi de nevresim takımı aldım boş hali pike olarak da kullanılabilecek bi şey. Onun da resmini ekliyimm
Ben de aynı öyleydim valla iki dükkan gezdik anneme diyorum tamam hadi gidelim. Zorla bi kat daha gezdirdi annem de aldık baya bi şeyler giden herkes bilen biriyle gitmeli ama bak. Annem olmasa kesin çok fena kazıklanırdım
Biz de bazen eşimle gelinimiz doğdu mu acaba diyoruz, Eevdekiliyakat
ile ben minnoş bir kaynana olabiliriz belki de senle Meine Sterne
çok oğlumcuksunuz belli
çok oğlumcuksunuz belli
cintoniklime
çok oğlumcuksunuz belli
Ben de aynı öyleydim valla iki dükkan gezdik anneme diyorum tamam hadi gidelim. Zorla bi kat daha gezdirdi annem de aldık baya bi şeyler giden herkes bilen biriyle gitmeli ama bak. Annem olmasa kesin çok fena kazıklanırdım
çok oğlumcuksunuz belli