2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

evet bende de oluyor o aynı anda hem yukarıdan hem aşağıdan sağdan soldan ittiriyo dar alanda şov yapiyolar resmen
Canım doktorun progestan fitil ve proluton iğnee önerdimi rahim azğıı içinn kurtarıcı ilaçlar bunlar ayrıca yatarak da çaree olabiliyor enfeksiyon monurol dieee bir ilaç var duyduysan iyi geliyor onunn içinde doktorun önermiştir sanırım ve bol su içmek iyi geliyor ama enfeksiyon genelde tüm gebelerde görülebiliyor ALLAH Şifalandırsın İNŞALLAH sağlıkla zamanında evladını kucaklarsın

Mart grubunda yaşayan arkadaşlardan duymuştum tam olarak bilmesem de rahim ağzı uzunluğu istirahat edip kendini yormayınca değişebiliyormuş o yüzden ayaklarını dik bolca yat dinlen iş güce dalma yorma kendini dinlenme imkanın varsa kuzum

Amiiin, ben de götürecem mecbur hastaneye ters tepebilir diye düşünüyorum çünkü

Monural kullandım geçmemiş canım yarın sonuca göre dönüş yapar dr bakalım haftaya da muayene var o zaman karar verecek sanırım ne yapacağına şuan sadece yatıyorum

Çok saol canım yatıyorum aynen şimdilik rapor aldım ise dön diyecek mi bakalım daha çok erken

Monural kullandım geçmemiş canım yarın sonuca göre dönüş yapar dr bakalım haftaya da muayene var o zaman karar verecek sanırım ne yapacağına şuan sadece yatıyorum
Anladım canım bendede enfeksiyon vardı monurolle azalmıştı Tamamen geçmesede her gebede lokosit gözükebiliyor Sayısını bilmiyorum tabii sen ve doktorun dahaa iyi bilirr canım sağlıkla ilermesini diliyorum cümleten

Kızlar aranızda suyu fazla olan var mı doktorunuz bu durumla ilgili ne söyledi ne önerdi

A Afratafrac babyjem anne sütü kaşığı aldım onu koy dediler diye. Hemşireler biberon kullandırmıyormuş diye duydum aslını bilmem
Ya o hastaneden hastaneye değişiyor galiba. Benim arkadaşımın doğum yaptığı hastanede yapacağım nasipse o direkt biberonla mama verdi. Bazı yerde emzik verilmesine de karşılarmış. O emzik de götürmüş vermiş. Kimse bişi dememiş.

Ama diğer doğum yapan arkadaşım kaşık biberon al meme reddi yapmasın falan dedi. Bakalım.

Ben de göbekten hiç yapamadım ya evet bebeğe değmeyecek biliyorum ama yine de tedirgin oluyorum o yüzden koldan devam ediyorum
Sen bizim topicten buraya mı transfer oldun bu arada
İkisine de giriyorum. Burada bursalı kızlar var onlarla doktor falan paylaşıyoruz iyi oluyor. Bizim topiği de takip ediyorum ikisinde de varım

Kaşık biberon zorlayıcı ama ben ne olur ne olmaz diye aldım bir tane. İlk hamileliğimde hastanede ihtiyacım olmamıştı ama evde lazım olmuştu ekstra mama takviyesine ihtiyaç görmüştü doktor kilosundan dolayı bebeğin aç olduğunu düşünüyordu. Philips avent cam biberon kullanmıştım. Bizde meme reddi yaptı çok uzun bir süre meme reddiyle uğraştım. Bu sebeple bir tane aldım. Fobi oldu bu durum bende çünkü. Biberon olarakta anne memesine en yakın buymuş araştırmalarım sonucu, tabi bebekten bebeğe o kadar değişiyor ki böyle şeyler yine de kullananların yorumlarını okuduğumda genelde çok memnun kalındığını ve meme reddi yapmadığını söyledikleri bir silikon yapılı yumuşak bir como tomo diye bir biberon aldım. Biraz pahalı ama en son çare artık çünkü çok uğraşmıştım zamanında. İnşallah ihtiyaç olmaz olursa da işe yarar. Bakalım.

Eklentiler

• IMG_9981.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_9971.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 79
Arkadaşlar ayyy wcyee gireim dedimm Ayıptır söylemesi makat kısmımdan peçeteye silince Hafifçe damla kan geldi lekee gibii mecbur kardeşime gösterdim tahriş omuş dedii bayaa korktum varmı başına gelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…