2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Dönebilir de dönmeyebilir de garantisi yok ama daha erken ileriki haftalarda da aynı pozisyonda olursa dönmesi zorlaşır ama benimki öyle oldu asla dönmedi baştan sona hep dik duruyordu

Tabii sorayım ama genelde hastanedeki doktorların sigorta anlasmasi oluyor zaten, mesela perinatolojiye gittigimde canda o doktorun anlaşması yoktu , para vermiştim, o yüzden sanmıyorum öyle olacağını
Anladım canım kendi doktorumla değilde sadece doğumda Can hastanesinin kendi doktoruyla doğum gerçekleşse oluyormu acaba bende gidebilirsem iyi olucak Nasip olursa

Arkadaşlar magnezyum olarak diosporal kullananlar yarım bardak sudaa karıştırıyorum tam erimiyor sizdede öylemi

Bursa'da doktor bırakmadık maşallah Bursalı kızlar olarak bir gün buluşma ayarlayalım ya böyle paravan arkasından konuşuyormuş gibiyiz cintoniklime Cookiee

Bursa'da doktor bırakmadık maşallah Bursalı kızlar olarak bir gün buluşma ayarlayalım ya böyle paravan arkasından konuşuyormuş gibiyiz cintoniklime Cookiee
Bende yarın volkan beye randevu aldım Medicanadan biliyorsunuz @fogisle doktorumuz bizi terk etmişti en son muayenehane açıp hdjsjs bakalım volkan beyle randevumuz nasıl gececek aslında gitmeyecektim ama çalışıyorum haftam dolduğu için nöbet tutamaz raporu almam gerek o yüzden gidiyorum yoksa 10 gün önce özgür beyde detaylı da gördük bebişimizi umarım volkan beyde kabul eder bizi belki onunla devam ederiz

Slm canim benim medikal park erken ödedim 34000 tl yeni fiyat bilmiyorum

Canım ben can hastanesine gidiyorum bizim özel sağlık sigortası olduğu için doğum dahil o yüzden bi ücret ödemeyeceğim ama yılbaşından önce sorduğumda 25 bin demişlerdi

Yılbaşı öncesi böyleyse yılbaşı sonrası 40-45 olmuşlardır bunlarda herhalde

Dönebilir de dönmeyebilir de garantisi yok ama daha erken ileriki haftalarda da aynı pozisyonda olursa dönmesi zorlaşır ama benimki öyle oldu asla dönmedi baştan sona hep dik duruyordu
Saglıkla gelsinler ne diyelim

Hanımlar şeker testi in o suyu bitirmek şart mı yarıladım aslında ama gitmiyor daha kusucam diye korkuyorum

Hanımlar şeker testi in o suyu bitirmek şart mı yarıladım aslında ama gitmiyor daha kusucam diye korkuyorum
Evet canım, söylemiş olmaları lazım zaten bitirmeniz lazım diye limonla gidiyor bir şekilde, keşke limon götürseydin yanında.

Bana hemşire sakın kusma kusarsan da doktoruna bildir mutlaka demisti ve yanında içirdi beni ayırmadı 10 dk da falan bitir demişti yanlış hatırlamıyorsam derin nefes al nefesini tutarak iç sonra gene nefes al gerçekten illet bi şey içmesi ayrı sonraki süreçte aç susuz kalmanız ayrı

Evet canım, söylemiş olmaları lazım zaten bitirmeniz lazım diye limonla gidiyor bir şekilde, keşke limon götürseydin yanında.
Keşke ya neyse artık nefesimi tutup bi dikişte içim kusarsam da yapacak bişi yok gidip çocuk gibi doktordan azar işitirim
en mantıklısı öyle yaparım bitiremem yoksa sağol gülüm

İstanbul’da yaşayan arkadaşlarıma bir şey danışmak istiyorum. Doktorum perinatolog diye heralde böyle ben istemeden hiç renkli foto vermiyor. Hatta isteyince üstten bir iki bakıp belli olmayan bişey verip gönderiyor. Detaylıda bile çok üstünde durmadı. Bende 4 boyutlu görüntüleme yapan bir lab ya da Dr arıyorum. Bu konuda önerebileceğiniz bir yer var mı?

Son düzenleme:
Anladım canım kendi doktorumla değilde sadece doğumda Can hastanesinin kendi doktoruyla doğum gerçekleşse oluyormu acaba bende gidebilirsem iyi olucak Nasip olursa
evet evet o olur tabii ki , eğer tss anlaşmalı bir doktor ise seçtiğiniz ve sizin sigortanın doğum teminatı varsa oluyor.

Kızlar karnımı nemlendirmek için evde bu vardı. İçeriği temiz mi bilen var mı?

Eklentiler

• image.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…