2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

ben hastayken evde kaldığım o günler boyunca evde kalmak çok güzelmiş dedim. bebişle başbaşa uzun uzun takıldım. buna ihtiyacım varmış. resmen çocuğumla yalnız kalamıyorum, ona tam bağlanamıyorum, hissedemiyorum. ama evde uzun uzun kalınca daha mutlu oldum

kızlar bana doktorum çok kilo almamışsın şimdilik şeker bakmayalım dedi. önümüzdeki ay kiloma göre tekrar değerlendircek. bu hafta 23. haftadayım. benim gibi olan var mı

kızlar bana doktorum çok kilo almamışsın şimdilik şeker bakmayalım dedi. önümüzdeki ay kiloma göre tekrar değerlendircek. bu hafta 23. haftadayım. benim gibi olan var mı
Yaa o kilo ile ilgili mi emin değlim. Çünkü T tweeetyyy de kilo almadı ama şekeri çıkmıştı. Şaşırdık hatta.

cintoniklime takip ediyordu sanki şekerini evde kendiiiiii dimi bebişim?
Meine Sterne grubun şekerden sorumlu başkanı, ona da sorabilirsin
Bu arada şekerin kiloyla alakası yok pek, 45 kilo hamile arkadaşımda gebelik şekeri çıkmıştı mesela, yükleme yapılmasa tespit edilemezdi bir süre insülin falan kullanmıştı hatta. 23. hafta ailede şeker yoksa erken bu arada, iki üç hafta sonra tekrar değerlendirirsin

Benimde kiloma bile bakmadan onerdi ben tavsiye ediyorum her şey yolundaysa bile gizli seker cikabilir bunu yapmadan bilemeyiz dedi

Belki haftası erken olduğu için şimdi yapmayalım demiştir. Bana da şubat başında gel tekrar değerlendirelim dedi. Gerçekten kilo ile alakası yok, zayıf birinde çıkmasına şaşırdım mesela

arkadaslar arka odamiz yakinda bebek odasi olacak ama bebisim tabiki benim yanimda olcak . Şimdi bile orda iki tekli yatagimiz vardi misafirimiz kaliyordu artik bebisimize yapcaz dolabi komodini vs . Bu arada gorumcem ve kuzenimden gelen bebis kiyafetlerini kendi aldiklarimla birlestirip aylarina ayiricam kendi emzirme virtlari zirtlarim ne var ne yok doktum daha bide dolabimizda hurcta var bizim son durum.

Eklentiler

• IMG_3573.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 104
Abajur ne tatlı. Bu arada bebek küvetini nereden aldın? Ben de tam küvet araştırıyordum

Abajur ne tatlı. Bu arada bebek küvetini nereden aldın? Ben de tam küvet araştırıyordum
E bebekten aldimm set halindeydi kovasi filesi masrapasi kuveti iki tane de sunger hediyesi vardi bi de ama simdi galiba sungeri yok fiyati sadece 59 tl artmis

Eklentiler

• IMG_3574.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 95
Canim seker oyle bir sey ki pek kural tanimiyor. Benim de doktorum sasirmisti kilolu da degilsin neden cikti diye ama oluyor. Hem de 23-24. haftalarda cikmasi muhtemel seker bende 9. hafta bulundu. Ben hep doktorunu dinleyen biriyim, o yüzden onun dedigine gore hareket ederdim heralde, sen bilirsin yani.

Arkadaslar doguma 3 ay kala her sey sanki cok cabuk degisiyor ve gelisiyor gibi hissediyorum. Siz de oyle mi? Sanki karnim bir anda bambaska bir ataga gecerek büyüdü ve karnimin agirligini hissediyorum birkac gündür. Bende 15. haftadan beri masallahi olan bir göbek var ama ilk kez birkac gündür kalkarken ve gece uykumda dönerken bu kadar agir hissediyorum. Sizde durumlar nasil?

Benim de öyle, ağırlaştım epey kalkarken dönerken zorlanıyorum. Bir ay önce şımarıklıktan çorabımı giydirseneeeğğ falan yapıyordum eşime, şu an olaylar ciddiye bindi gibi kdkjk. Levent kuş büyüyor

Aaaayniiii genelde donerken hissediyorum agirligi ayrica zaten zar zor uyucak pozisyonu seciyorum tam oh diyorum. Cisim geliyo o kalkista da baya bi agirlik hissediyorum birazda sitem

Kızlar selamm sol tarafıma yatınca karnımda ve kasıklarımda bir ağrı bir baskı hissediyorum sizde de oluyor mu. Bugün 3. Trimestere girmiş bulunmaktayım zorluklarla geldi vallahi 2 gündür berbat haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…