2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ve arayıp sana nasılsın diye sormuyor mu hayın kadın

Korbell çöp kovasına 699 TL verdim hadi hep beraber o çöp bidonunun ne kadar gerekli olduğunu konuşalım biraz??
Canın sağolsun ya sen gerekli görüyorsan gereklidir bence güle güle kullan. Bir tek önerim olabilir, o da kovanın içini çok biriktirip atan kişi sen olma, eşin olsun

Ben şimdiye bi geçmiş olsun bile demiyo bugünümde yanımda değilse doğumumda hiç olmasın diyerek yaygarayı koparmıştım ajsjsj
Eşime bebek doğunca gelip sizde kalcam dedi. Bebek için gelcek yine bana değil. Ama ben istemiyorum. En fazla gelsin 1-2 gün kalıp gitsin. Rahat edemem.

herkes güncel göbüş fotosu atsın kimin ne kadar büyümüş görelim bayadır atmıyoruz 24. Hafta son hali ektedir
Bi tane havalı gebelik fotom yok hele tipime evde çamaşır sulu tişörtle el işi yapıyorum

Eklentiler

• IMG_2826.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 85
Ne yiyin peki rahim kalınlaşması için ne yedin sen senin taze transfer mi oldu
Yok benm de dondurulmuş oldu kuzum
Haşlanmış yumurta
Avakado
Ceviz
Badem
Armut
Kuru fasulye
Şimdi birde tam mevsimi ıspanak ye
Birde çok fazla su tüketiyordum
ben bunları yemeye çok özen gösterdim

Ne taraflara gittin sadece havuzlu hana mı bende gitmeyi düşünüyorum fikir olsun
Evet sadece havuzlu hana gittim ama kıyafet olarak çok bi şey almadım yorgan yastık nevresim battaniye havlu gibi şeyler aldım daha çok. Bi de tek altlar vardı 3 tanesi 100’e baya bi onlardan aldım. Hastane çıkışları tulumlar takımlar falan çok pahalı alınmaz ordan bence

Gerçi artık eminönüde uygun değilki internet alışverişine devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…