Bende karıştırıyorum ama tam erimiyor canım artık olduğu kadar Şifaa niyetine içicezBen kaşıkla karıştırıyorum eriyene kadar, bir noktada ısrarlarıma dayanamayıp eriyor
Anladım canım kendi doktorumun anlaşmalı olduğu HastanDe Tss geçmiyor ama Can da geçiyorsa olurr o halde Nasipse bir ara bende görüşeimevet evet o olur tabii ki , eğer tss anlaşmalı bir doktor ise seçtiğiniz ve sizin sigortanın doğum teminatı varsa oluyor.
Benimki anadolu sigorta, ben de Ege ünide başlamıştım aslında çok memnundum ama ücretler vs , bir de 2 yıldır tss ödüyorduk doğum teminatlı hastane değiştirme kararı aldım ondan. Can’da Emre Başer’e gidiyorum çok memnunum çok şeker ve ilgili bir doktor öneririmAnladım canım kendi doktorumun anlaşmalı olduğu HastanDe Tss geçmiyor ama Can da geçiyorsa olurr o halde Nasipse bir ara bende görüşeim
Mutlaka anlat çıkıncaBende yarın volkan beye randevu aldım Medicanadan biliyorsunuz @fogisle doktorumuz bizi terk etmişti en son muayenehane açıp hdjsjs bakalım volkan beyle randevumuz nasıl gececek aslında gitmeyecektim ama çalışıyorum haftam dolduğu için nöbet tutamaz raporu almam gerek o yüzden gidiyorum yoksa 10 gün önce özgür beyde detaylı da gördük bebişimizi umarım volkan beyde kabul eder bizi belki onunla devam ederiz
Bursa'da doktor bırakmadık maşallah Bursalı kızlar olarak bir gün buluşma ayarlayalım ya böyle paravan arkasından konuşuyormuş gibiyizcintoniklime Cookiee
Amanin sizinkiler hep erkekmiş ya sizi gidi erkek anaları kayınvalide adayları sizi
Şaka gibi ya o da mı gidiyorAmanin sizinkiler hep erkekmiş ya sizi gidi erkek anaları kayınvalide adayları sizi
Volkan beyle iyi geçti randevum yani bebek 4 gün geriden geliyordu hala öyle şeker yüklemesi yaptirmani öneririm dedi 24 haftalik şu an 27de de falan yaptırabilirsin dedi ama ben pek yaptırasım yok. Minik ya kızım 600 gram 28 cm olmuş gelişim geriliği gibi değil sadece 3-4 geride problem olmaz dedi inşallah bi dahaki kontrolüme güzel kilo alır bebişim yaVolkan beyde gidecekmiş ama ya 2 aya falan gidebilirim dedi geçmişe baktı bahar,Okan şimdi de Volkan medicanada doktor birakmamissin dedi hshshshsh bahara da tüp bebek öncesi gitmistim ama memnun kalmamistim zaten. Öyle işte sanırım volkan beyle de devam edemiycez
Aa güzel olur göbiş tokuştururzBursa'da doktor bırakmadık maşallah Bursalı kızlar olarak bir gün buluşma ayarlayalım ya böyle paravan arkasından konuşuyormuş gibiyizcintoniklime Cookiee
Aa güzel olur göbiş tokuştururz
Ay yanlışlıkla beğenmedime tıklamışım maşallah yerine kahvaltı hazırlarken, şimdi sana geçmiş olsun diyicektim mesaja döndüm, bu kim ya neden beğenmemiş diye sinir oldum, meğer benmişimGünaydın güzel anneler,
Son 1 haftadır hastalıklarla cebelleşiyorum yeni yeni kendime geldim. Şükür biraz öksürüğüm azaldı. Rabbim hastalıktan korusun hepimizi
Kızlar, geçen hafta kontrolüm vardı, en son verdiğim kan tahlillerinde karaciğer enzimlerim de yükselme olmuştu doktor da beni dahililiye yönlendirdi, gitmeden ben kendi kendime araştırma yapıp kullandığımız ilaçların ( multivitamin ve kan ilacı) enzimlerini yükseltebileceğini okumuştum, ben de ilaçları bıraktım, tekrar tahlil verdiğimde hepsi normale dönmüştü, aklınızda olsun kullandığımız ilaçlar bazen böyle sonuçlar verebiliyor, doktor da bana bir bırak öyle bakalım demeden ben zaten bıraktığımı söyledim.
Oğluşum genel olarak iyi, hareketleri çok sıklaştı, bıcır bıcır sürekli ve çok ağrılarım var dediğiniz gibi kalça ağrısı beni tüketiyorgeçecek diyorum kendime hep, hayatımda kaç kez oğlumu taşıdığım için kalçam ağrıyabilir ki diyorum, öyle değil mi ama
Biriciklerimiz sağlıkla gelsinler.
Durum güncellemesi tamamlandı.
Yaaa çılgın anniş seniBenim de göbek tokuşturasım var ya çok yalnızım kimim kimsem yok, beni de alın
Ay yanlışlıkla beğenmedime tıklamışım maşallah yerine kahvaltı hazırlarken, şimdi sana geçmiş olsun diyicektim mesaja döndüm, bu kim ya neden beğenmemiş diye sinir oldum, meğer benmişimbeyin bulunamadı.
Hamilelikte hastalık çok zor oluyor evet, çok geçmiş olsun canım. tahminim haftalar ilerledikçe daha da zor olacak o yüzden herkes kendine maksimum seviyede dikkat etsinoğluşuna koca bir maşallah tekrar
Ben istanbulda gurbet yaşıyorum bu arada şaka bir yana bütün arkadaşlarım ya yurt ya il dışında, genelde çok sorun etmem çünkü asosyalim ama hamilelik dönemini beraber geçirdiğim bir arkadaşım olsun çok isterdim. Hele o arkadaşım hamile olsun üff ne biçim isterdimYaaa çılgın anniş senikıyamam sana beee
Ben napam.Benim de göbek tokuşturasım var ya çok yalnızım kimim kimsem yok, beni de alın
Ay yok beğenmedime neden basayım, burda kimseye öyle bir tepki göstermem hepimiz hamileyiz kafa takılır üzülünür vs. Bundan sonra da basarsam ha bunun beyni az yanlışlıkla olmuştur dersinizNe yalan söyleyeyim ben de şaşırdım acaba neden beğenmedim işaretledi diye sana soracaktım ki yazdın
Öyle öyle kızlar, şimdi iş yerindeyim oğluma birkaç parça eşya aldım, onları size göndereceğimLCW Baby çok güzel gerçekten harika şeyler var oradan almıştım
Bu önümüzde ki hafta da mobilya bakmaya gideceğiz, annem canımı yedi gidip oda takımını alalım diyor
Kızçeler selam napıyorsunuz herşey yolunda mı herkes iyi mibir süre burda değildim gel git yaşıyorum özellikle regli dönemlerime denk gelen günlerde…. sıkıntı yok demi kimsede inşaAllah
Aynen ya yıllardır duran doktorlar bizim şansımıza gideleri geldi hepsinin birdenŞaka gibi ya o da mı gidiyorAllahım hepsi bizim dönemde oldu. Bahara ben de gitmiştim Yok yok biz de istikrarsızız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?