2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorum pembe maviyle anlaşmalı orada tedavim oluyor

cintoniklime Aldığım yerin instagram sayfası Login • Instagram ama istanbuldaysan bizzat gidip al bence trendyol fiyatları çok yüksek. Ben müslini de triko battaniyeyi de 200er liradan aldım. Ay bi de nevresim takımı aldım boş hali pike olarak da kullanılabilecek bi şey. Onun da resmini ekliyimm

Eklentiler

• IMG_5557.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_5556.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 63
Of ben kendim gitsem daralıp üç saniyede çıkar hiçbi şey de alamazdım, ne güzel şeyler bulmuşsun. Bi daha beni de çağır

Of ben kendim gitsem daralıp üç saniyede çıkar hiçbi şey de alamazdım, ne güzel şeyler bulmuşsun. Bi daha beni de çağır
Ben de aynı öyleydim valla iki dükkan gezdik anneme diyorum tamam hadi gidelim. Zorla bi kat daha gezdirdi annem de aldık baya bi şeyler giden herkes bilen biriyle gitmeli ama bak. Annem olmasa kesin çok fena kazıklanırdım

Benm gelin belki doğmamıştır daha ama bence senin damadın doğmuş 1 2 yaşında olma ihtimali çok yüksek
Öyle mi diyorsun inşallah bezi bırakmış çişe alışmıştır canım damadım ben severim
Biz de bazen eşimle gelinimiz doğdu mu acaba diyoruz, E evdekiliyakat ile ben minnoş bir kaynana olabiliriz belki de senle Meine Sterne çok oğlumcuksunuz belli
Karusel senin oğlunu sanmıyorum paylaşabileceğini

Evet trendyolda yok zaten senin modeller. Yok canım istanbulda değilim. Yolum düşerse yakın zamanda sorarım sana. Çok güzeller güle güle eskitin

Ben de aynı öyleydim valla iki dükkan gezdik anneme diyorum tamam hadi gidelim. Zorla bi kat daha gezdirdi annem de aldık baya bi şeyler giden herkes bilen biriyle gitmeli ama bak. Annem olmasa kesin çok fena kazıklanırdım
Ne taraflara gittin sadece havuzlu hana mı bende gitmeyi düşünüyorum fikir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…