2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hahsiebejwb aynen, 15. Haftada büyümüş karnı bisi saniyodum, triplere giriyodum hmmm zor oluyo hmm diye, simdi disardan geldim, botlarimin fermuarını indirirken "mnnhhh mmmmhhhihhhhh" seslerim koridorda yankılandı resmen ayol olmuyo yani cidden egilemiyorum.

Oturmak iyi değil ya kalca kemiğine baskı oluyor, ben en çok uzun süre oturduğum zaman kendimi iyi hissetmiyorum
Evet bi misafirliğe gidince özellikte oturmaktan artık kaburgam batıyor eve hemen gitmek istiyorum gidince de hemen geçmiyor ağrısı çekiyorum bı kaç saat

Aaaayniiii genelde donerken hissediyorum agirligi ayrica zaten zar zor uyucak pozisyonu seciyorum tam oh diyorum. Cisim geliyo o kalkista da baya bi agirlik hissediyorum birazda sitem
Ayyyy sorma, yani çok değişik bisey. Aslında çok derin ve güzel uyuyorum ama aynı zamanda inanılmaz bir rahatsızlık ve daimi bir ÇİŞ

Aynen kilodan bağımsız söyledi zaten kilomu falanda sormadı kuzum.
Ayın 17sinde randevum 24+6 oluyoruz o zman canım. Ünv ayrı hangi doktora gittim kuzum bende şeker yük sonra bi özele gitmek istiyorum
Murat kadıoğluna gidiyorum. Nev anadoluda. Doktoru genel olarak seviyorum, babacan birisi. Ama yeni doktorlar arayışındayım. Memnunsan niye arıyorsun diye sorma ben de bilmiyorumPerşembe özgür akkurt gidip denicem. Haftaya da fogisin önerisi emel arslan denicem bakalım

Ya Allah seni şu ara iyi hem doktor deneme bahanesiyle paşa beyide bol bol göreceksn o zman özgüre detaylı için mi gideceksin

Ya Allah seni şu ara iyi hem doktor deneme bahanesiyle paşa beyide bol bol göreceksn o zman özgüre detaylı için mi gideceksin
Aynen görmeyince özlüyorum resmen. Geçen bunun içim ağlamışlığım var özgüre detaylı randevusu aldım evet. Ünivde içime sinmeyen yerler var oraları danışcam. Ağzı dudakları pek içime sinmedi yani nedense. Aslında detaylı için zamanı geçmiş olcak ama önemli olan kontrol etmesi. Bi de belki memnun kalırsam doğum için de giderim. Eşi de doktormuş galiba bakcam

Yaaa bende çok özlüyorum Allah'tan ağlama huyum yok yoksa yanmıştım her özlediğimde ağlasam
Benmde hiç içime sinmemişti dudak konusu.
buraya yakışıklı fotisi olursa at

Evet bi misafirliğe gidince özellikte oturmaktan artık kaburgam batıyor eve hemen gitmek istiyorum gidince de hemen geçmiyor ağrısı çekiyorum bı kaç saat
Ay evet o bende de oluyor. HEmen sırtımı uzatmak bir yere yaslamak ayaklarımı uzatmak istiyorum. Kesiyolar sanki.

2024 dogum ucretleri ne durumda var mi fiyat alaninizz :) benim 18 inde randevum var randevu ucretimiz zamlanmis dogumu da o gun sorucam unutmazsammm
İstanbuldan bildiriyorum Acıbadem e gidiyorum. Sezeryan genel anestezi: 87.300 epidural sezeryan:88.855 tl fiyat verdiler.

Kız sorma 80 dedi birisi dedim senin yerine mi doğuruyorlarmış sorsaydin
Ya varya ciddi ciddi sinir oldum bu fiyatlara. Hastanemi aradım telefonda söylemediler. Bir dahaki gidişte unutmazsam soracağım. 3 Ocak tarihinde gittik muayeneye işte. O gün zam gelmemişti daha möuayana ücretine. Şimdi nasipse 24 Ocak tarihinde gideceğim.

Bizim de evin o kadar yakınındaki Bayraklı şehir hastanesi. Bir kaç farklı başlıkta kendi illerindeki şehir hastanelerinde doğum yapan kızları okudum. Aşırı memnun kalmışlar. Ama bir arkadaşımın arkadaşı doğum yaptı normal. Epizyo kesiği atmışlar ve dikerken hiç uyuşturmamışlar mesela. Çok canı yanmış. Açıkçası korkmasam ve iyi olacağımı bilsem giderdim sanırım.

Arkadaşlar merhaba 27+1 haftalık gebeyim bugun saglık ocagına kontrol için gittim hemşire bebegin kalp atısının hızlı oldugunu söyledi yaşayan varmı aranızda yarında aylık kontrolum var doktoruma da soracagım ama saglık ocagına ilk gittigim kontrolumde kolestorole baktılar yüksek çıkmıstı gebelerde zaten bu mümkünmüş ve bakılması gereksizmis benim morelimi çok bozmuslardı 2.gidisimdede bunu söyledi hemsire yine aynı stresi verdi bana

Çok fazla gerçekten Allah'tan korkuları yok. Neyini gizliyorlar devlet sırrı mı..
Hamilelik doğum başlı başına bir dert gerçekten iyi ve ilgili doktoru bulmak ayrı bir dert.

cintoniklime takip ediyordu sanki şekerini evde kendiiiiii dimi bebişim?
Evet kuzum evde takip ediyorum. Ben ilk 3 ay 20 kilo aldım. Sülalemde neredeyse herkes şeker hastası. Ben normal kilomda hamile kaldım ama şuan bildiğin kiloluyum şekerim normal çıkıyor evde takip ediyorum. Yani Leventin annesinin dediği gibi kiloyla alakası yokmuş Meine Sterne Doktor sürekli kendini delmene gerek yok, yemeği çok kaçırdığında bir saat sonra tokluk ölç yeter dedi işime geldi benim de

Yatakta sağa sola dönerken eşime önceden haber veriyorum “ağır vasıta kusura bakma” diye. Yaklaşık 1 dakika falan sürüyor herhalde. Dün ilk defa çoraplarımı giydirmesini istedim. Ya ne alaka derdim insanlar nazlanıyor falan ama gerçekten eğilemedim. Akşam yürüyüşlerinde her 100 adımda 30 saniye mola veriyoruz. Durumlar şimdiden böyle. Bunları ayda bir tekrar güncelleyelim bence

Benimde açlık 86.7 , 1 saat sonra tokluk 148 çıktı sınır 140 doktoruma sordum henüz cevap vermedi. Benzer sonuçları olan var mı acaba şeker mi olmuş oluyor.
Bende 4 kilo almışım 25 haftada bu ara yeni yıl dolayısıyla tatlıyı çok abarttım ondan mı böyle oldu şeker yükleme sonucu acaba.
İlk hamileliğimde 25 haftada 15 kilo almıştım o zaman bile çıkamamıştı açlık 88 tokluk 126 çıkmıştı 2021 de. O zaman gerçi o haftalarda diyete başlamıştım ondan mı yüksek çıkmadı. Doktor cevap verene kadar kurarım ben şimdi kafamda

Yaa o kilo ile ilgili mi emin değlim. Çünkü T tweeetyyy de kilo almadı ama şekeri çıkmıştı. Şaşırdık hatta.
Evet kiloyla hiçbir alakası yok. Yani bana doktorun dediği hastalıklarım için yaşın genç, kilolu değilsin ama oldu işte. Ben olsam önlem amaçlı baktırırım

Ya saglik ocagindaki o oyuncakk gibi fetal doppleri cok sacma buluyorum . Benimde iki kere kalp atisini bulana kadar bana kalp krizi gecirtiyodu kadin sinir etti beni bide baska baska seylerden zaten hasir husur sesinden asla bebemi duyamiyom. Cok gezdiriyolar hizli normal bilemem ama genel olarak bence tam tesekkullu olmadan onlarin buna bakmamasi gerekiyor anneleri geriyor bence.

Son ay da bu aylarını arıyorsun, daha ne kadar büyüyebilir dediğimiz karnımızın pilates topuna dönüşü hsjjs, büyük boy hdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…