2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Geçen kızı olacak arkadaşa “Ben horozumu salarım çayıra tavuğu olan düşünsün” dedim. Kim daha şirret kaynana tartışmayalım istersen.
+Nerden duydum asla hatırlamıyorum
ben de oğlum olucağını ilk öğrendiğimde ooooo ben horozumu salarım tavuğu olan düşünsün bana ne keh keh keh diye pis pis kahkaha atmıştım aile arasında filminden bu arada o

ben de oğlum olucağını ilk öğrendiğimde ooooo ben horozumu salarım tavuğu olan düşünsün bana ne keh keh keh diye pis pis kahkaha atmıştım aile arasında filminden bu arada o
Hahahahah doğru ya o adamın ağzıyla söylüyorum zaten dedim hangi kekodan duydum bunu Neyse ben çok dikkat çektim skandal cümlelerle ufaktan kaçıyorum

İşte hamileliğinde yapmadığı bu gibi şeyleri sıralayıp doğumunda istememe hakkın olabilir bence
Amannn, dünya kin gütmek için çok kısa. Kimin ne ömrü var bilmiyorum. Ne olursa olsun onun da elinden alamam bu özel duyguları. Allah herkesi ıslah etsin. Eşim zaten farkında o bana yeter Ayrıca yine de bazı konularda neyi istemiyorsam söylerim mutlaka.

Yok ya pinkonunki büyü gibi. Doğanınki daha makul Ahh o günler gelse de sağ salim 97 gün kaldı bizim resmen zaman ne çabuk geçti.. Birazdan da doktora gidicez
Ay haber et bize de

Şaka gibi 2 li rakamlara indin mi ya. Benim daha 109 gün var gözüküyor.

Kızlar grip olacakmısım gibi asırı baş agrım var 1 tane parol ıctım ilk kez bısı olmaz dımı

Kızlar bizim grupta benle aynı şeyi yaşayan yok. Oyüzden soluğu bir önceki ay da aldım
Huzursuz bacak sendromu yaşayan varmı? Soğuk kompleksi harici ne yaptınız nasıl hafifledi yada geçti?

Kızlar bizim grupta benle aynı şeyi yaşayan yok. Oyüzden soluğu bir önceki ay da aldım
Huzursuz bacak sendromu yaşayan varmı? Soğuk kompleksi harici ne yaptınız nasıl hafifledi yada geçti?
Her gün 10-15 dk bacak esneme hareketleri
Tekrarladıkça sen de hareketleri tekrarlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…