2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar ayyy wcyee gireim dedimm Ayıptır söylemesi makat kısmımdan peçeteye silince Hafifçe damla kan geldi lekee gibii mecbur kardeşime gösterdim tahriş omuş dedii bayaa korktum varmı başına gelen
Kabızlık yada ishal yapıyor. Makat çatlağı olabilir. Madecassol kullanıyorum ben birkaç gün düzenli geçiyor.

Kabızlık yada ishal yapıyor. Makat çatlağı olabilir. Madecassol kullanıyorum ben birkaç gün düzenli geçiyor.
Anladım canımm bayaa korktum şöyle sabah büyük abdeste çıkmıştım ama kabız değilim fakatt ayıpp olucak ama katıı geliyor tabii ayyyy korktumm peçeteyi bol kullanıuorum tahriş ettim sanırım

Ben de bundan aldım. Baya öneriliyor. Güzel beğendim

Arkadaşlar ayyy wcyee gireim dedimm Ayıptır söylemesi makat kısmımdan peçeteye silince Hafifçe damla kan geldi lekee gibii mecbur kardeşime gösterdim tahriş omuş dedii bayaa korktum varmı başına gelen
Tahriş olmuştur. Ben de kabızım hep zorlanıyorum. Bi de hemoroid oldum biraZ. Belki zeytinyağı sürebilirsim oraya. Yine daha iyi bilen varsa danış. Tuvaletini yaparken suyu aç bol bol ıslat kolay yapmak için

Kıyamam. Ya o bana da oluyor. Hamileyken bir kaç defa gitti eşim şehir dışına. Hiç gitsin istemiyorum gerçekten otursun dibimde. MArt ve Nisan aylarında fuar varmış, dedim gidemezsin hiç valla.
Ayy onlar doğum süreçleri, gönderme bencede otursun benimkinin birde bedelli askerliği var bu yıl. Kızçemle bakalım ne yapacağız.

Tahriş olmuştur. Ben de kabızım hep zorlanıyorum. Bi de hemoroid oldum biraZ. Belki zeytinyağı sürebilirsim oraya. Yine daha iyi bilen varsa danış. Tuvaletini yaparken suyu aç bol bol ıslat kolay yapmak için
Tahriş olsun yeterki canım razıyım başka bişey olmasında bi sabahh büyük abdestmi yaparken kattıı gelmişti
Bdiee ferrum forta başladım yenii kan hapı oda yan etkimi yaptı acaba

Bu cocuk bazen hıc hareket etmıuor hep mı hareket etmelı bence hayır ama panık oluyorum

Göbüşü açıp hareket edıyor mu dıye onu beklıyorum kafa gitti ben de iyice

Kızlar Kv eşime sormuş bebek ne kadar oldu demiş. 24+1'de gittik en son doktora 790 gram çıktı. Eşim de söylemiş kilosunu. Kv'de "ayyy çok zayıfffff, yemiyo ki annesi beslenebilsin bebek" demiş eşime.
Eşim de yemesin böyle iyi sonra vercem diye uğraşacak, bebek de iyi ayrıca demiş. Ama sinir olmuş annesine Ayrıca eşim görüyo 3 öğün gayet güzel yiyiorum. Avokadolar eksik olmuyo kahvaltıdan. Doktorum da iyi dedi kilosuna.

Bebeğin kilosunun senin yediğinle alakası pek yok ki, bazı bebek iri oluyor bazısı minik yapısal olarak. beslenmiyor olsa kan değerlerinden anlaşılır, ultrasonda da gelişimi iki üç hafta geride kalır. Bir de zaten iri olması istenen bir durum değil yani daha doğuma çok varken, bunları bıkmadan usanmadan anlatmak lazım ya anlamayanlara, hiç canını sıkma. Benim bebek ileride, şekerim de sınırda çıkmıştı diye ben üzülüyorum mesela ara ara ulan saptanamayan bir durum varsa çocuğu sıkıntıya sokar mıyım diye. Şeyapma sen sallama, he de geç

Bu cocuk bazen hıc hareket etmıuor hep mı hareket etmelı bence hayır ama panık oluyorum
Bu haftalarda 6 saatr kadar hareket hissetmezsen normal dedi dün doktorum. 6 saatten sonra bişey var diye endişe edebilirsin dedi bazen gün boyu hissetmiyorum kendim de hareketli oluyorum vs. Şöyle bi sağı solu dürt

Bu haftalarda 6 saatr kadar hareket hissetmezsen normal dedi dün doktorum. 6 saatten sonra bişey var diye endişe edebilirsin dedi bazen gün boyu hissetmiyorum kendim de hareketli oluyorum vs. Şöyle bi sağı solu dürt
He tamam o zaman dönuyor arada artarda vurmuyor ondan mesela sımdı bır ıkı tepık attı 10 dakka duruyor bu da ınsan dakka bası bana mı vurcak orası ayrı

Baştaki beyin yanması kadar olmasa da benım beyın bu ara gene gitmeye basladı Allah sonumu hayrede

Gerizekalılıgıma da hic katlanamıyorum dogunca duzelıyormus Allahtan

Demir ilacı bende kabızlık yaptı, o yüzden ben de epeyi zorlandigim için tahriş olmuş, arada bende de kanama oluyor bazen damla şeklinde bazen da belli belirsiz. Yürüyüş, lifli yiyecekler bağırsakların çalışmasına yardımcı oluyormus

İki gündür eğitimim vardı, bütün gün evde oturmaya alıştığımdan aşırı yoruldum hem fiziken hem kafa olarak. Karnım yine aşağı düştü Çalışan ve çocuklu annelerimize buradan övgülerimi gönderiyorum, çok güçlü kadınlarsınız, kendinizle gurur duyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…