Ay yok beğenmedime neden basayım, burda kimseye öyle bir tepki göstermem hepimiz hamileyiz kafa takılır üzülünür vs. Bundan sonra da basarsam ha bunun beyni az yanlışlıkla olmuştur dersiniz
Gönder bakalım neler aldın, hep bakıp özeniyorum ama hala sağdan soldan gelecek diye diye bir don bile almadım çocuğa kıyafet olarak. Bir tek uyku gurusu aldım, o da indirimdeydi üç yaşına kadar da giyilebiliyor bir noktada giyer dedim kapadım kafayı bastım siparişi. O yani tek istisnam
Estağfurullah canım benim, olabilir yani beğenmemek de üzücü olsada bir seçenek
Ben de aslında almadım, anneannesi fazlaca aldığı için, geçen babaannesi de aldı onlar alıyorlar, ben bir türlü cesaret edemiyor muyum, korkuyor muyum nedir anlamlandıramadım, alamıyorum yani bakıyorum, favoriye ekliyorum, alamıyorum ama
Kızçeler selam napıyorsunuz herşey yolunda mı herkes iyi mi bir süre burda değildim gel git yaşıyorum özellikle regli dönemlerime denk gelen günlerde…. sıkıntı yok demi kimsede inşaAllah
Sen hep arkadaşlarınla çıkıyon, göbek partisi yapıyosunuz yazıyon buraya görüyom ben konuşma şükret
çok kıymetli ya o minik arkadaşımla ve göbeğimle dışarıda vakit geçiriyorum anları, çok özendiğim bir şey yani. yokluktan siz çıktıkça ben çıkmış gibi oluyorum
Bende yarın volkan beye randevu aldım Medicanadan biliyorsunuz @fogisle doktorumuz bizi terk etmişti en son muayenehane açıp hdjsjs bakalım volkan beyle randevumuz nasıl gececek aslında gitmeyecektim ama çalışıyorum haftam dolduğu için nöbet tutamaz raporu almam gerek o yüzden gidiyorum yoksa 10 gün önce özgür beyde detaylı da gördük bebişimizi umarım volkan beyde kabul eder bizi belki onunla devam ederiz
görüşelim kızlar ben çok mutlu olurum. çevremde pek hamiş yok, sizden güç alıyorum hep.
volkan beyi geçen birinden daha duydum iyi diye. hadi bakalım sen de yorumlarını yaz neler çıkacak hepimiz aynı anda aynı doktorda doğursak ya ne komik olurdu
Genel durumu iyi çok şükür canım, geçen özelde gördüm, ayağını kulağına götürmeye çalışıyordu eliyle de itiyordu, kendi kendine savaş halindeydi içeride, şaşkın oğluşum Senin bebiş nasıl
Ya sorma ben normalde sıfır alıngan biriyim kendimle dakga geçerim hep ay nasıl gudubet alıngan bişi oldum kendi kendimi çekemem yani o derece oluyorum bu özellikle regli haftaları eşimden de uzak duruyorum ki adam benden soğumasın diye uykum var diyorum çok şükür böyle kaçarak hiç kavga etmedim kocişle napam benim gudubetliğim yoksa evlat olsam sevilmem ondan burda da olsam herşeye alınırdım kesin en iyisi kaçayım sen nasılsın
Kızçeler selam napıyorsunuz herşey yolunda mı herkes iyi mi bir süre burda değildim gel git yaşıyorum özellikle regli dönemlerime denk gelen günlerde…. sıkıntı yok demi kimsede inşaAllah
Genel durumu iyi çok şükür canım, geçen özelde gördüm, ayağını kulağına götürmeye çalışıyordu eliyle de itiyordu, kendi kendine savaş halindeydi içeride, şaşkın oğluşum Senin bebiş nasıl
Oy kuzum maşaAllah Rabbim şifalar versin hepimizin evlatlarına sürekli şifalar istiyorum gerçekten dualarımda o var yani bize de versin bebişlere de versin onların ayaklarını yerim ben iyi çok şükür büyüyor maşaAllah aynı haftalardayız muhtemelen benzeriz hepimiz
Estağfurullah canım benim, olabilir yani beğenmemek de üzücü olsada bir seçenek
Ben de aslında almadım, anneannesi fazlaca aldığı için, geçen babaannesi de aldı onlar alıyorlar, ben bir türlü cesaret edemiyor muyum, korkuyor muyum nedir anlamlandıramadım, alamıyorum yani bakıyorum, favoriye ekliyorum, alamıyorum ama
Ay hakikatten nasıl hatırlıyorsunuz, ben hayatım boyunca regl olmamış gibiyim muhteşem bir hismiş. Geçen eşim diyor ki of acaba doğumdan sonraki ilk reglin nasıl geçicek şimdiden geriliyorum bu haline çok alıştım ahdjdjrık
Ben istanbulda gurbet yaşıyorum bu arada şaka bir yana bütün arkadaşlarım ya yurt ya il dışında, genelde çok sorun etmem çünkü asosyalim ama hamilelik dönemini beraber geçirdiğim bir arkadaşım olsun çok isterdim. Hele o arkadaşım hamile olsun üff ne biçim isterdim
Ben istanbulda gurbet yaşıyorum bu arada şaka bir yana bütün arkadaşlarım ya yurt ya il dışında, genelde çok sorun etmem çünkü asosyalim ama hamilelik dönemini beraber geçirdiğim bir arkadaşım olsun çok isterdim. Hele o arkadaşım hamile olsun üff ne biçim isterdim
Sen hep arkadaşlarınla çıkıyon, göbek partisi yapıyosunuz yazıyon buraya görüyom ben konuşma şükret
çok kıymetli ya o minik arkadaşımla ve göbeğimle dışarıda vakit geçiriyorum anları, çok özendiğim bir şey yani. yokluktan siz çıktıkça ben çıkmış gibi oluyorum
Oy kuzum maşaAllah Rabbim şifalar versin hepimizin evlatlarına sürekli şifalar istiyorum gerçekten dualarımda o var yani bize de versin bebişlere de versin onların ayaklarını yerim ben iyi çok şükür büyüyor maşaAllah aynı haftalardayız muhtemelen benzeriz hepimiz