2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaayniiii genelde donerken hissediyorum agirligi ayrica zaten zar zor uyucak pozisyonu seciyorum tam oh diyorum. Cisim geliyo o kalkista da baya bi agirlik hissediyorum birazda sitem
gerçekten bir aydır falan gece hiç uyanmıyorum çişe hayat kalitem yüzde beş bin arttı kendime nazar değdirmiyim sırrım saat 10da sıvıyı kesmek, sadece uyumadan önce magnezyumla yarım bardak su içiyorum o kadar. Bir de çişimi yapıyorum ya uyumadan, beş on dakka oyalanıp tekrar tuvalete oturuyorum. onu da detaylıda aydım, doktor mesane boş mu dedi evet biraz önce girdim dedim ultrasona aldı, mesane dolu dedi. Fark etmiyormuşum yani çişim olduğunu sıkışana kadar, mesaneyi de tek seferde boşaltamıyormuşum herhalde, belki sizin de öyledir anam bol bol boşaltın

Ben en iyisi bi sonraki randevuya kadar kendim bi takip edeyim. Açlık şekerim normal seviyelerde zaten ama tokluk hiç bakmadım. Onu takip edeyim. Sonraki randevuda ne dicek bakalım. Olmadı ben baksak iyi olur diye ısrar ederim.

evet, onun degerleri cok iyiydi ama hatta gecen yazmisti doktoru aclik sekerine bakmana gerek yok bile demis masallah tütütütü

Kızlar selamm sol tarafıma yatınca karnımda ve kasıklarımda bir ağrı bir baskı hissediyorum sizde de oluyor mu. Bugün 3. Trimestere girmiş bulunmaktayım zorluklarla geldi vallahi 2 gündür berbat haldeyim
Kendini mi yordun acaba fark etmeden? Ben de ağırlaştım ne tarafa yattığımdan bağımsız olarak hareketsiz kalınca baskı hissediyorum ama ağrım yok, doktoruna danış bence ağrını tarifleyerek

Kendini mi yordun acaba fark etmeden? Ben de ağırlaştım ne tarafa yattığımdan bağımsız olarak hareketsiz kalınca baskı hissediyorum ama ağrım yok, doktoruna danış bence ağrını tarifleyerek
Ay geçen gün yorgunluktan nst de sancım çıktı zaten gece acilde yattim. Geceden beri de ağrıyor galiba böbreğim ağrıyor ya enfeksiyondan dolayı yarın kontrolüm var bakalım

Ay geçen gün yorgunluktan nst de sancım çıktı zaten gece acilde yattim. Geceden beri de ağrıyor galiba böbreğim ağrıyor ya enfeksiyondan dolayı yarın kontrolüm var bakalım
Çok geçmiş olsun canım, inşallah ciddi bir şey yoktur antibiyotikle hemen toparlarsın

Artık sağdan sola dönerken zorlanmaya başladım gece. Eşim de fark etti bu sabah konuştuk daha yeni. Yatağa yatarken yoruluyorum resmen. Önümüzdeki her geçen gün daha da büyüyor bebişler ve karın. Allah sonumuzu hayır etsin. yorumlarda hep oturarak uyumaya çalşıyorum diyenleri görüyorum.

Kızlar selamm sol tarafıma yatınca karnımda ve kasıklarımda bir ağrı bir baskı hissediyorum sizde de oluyor mu. Bugün 3. Trimestere girmiş bulunmaktayım zorluklarla geldi vallahi 2 gündür berbat haldeyim
Benim sağa da sola da yatsam kaburgalarım acıyor sanki.

2024 dogum ucretleri ne durumda var mi fiyat alaninizz :) benim 18 inde randevum var randevu ucretimiz zamlanmis dogumu da o gun sorucam unutmazsammm

Bebişim beni ünv doktor en son gittiğimde birdahaki gelişine şeker yük yaparız dedi acaba beni şişko gördü ondan mı ki

kızlar bana doktorum çok kilo almamışsın şimdilik şeker bakmayalım dedi. önümüzdeki ay kiloma göre tekrar değerlendircek. bu hafta 23. haftadayım. benim gibi olan var mı
Bana da böyle dedi. Bir sonraki kontrolde bakalım boşuna gelmeyin dedi, 28. Hafta bakacağız.

Bende aynen böyleyim son 2 haftadır, gece de tekmelerden ve çişten uyanıyorum

Benimde kaliteli uykum kalmadı diyebilirim. Çiş için, midem yandığı için, pozisyon sıkıntısından falan gece boyu uyanıyorum. Midem yanıyo diye su içtikçe çiş için kalkma sıklığı artıyo. Bu gün anneme dedim hiç dinlendiğimi hissedemiyorum.
Hafta içi bedenen olmasa da işim gereği beynen çok yoğunum, işe adaptasyon sıkıntısı yaşıyorum. Bazı günler evde oturmam akşam 9 u buluyo normal zamanda modumu düşüremezken bu durum gebelikte beni yoruyo. Hafta sonu da temizlik falan derken geçiyo.

ben yattığım yerde dönerken henüz zorlanmıyorum ama gün içinde çok oturup ayakta durduysam karnım ağırlaşıyor yatınca geçiyor. ama yere eğilip kalkarken zorlanıyorum böyle nefes nefese kalıyorum bi anda. bu tarz şeylerin yormasına gıcık oluyorum ama ya. kıyaslamak istemiyorum da şimdi köylerde kadınlar her sabah kalkıp çapa yapmaya gidiyo misal, onlarınki de can nasıl dayanıyorlar? hareketimiz mi az acaba?

gece uykusundan uyanma durumu da bende son zamanlarda bitti gibi. benim asıl derdim uykuya dalmak şu aralar. 12de yatağa giriyorum 2den önce uyuyamıyorum. belki de bu yüzden gece tekrar uyanmıyorum

Bebişim beni ünv doktor en son gittiğimde birdahaki gelişine şeker yük yaparız dedi acaba beni şişko gördü ondan mı ki
canım ünivdekine sormadım daha. orada çarşamba günü randevum ona da sorcam. bi dahaki gittiğinde kaç hafta olcaksın sen ve ne zaman gideceksin? bence ünivdeki kilodan bağımsız söylemiştir

canım ünivdekine sormadım daha. orada çarşamba günü randevum ona da sorcam. bi dahaki gittiğinde kaç hafta olcaksın sen ve ne zaman gideceksin? bence ünivdeki kilodan bağımsız söylemiştir
Aynen kilodan bağımsız söyledi zaten kilomu falanda sormadı kuzum.
Ayın 17sinde randevum 24+6 oluyoruz o zman canım. Ünv ayrı hangi doktora gittim kuzum bende şeker yük sonra bi özele gitmek istiyorum

Oturmak iyi değil ya kalca kemiğine baskı oluyor, ben en çok uzun süre oturduğum zaman kendimi iyi hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…