2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bizim grupta benle aynı şeyi yaşayan yok. Oyüzden soluğu bir önceki ay da aldım
Huzursuz bacak sendromu yaşayan varmı? Soğuk kompleksi harici ne yaptınız nasıl hafifledi yada geçti?
Ben yaşıyorum. Magnezyum iyi geliyo ama yine de geçmiyo. Eşim her gece ovuyo anca öyle uykuya dalabiliyorum yoksa uyuyamıyorum.

Her gün 10-15 dk bacak esneme hareketleri
Tekrarladıkça sen de hareketleri tekrarlayabilirsin
Bunu denicem teşekkür ederim
Ben yaşıyorum. Magnezyum iyi geliyo ama yine de geçmiyo. Eşim her gece ovuyo anca öyle uykuya dalabiliyorum yoksa uyuyamıyorum.
magnezyum aklıma geldi aslında kullanmıyorum henüz. Kontrolde doktordan isteyeyim bende artık ozamana kadar maden suyu içsem iyi gelir mi acaba ?
Gerçekten çok kötü ya normalde soğuk su iyi gelirdi dün gece o bile kesmedi ağlıcaktım uyuyamıyorum diye

Kizlarimm Helloooooo lcw , defacto da bebek kiyafetlerinde indirim varrrr . Hm zaten indirimde butun inditex grubu ama ben lc den pijama tulumlardan aldim 3 lusu 450 tl ye geldi 1000 lira ustune sepette %30 koyuyor indirimmm haberiniz olsunnnn

Hınımlar ben bugün doktora gittim geldim. Yeni doktora başladım. Allahım dedim ben daha önce doktora gitmemişim. 6 gün geç yumurtlama normalde ama yetişmiş dedi. Yani 27+2 ultrasona göre. Tansiyonum, kilom, şekerim, psikolojim her şeyimle o kadar ilgilendi ve detaylı bilgilendirdi ki bayıldım.
Şehzademi gördüm.(ŞAKA) İnanılmaz ağır hareket ediyor aynı babası.Güzel görüntü almak için son haftalar, haftaya geldiğinde yüz görüntüsü alamayabiliriz dedi. Ama tam görüntü alacakken bizim oğlan kıçını döndü ve uyumaya devam etti. Öksürdüm ettim yine bana mısın demedi. Şekerini açlık olarak ölçme, tokluk ölç dedi haftada bir falan. Demir olarak sidefer ekledi. İdrar istedi. Herhangi bir şikateyim yok ama ilaç ekledi tahlil sonucuna göre.
Baş çevresinin konusu bile açılmadı yani. Demem o ki doktor çok önemliymiş. Beni çok evhamlandırdı bir önceki gereksiz detay vererek. Ben de sormadım her şey yolunda diyince. Oğlan ufaktan yanlamış doğum kanalına. Nisanın ilk 2 haftası bekliyoruz doğum dedi. Öyleli

Merhaba hanımlar en başından beri takipteyim sizi ama bir türlü cesaret edemedim. Öncesinde kayıplarım çok oldu ondan yazamadım yine aynı şeyleri yaşamaktan korktum. Ama artık 7. Aya merdiven dayamışken korkularımı attım. Bugün dr gittim boyuna göre 27 Haftalık olmuşuz adete göre de 26+5 çok fark yok. 966gr. Olmuş minik kızım.
A Afratafrac sat 3 temmuz kese 5+0 kalp 6+2 kız yaş 38 isim Defne
Sizler sayesinde korkmadım onlarda aynı şeyleri yaşıyor normal demek ki diyerek bugünlere geldim. Başlar çok ağır bulantılar halsizliklerle geçti ki hala bulantılarım devam prilamla yaşıyorum bırakmaya cesaretim yok. Ama gücüm 5 aydan sonra yerine geldi daha iyiyim.

ay yazdığın her şeye çok şükür ve koca bir maşallah

İÇ iç, ama magnezyumlu maden suyu al iç mineralli değil. O da iyi geliyo. Tabi magnezyum içeriği oldukça yüksek olduğu için içmeye başladıktan 3-4 gün sonra o kadar rahatlatmıştı ki beni anlatamam. 2 aydır aşırı rahattım. Taki covid olana kadar. Şimdi hastalıktan yine ağrıyo her yanım. Magnezyum çok önemli hamilelikte. Benim migren ağrılarımı bile kesti.

Ayyy ben iki farklı eczaneden aldım magnezyumları. O kadar farklıydı ki hem şişeleri hem tabletleri. Bilmiyorum eczaneler sahte ürün satıyor mu ama gerçekten şuan rahatladığımı hissettim. Ki bir öncekini de 60lı yani iki aylık almıştım. İki ay ağrılarımda bir değişiklik olmadı.

Ahh biz kız anneler hamişliğimizi hasta geçirdik resmen. Ama çoğu gitti azı kaldı kuzum aramıza hoşgeldin. Maşallah bebişine. Artık 6 ayın dolmuş 7. ay içerisine girmişsin maşallah

Alla alla, eczanelerede mi güvenemicez anlamadım ki. Belki de eski versiyonu falandı. Sanmıyorum sahte satsınlar ama bilemedim de Neyse ki iyi gelmeye başlamış, sevindim canım.

Çok şyi Can’ım bende kontrolden geliyorum simdi 26+6 836 gram

Benim doktor istemeden vermicek galiba ben isteyim kontrolde yazdırayım en iyisi.
Maden suyu marka önerin varmı?
Bu arada geçmiş olsun canım epey sürdü covid atlatamadın daha tabi gerçi ilaç filanda kullanamayınca.

Sağol kuzum, antibiyotik başlattı doktor ama, zencefille limonla balla geçsin diye bekleyince ciğerlere indi. Şimdi de iyi olmaya çalışıyorum.

Ben kızılay'ın alıyorum. Memnunum.

Sağol kuzum, antibiyotik başlattı doktor ama, zencefille limonla balla geçsin diye bekleyince ciğerlere indi. Şimdi de iyi olmaya çalışıyorum.

Ben kızılay'ın alıyorum. Memnunum.
İnşallah biran önce atlatırsın canım ciğerlere inince toparlaması daha da zor tabi.

Ben bişey daha sorcam başını ağrıttım ama.
Bugün 2-3 kez resmen su gibi akıntı geldi hatta bi ara kanamam geldi filan sandım korkuyla baktım. Bu normalmi sizde de böyle durumlar varmı yada oldu mu? Ben ilk bebekten hiç hatırlamıyorum böyle şeyler yaşayıp yaşamadığımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…