- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.900
- 53
- 38
Hahsiebejwb aynen, 15. Haftada büyümüş karnı bisi saniyodum, triplere giriyodum hmmm zor oluyo hmmBenim de öyle, ağırlaştım epey kalkarken dönerken zorlanıyorum. Bir ay önce şımarıklıktan çorabımı giydirseneeeğğ falan yapıyordum eşime, şu an olaylar ciddiye bindi gibi kdkjk. Levent kuş büyüyor
Evet bi misafirliğe gidince özellikte oturmaktan artık kaburgam batıyor eve hemen gitmek istiyorum gidince de hemen geçmiyor ağrısı çekiyorum bı kaç saatOturmak iyi değil ya kalca kemiğine baskı oluyor, ben en çok uzun süre oturduğum zaman kendimi iyi hissetmiyorum
Ayyyy sorma, yani çok değişik bisey. Aslında çok derin ve güzel uyuyorum ama aynı zamanda inanılmaz bir rahatsızlık ve daimi bir ÇİŞAaaayniiiigenelde donerken hissediyorum agirligi ayrica zaten zar zor uyucak pozisyonu seciyorum tam oh diyorum. Cisim geliyo o kalkista da baya bi agirlik hissediyorum birazda sitem
Murat kadıoğluna gidiyorum. Nev anadoluda. Doktoru genel olarak seviyorum, babacan birisi. Ama yeni doktorlar arayışındayım. Memnunsan niye arıyorsun diye sorma ben de bilmiyorumAynen kilodan bağımsız söyledi zaten kilomu falanda sormadı kuzum.
Ayın 17sinde randevum 24+6 oluyoruz o zman canım. Ünv ayrı hangi doktora gittim kuzum bende şeker yük sonra bi özele gitmek istiyorum
Çocuğum içeri kaçtı korkudan fiyatları duyuncaMart grubunda arkadaşlardan konuşanlar var 40 tan başlıyor 80 e kadar duydum
Kız sorma 80 dedi birisi dedim senin yerine mi doğuruyorlarmış sorsaydinÇocuğum içeri kaçtı korkudan fiyatları duyunca
Ya Allah seni şu ara iyi hem doktor deneme bahanesiyle paşa beyide bol bol göreceksn o zmanMurat kadıoğluna gidiyorum. Nev anadoluda. Doktoru genel olarak seviyorum, babacan birisi. Ama yeni doktorlar arayışındayım. Memnunsan niye arıyorsun diye sorma ben de bilmiyorumPerşembe özgür akkurt gidip denicem. Haftaya da fogisin önerisi emel arslan denicem bakalım
Aynen görmeyince özlüyorum resmen. Geçen bunun içim ağlamışlığım varYa Allah seni şu ara iyi hem doktor deneme bahanesiyle paşa beyide bol bol göreceksn o zmanözgüre detaylı için mi gideceksin
Yaaa bende çok özlüyorumAynen görmeyince özlüyorum resmen. Geçen bunun içim ağlamışlığım varözgüre detaylı randevusu aldım evet. Ünivde içime sinmeyen yerler var oraları danışcam. Ağzı dudakları pek içime sinmedi yani nedense. Aslında detaylı için zamanı geçmiş olcak ama önemli olan kontrol etmesi. Bi de belki memnun kalırsam doğum için de giderim. Eşi de doktormuş galiba bakcam
Ay evet o bende de oluyor. HEmen sırtımı uzatmak bir yere yaslamak ayaklarımı uzatmak istiyorum. Kesiyolar sanki.Evet bi misafirliğe gidince özellikte oturmaktan artık kaburgam batıyor eve hemen gitmek istiyorum gidince de hemen geçmiyor ağrısı çekiyorum bı kaç saat
İstanbuldan bildiriyorum Acıbadem e gidiyorum. Sezeryan genel anestezi: 87.300 epidural sezeryan:88.855 tl fiyat verdiler.2024 dogum ucretleri ne durumda var mi fiyat alaninizz :) benim 18 inde randevum var randevu ucretimiz zamlanmis dogumu da o gun sorucam unutmazsammm
Ya varya ciddi ciddi sinir oldum bu fiyatlara. Hastanemi aradım telefonda söylemediler. Bir dahaki gidişte unutmazsam soracağım. 3 Ocak tarihinde gittik muayeneye işte. O gün zam gelmemişti daha möuayana ücretine. Şimdi nasipse 24 Ocak tarihinde gideceğim.Kız sorma 80 dedi birisi dedim senin yerine mi doğuruyorlarmış sorsaydin
Çok fazla gerçekten Allah'tan korkuları yok. Neyini gizliyorlar devlet sırrı mı..Ya varya ciddi ciddi sinir oldum bu fiyatlara. Hastanemi aradım telefonda söylemediler. Bir dahaki gidişte unutmazsam soracağım. 3 Ocak tarihinde gittik muayeneye işte. O gün zam gelmemişti daha möuayana ücretine. Şimdi nasipse 24 Ocak tarihinde gideceğim.
Bizim de evin o kadar yakınındaki Bayraklı şehir hastanesi. Bir kaç farklı başlıkta kendi illerindeki şehir hastanelerinde doğum yapan kızları okudum. Aşırı memnun kalmışlar. Ama bir arkadaşımın arkadaşı doğum yaptı normal. Epizyo kesiği atmışlar ve dikerken hiç uyuşturmamışlar mesela. Çok canı yanmış. Açıkçası korkmasam ve iyi olacağımı bilsem giderdim sanırım.
Evet kuzum evde takip ediyorum. Ben ilk 3 ay 20 kilo aldım. Sülalemde neredeyse herkes şeker hastası. Ben normal kilomda hamile kaldım ama şuan bildiğin kiloluyum şekerim normal çıkıyor evde takip ediyorum. Yani Leventin annesinin dediği gibi kiloyla alakası yokmuşcintoniklime takip ediyordu sanki şekerini evde kendiiiiii dimi bebişim?
Yatakta sağa sola dönerken eşime önceden haber veriyorum “ağır vasıta kusura bakma” diye. Yaklaşık 1 dakika falan sürüyor herhalde. Dün ilk defa çoraplarımı giydirmesini istedim. Ya ne alaka derdim insanlar nazlanıyor falan ama gerçekten eğilemedim. Akşam yürüyüşlerinde her 100 adımda 30 saniye mola veriyoruz. Durumlar şimdiden böyle. Bunları ayda bir tekrar güncelleyelim benceArkadaslar doguma 3 ay kala her sey sanki cok cabuk degisiyor ve gelisiyor gibi hissediyorum. Siz de oyle mi? Sanki karnim bir anda bambaska bir ataga gecerek büyüdü ve karnimin agirligini hissediyorum birkac gündür. Bende 15. haftadan beri masallahi olan bir göbek var ama ilk kez birkac gündür kalkarken ve gece uykumda dönerken bu kadar agir hissediyorum. Sizde durumlar nasil?
Ya saglik ocagindaki o oyuncakk gibi fetal doppleri cok sacma buluyorum . Benimde iki kere kalp atisini bulana kadar bana kalp krizi gecirtiyodu kadin sinir etti beni bide baska baska seylerdenArkadaşlar merhaba 27+1 haftalık gebeyim bugun saglık ocagına kontrol için gittim hemşire bebegin kalp atısının hızlı oldugunu söyledi yaşayan varmı aranızda yarında aylık kontrolum var doktoruma da soracagım ama saglık ocagına ilk gittigim kontrolumde kolestorole baktılar yüksek çıkmıstı gebelerde zaten bu mümkünmüş ve bakılması gereksizmis benim morelimi çok bozmuslardı 2.gidisimdede bunu söyledi hemsire yine aynı stresi verdi bana
Son ay da bu aylarını arıyorsun, daha ne kadar büyüyebilir dediğimiz karnımızın pilates topuna dönüşü hsjjs, büyük boy hdjdjHahsiebejwb aynen, 15. Haftada büyümüş karnı bisi saniyodum, triplere giriyodum hmmm zor oluyo hmmdiye, simdi disardan geldim, botlarimin fermuarını indirirken "mnnhhh mmmmhhhihhhhh" seslerim koridorda yankılandı resmen ayol olmuyo yani cidden egilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?