2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum günümde muayenen

Ay kızlar siz kendiniz hareket falan hissetmeyip gidip baktırırsınız ayrı da ebeler isteyince gerek yok diyin bunlar da doktor kesildi başıma

Aklima geldi:
Biz aynı buyuz. Benim hamileligin başından beri kuyruk kemiğinde ağrı oluyor hemen (bu hemen gercekten hemen olan ama), o yüzden sürekli penguen modu.

Benim de benzer, açlık 85 1 saat sonra tokluk 142 çıkmıştı. 50 gr yükleme mi yapıldı? Gerçi 142 sınıra yakın ama 148 biraz fazla üstünde gibi, doktordan cevap gelince bizi de bilgilendirirsiniz
Doktorum 50grda şeker var ya da yok tespiti zor oluyor zaten 26dan sonra daha kesin sonuç alırız diyip 75gr yükleme ve birinci saat ikinci saat kontrolü önerdi. Ben bu şeker yüklemesini başka bir doktorda 24. haftada yaptırmıştım, pişman oldum resmen ikinciye yaptırmam gerektiği için

Az önce çocuğuma ilk oyuncağı sayılacak organik amigurumi uyku arkadaşı aldım bi de sonra şu baby gymlerden almayı düşünüyorum. Bence uzuun bi süre oyuncağa falan ihtiyacı yok . Umarım kv ve kp in önüne geçebiliriz oyuncak konusunda eşimle hemfikirizz

Benimde 75 gr yapıldı. 1. Ve 2. Saat kan verdim bende. Benim doktorum bu şekilde olanı uygun gördü ki kendisi gereksiz bütün ilaçlarımı ve takviyeleri kestiği için şeker yüklemesi konusunda sözünden gittim direk

Evet 50 gr yükleme yapıldı bana. Geçen hamileliğimde de aynı dönemde yaptırmıştım. 24+5. Doktorumdan cevap geldi. ‘sonuçların iyi çıkmış, yalnız şekerin biraz yüksek ama çok değil. Biraz yediklerimize dikkat edersek sorun olmaz.’ Demiş. Ben bu ay çok abarttım yeni yıldı yurt dışı seyahatiydi. Baya çikolatalar fln çok dikkat etmedim karşıma gelince dayanamadım, listeme sadık kalamadım çok. Yarından itibaren listeme beraber devam edip yürüyüş moduna gireceğim. Rahatladım bende. Bence sizde rahatlayın bana böyle dediyse sizinki benden düşük sonuçta.

Sağlık ocağına 24de gittiğimde tetonoz için bebeği de dinleyelim gelmişken dediler ve kalp atışı çok hızlı dedi ama bana gelirken yürüyerek mi geldin sen bşraz hızlı yürüdüysen bebeğin kalp atışı da hızlı olur demişti ki sanırım öyle kontrollerde hep kapıda dinledip bakıldığı için hiç yüksek görmedik yani korkma bence doktoruna sor ama korkulacak bir şey yoktur bence

lishna benim doktorum da şeker yüklemesi yapmadı ben eğer aile öyküsü anne ve bebek de kilo problemi yoksa gerek duymuyorum dedi açlık ve tokluk şekerime baktı normal olduğu için gerek görmedi bende kendisine güveniyorum ve başlarda mide yüzünden çok sıkıntılı bir gebelik geçirdiğim için korkarak kabul ettim sanırım bu biraz hekimden hekime değişiyor şeker konusunda çok farklı görüşler var

selammm, şimdilik Can hastanesi, tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamında olacak ama merak eden varsa çarşamba gideceğim sorabilirim
Doktorumuz dışarda olupp Canda Tamamlayıcı kapsamında doğum olabiliyormu acaba canım sorabilirmisin ALLAH sağlıkla zamanında doğumlar Nasip etsin cümleten

Canım bende 24. Hafta içinde gittim doktor banada şeker yüklemesi dedii bidahaki kontrole kadar yaptırıcam Nasipse 3 hafta var henüz aşırı kiloo almadım iştahımda aşırı açılmadı ilaççç Ve su içmekten midem Yemek yemeğe Ancaa odaklanabiliyor 75 gramm dedii benimkide İNŞALLAH sorunsuz sağlıkla atlatırız

Canım sağlık ocağında manüel bir cihaz kullanılıyor diye biliyorum ne kadar doğru olabilir. yani kadın doğuma kontrole gittiğinde doktorunun söylemleri daha doğru olur

24 haftalık kontrolde bebeğin suyu biraz fazla çıktı. Şeker yüklemesi testi yaptırdım normal çıktı. Herkesten suyun az olmasıyla ilgili sorun duymuştum yine beni tam tersi buldu

Doktorumuz dışarda olupp Canda Tamamlayıcı kapsamında doğum olabiliyormu acaba canım sorabilirmisin ALLAH sağlıkla zamanında doğumlar Nasip etsin cümleten
Tabii sorayım ama genelde hastanedeki doktorların sigorta anlasmasi oluyor zaten, mesela perinatolojiye gittigimde canda o doktorun anlaşması yoktu , para vermiştim, o yüzden sanmıyorum öyle olacağını

24 haftalık kontrolde bebeğin suyu biraz fazla çıktı. Şeker yüklemesi testi yaptırdım normal çıktı. Herkesten suyun az olmasıyla ilgili sorun duymuştum yine beni tam tersi buldu
Benim de öyle suyum fazla, bakalım haftaya kontrolüm inş normale dönmüştür

Selam hanımlar bugün doktora gittim doktorun dediği kızın popo üzerinde duruyor dedi ayakları aşağıda kafası yukarda sizde de böyle bişi oldu mu döner mi hanımlar yarın şeker testi vereceğim inşalalh iyi çıkar

Kızlar devlette şeker yüklemesi için kadın doğumdan mı randevu almamız gerek dahiliyeden mi? Bilgisi olan var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…