2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Daha erken bence doktor dönmemesini problem olarak söylemediği sürece sorun yoktur

Kızlar devlette şeker yüklemesi için kadın doğumdan mı randevu almamız gerek dahiliyeden mi? Bilgisi olan var mıdır?
Kadın doğum gülüm bugün gittim yarına testi vericem

24 haftalık kontrolde bebeğin suyu biraz fazla çıktı. Şeker yüklemesi testi yaptırdım normal çıktı. Herkesten suyun az olmasıyla ilgili sorun duymuştum yine beni tam tersi buldu
Bana 25.hafta da cok az fazla suyun dedi seker var mı bakalım dedı sonucu attım sorun yok dedı ama negatfte olsa pozitfte olsa karbonhidrat yeme dedı 2 hafta sonraya gun verdı dıkkat edıyorum bakalım nolcak sana ne dedı doktor

E zaten sabit durmuyolar ki. Doğacak bebek dönecekse 38. haftasında da dönüyo.

Sağlık ocagindakine ben de güvenmiyorum bi süre kalp atışını bulamayıp insanı strese sokuyorlar ve çok bastırmıştı karnıma. Yanlış hatırlamıyosam ilk gebeligimde olmuştu hızlı kalp atışı serum taktılar düzeldi sonra. Içın rahat etmezse doktoruna git tabi. Diğer konuda dün yazdım daha buraya gebelerde kolestrol bakılması gereksiz demişti hemşire aile hekimim istemişti yüksek çıkınca çok stres yapmıştım bende

E zaten sabit durmuyolar ki. Doğacak bebek dönecekse 38. haftasında da dönüyo.
Ay kız ne bilim böyle bi ayrıntı verdi anlamadım yani zaten ben hep kızımı aşağıda hissediyorum diyordum o minnak ayaklarıymıs daha çok zaman var bakalım hayırlısı artık

Benim her kontrolde öyleydi. Ayin 18inde kontrolüm var, bakalım bu sefer nasıl olucak

Bana da son 2 seferdir aynısını söylüyorlar. Ama problem olarak söylemedi doktorum daha erken bence dönerler diye düşünüyorum

Son adet tarihine göre 27+5. İnanılır gibi değil ya daha dün Burda dün ilk kez midem bulandı bu ne.zaman geçer yaziyorduk
Ne zor günlerdir o kusmalar yaaaaa değil mi maşallah süphanAllah onlara otuza az kaldı senin hayırlısı inşallah

Bana da son 2 seferdir aynısını söylüyorlar. Ama problem olarak söylemedi doktorum daha erken bence dönerler diye düşünüyorum
Ay inşalalh hepsi yolunu bulur gelirler akıllı akıllı

Ay inşalalh hepsi yolunu bulur gelirler akıllı akıllı
Bana doktorum soylemedi bile, her kontrolde böyle bilgileri girdiği bir defter var, ben orda kendim gördüm. En son gittiğimde de şeker yüzünden kafasının çevresini ölçmesi gerekiyordu, hmm kafası burdaymış diye ta gobegimin en üst kısmına getirdi ultrason aletini

Ben de saglık ocagı doktorumdan kolestrole de bakar mısınız demıstım bakamam çünkü hamileler de kolestrol dogru sonucu vermez yani yüksek cıkar yanıltır ondan bakmıyoruz demıstı.

Biraz fazlalık var sorun değil ama takip edelim dedi. Aynı şekilde yediklerine biraz dikkat et dedi.

Ayyy ben kaşıkta ayakları hissediyordum doktorda bunu sözleriyle onayladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…