- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Normal canım. Benim de ilk gebeliğim ama doktora sormadım bile. Herkes akıntım var yazıp duruyo. Normal diye düşündümİnşallah biran önce atlatırsın canım ciğerlere inince toparlaması daha da zor tabi.
Ben bişey daha sorcam başını ağrıttım ama.
Bugün 2-3 kez resmen su gibi akıntı geldi hatta bi ara kanamam geldi filan sandım korkuyla baktım. Bu normalmi sizde de böyle durumlar varmı yada oldu mu? Ben ilk bebekten hiç hatırlamıyorum böyle şeyler yaşayıp yaşamadığımı
Teşekkür ederim canımAhh biz kız anneler hamişliğimizi hasta geçirdik resmen. Ama çoğu gitti azı kaldı kuzumaramıza hoşgeldin. Maşallah bebişine. Artık 6 ayın dolmuş 7. ay içerisine girmişsin maşallah
Maşallah kuzularımıza çok dua ediyorum hepimiz için sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz ve isteyen herkese nasip etsin RabbımÇok şyi Can’ım bende kontrolden geliyorum simdi 26+6 836 gram
Hepimiz böyleyiz sanırımSelam hanımlar nasılsınız? 24haftaya girdik bu gün geceleri şu aralar kendime yer bulamıyorum bel ayak hafifden agrıyor uykular haram olmaya başladı.Benimle ayni sorunu yaşıyan varmı merak ettim.
Aynısı var kasık bel ağrısı bide bu aralar adet sancısı sık oluyor neden acaba sizde de var mı bu gece rahat uyuduğumda sabah eşime. Bugün seni rahatsız etmedim değil mi diyorum çünkü o kadar dönüyorum ki bazen hem kendimi hem eşimi rahatsız ediyorumSelam hanımlar nasılsınız? 24haftaya girdik bu gün geceleri şu aralar kendime yer bulamıyorum bel ayak hafifden agrıyor uykular haram olmaya başladı.Benimle ayni sorunu yaşıyan varmı merak ettim
Hepimiz öyleyiz bugün biraz temizlik yaptım karnım kasım kasım kasılıyor çokta ağrıyor gece de uyuyamam artık ağrıdanSelam hanımlar nasılsınız? 24haftaya girdik bu gün geceleri şu aralar kendime yer bulamıyorum bel ayak hafifden agrıyor uykular haram olmaya başladı.Benimle ayni sorunu yaşıyan varmı merak ettim.
Ben de 25+1 im uyudum mu uyuyorum da uyuyana kadar cok zor oluyorSelam hanımlar nasılsınız? 24haftaya girdik bu gün geceleri şu aralar kendime yer bulamıyorum bel ayak hafifden agrıyor uykular haram olmaya başladı.Benimle ayni sorunu yaşıyan varmı merak ettim.
Canım bizim bebeğin ismi belli değil henüz. Diğer bilgiler tam sanırımKızlar selam,
İlk sayfada eksik bilgisi olup ekleme yapmak isteyen varsa yazdırabilir. Bebişinizin ismi, cinsiyeti, yaşadığınız şehir vb.
@kelebek012Ashley @tospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @isimsizzzbiriiii @snkk @fogis @BethLegends @mimoza2015 @Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsn @itsmylife_ @papatyagibiii @xDerinMavix @Minikmucizem9494 @difembahyaa @moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek @Pumpkin04 @greatcook @Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 @evdekiliyakat @muggle1 @mmervee_ W wolfgang Meine Sterne @ozlemhsan @seeymaaa @wttrress @Zaaraaa @momento @ihlamurunkokusu @suraa12 @Seymaty @Limoncicegim_ @goknilay @ZEYTUB Hali @INKZINKMINK @tubish_19 @srf98 Infinite Soul @IADK @cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne @Ilknurck @papatya00000 @hatice3 @Karusel strudel @pdrci16 @ysnmrv @classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 @denizz1998 @Kapadokyalii @esragirgin @mansure97 @2kedianasi @Buseesii @lokumm2708 @kokyanus @pelinn M mehtap49 @hmsbki @gezginimsi @melikee24 lishna @tuver @zeytin81 @nestan M Melisa8520
Ben özellikle evleri silsem biraz çok iş yapsam o gunu baya rahatsiz geçiriyorum.Ev silmekten korkar oldum yani biraz egilip durunca Allah Allah diyorum.Genel olarak benimde kasıkta belde agrilar 6 aya girdigimden beri başladı dün gece dönup durdum hep.Benim ilk hamilelikde son aylarda resmen uyuyamiyordum eşim gözume batıyordu geceleri mışıl mışıl uyuyordu çunki.Uyandırıyordum bazen ama ben uyamıyorum diye yazık adamda napayim hayatim ama benim elimden birşey gelmez ki diyordu.Aynısı var kasık bel ağrısı bide bu aralar adet sancısı sık oluyor neden acaba sizde de var mı bu gece rahat uyuduğumda sabah eşime. Bugün seni rahatsız etmedim değil mi diyorum çünkü o kadar dönüyorum ki bazen hem kendimi hem eşimi rahatsız ediyorum
Temizlik deme ya bende her defa yapınca kötu oluyorum dün gece bu yüzden saat 5. uyudum.Hepimiz öyleyiz bugün biraz temizlik yaptım karnım kasım kasım kasılıyor çokta ağrıyor gece de uyuyamam artık ağrıdan
En kötüsü de bunlar daha iyi günlerimiz olması.Ben de 25+1 im uyudum mu uyuyorum da uyuyana kadar cok zor oluyor
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsınKızlar hastaydım bayadır gelemedim. Hasta olduğum için moralim çok bozuktu. Salı akşam tat koku gidince covid olduğumu anladım. Ertesi günü acile gittim ama test yapılmıyormuş. Burada I ImaginaryLife Yazmıştı ondan görüp her ihtimale karşı d dimer testi yaptırmıştım. Bugün kendi doktoruma gidip gösterdim sonuçları. D dimer çok yükselmiş her ihtimale karşı kan sulandırıcı başlıcaz dedi. Moralim çok bozuldu. Bi de çok salgın var diye test yapılmasa da covid diye düşünülüp kan sulandırıcı başlanabilir gibi konuşulmuş doktorumun grubunda. Yani böyle söyledi. Hasta olan kızlar bilginiz olsun. Bi de kan sulandırıcı kullanan canım hanımlar siz nerden yapıyorsunuz iğneyi
Aynen aslında normal ama birden akışını hissedip su gibi gelince bi acaba dedimNormal canım. Benim de ilk gebeliğim ama doktora sormadım bile. Herkes akıntım var yazıp duruyo. Normal diye düşündüm
Ama kokulu, peynir kesiği gibi o tarz akıntılar mantar ve enfeksiyon belirtisi olduğu için doktora gidilmeliymiş.
ÇOk saol kuzum. İnşallah hepimizin değerleri normale döner en kısa süredeÇok geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsınbenim eşim yapıyor kolumdan oluyorum, iki ay oldu benim de hala değer normale dönmedi, moralini bozma insan alışıyor bir süre sonra zor evet ama en azından çözümü var
gulumsebebek kendisi göbeğinden yapıyordu diye hatırlıyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsınbenim eşim yapıyor kolumdan oluyorum, iki ay oldu benim de hala değer normale dönmedi, moralini bozma insan alışıyor bir süre sonra zor evet ama en azından çözümü var
gulumsebebek kendisi göbeğinden yapıyordu diye hatırlıyorum
Geçmiş olsun canım. Ben kan sulandiriciyi hamileligin tespitinden itibaren 12. Haftanın bitmesine kadar kullandım. Bana iki düşüğüm olduğu için tedbir amaçlı test yapılmadan verilmişti. Karından yapıyordum, koldan ve baldirdan da yapılıyor demişti ama karından yapmamı söylemişti doktorum. Her gün başka bir yerden olmak üzere (bir sag bir sol) karnımdan bir kısmı kıstırarak ama cok sıkmadan, iğne yandan girecek şekilde yapıyordum. Başlarda zor oluyor ve morariyor ama zamanla insan alışıyor ona da. Geçmiş olsun tekrardanKızlar hastaydım bayadır gelemedim. Hasta olduğum için moralim çok bozuktu. Salı akşam tat koku gidince covid olduğumu anladım. Ertesi günü acile gittim ama test yapılmıyormuş. Burada I ImaginaryLife Yazmıştı ondan görüp her ihtimale karşı d dimer testi yaptırmıştım. Bugün kendi doktoruma gidip gösterdim sonuçları. D dimer çok yükselmiş her ihtimale karşı kan sulandırıcı başlıcaz dedi. Moralim çok bozuldu. Bi de çok salgın var diye test yapılmasa da covid diye düşünülüp kan sulandırıcı başlanabilir gibi konuşulmuş doktorumun grubunda. Yani böyle söyledi. Hasta olan kızlar bilginiz olsun. Bi de kan sulandırıcı kullanan canım hanımlar siz nerden yapıyorsunuz iğneyi
Benim şehir İstanbulKızlar selam,
İlk sayfada eksik bilgisi olup ekleme yapmak isteyen varsa yazdırabilir. Bebişinizin ismi, cinsiyeti, yaşadığınız şehir vb.
@kelebek012Ashley @tospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @isimsizzzbiriiii @snkk @fogis @BethLegends @mimoza2015 @Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsn @itsmylife_ @papatyagibiii @xDerinMavix @Minikmucizem9494 @difembahyaa @moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek @Pumpkin04 @greatcook @Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 @evdekiliyakat @muggle1 @mmervee_ W wolfgang Meine Sterne @ozlemhsan @seeymaaa @wttrress @Zaaraaa @momento @ihlamurunkokusu @suraa12 @Seymaty @Limoncicegim_ @goknilay @ZEYTUB Hali @INKZINKMINK @tubish_19 @srf98 Infinite Soul @IADK @cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne @Ilknurck @papatya00000 @hatice3 @Karusel strudel @pdrci16 @ysnmrv @classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 @denizz1998 @Kapadokyalii @esragirgin @mansure97 @2kedianasi @Buseesii @lokumm2708 @kokyanus @pelinn M mehtap49 @hmsbki @gezginimsi @melikee24 lishna @tuver @zeytin81 @nestan M Melisa8520
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?