2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bazen gel-gitler yaşıyorum kendi kabuğuma çekiliyorum, sonra geçiyor çok şükür li, salgına dikkat edin lütfen, çok zor geçiyor
Çok şükür canım sen naptın bebiş iyimi herşey yolunda mı çok sayfa olmuş okumadım Rabbim hasta olanlara şifa versin

Estağfurullah canım benim, olabilir yani beğenmemek de üzücü olsada bir seçenek

Ben de aslında almadım, anneannesi fazlaca aldığı için, geçen babaannesi de aldı onlar alıyorlar, ben bir türlü cesaret edemiyor muyum, korkuyor muyum nedir anlamlandıramadım, alamıyorum yani bakıyorum, favoriye ekliyorum, alamıyorum ama

Kızçeler selam napıyorsunuz herşey yolunda mı herkes iyi mi bir süre burda değildim gel git yaşıyorum özellikle regli dönemlerime denk gelen günlerde…. sıkıntı yok demi kimsede inşaAllah
Kız sen nerelerdesin yaa nasil bir gel git bu gittin gelmeyi unuttun sandım ben

Sen hep arkadaşlarınla çıkıyon, göbek partisi yapıyosunuz yazıyon buraya görüyom ben konuşma şükret
çok kıymetli ya o minik arkadaşımla ve göbeğimle dışarıda vakit geçiriyorum anları, çok özendiğim bir şey yani. yokluktan siz çıktıkça ben çıkmış gibi oluyorum

Bursa'da doktor bırakmadık maşallah Bursalı kızlar olarak bir gün buluşma ayarlayalım ya böyle paravan arkasından konuşuyormuş gibiyiz @fogis Cookiee

görüşelim kızlar ben çok mutlu olurum. çevremde pek hamiş yok, sizden güç alıyorum hep.

volkan beyi geçen birinden daha duydum iyi diye. hadi bakalım sen de yorumlarını yaz neler çıkacak hepimiz aynı anda aynı doktorda doğursak ya ne komik olurdu

Çok şükür canım sen naptın bebiş iyimi herşey yolunda mı çok sayfa olmuş okumadım Rabbim hasta olanlara şifa versin

Genel durumu iyi çok şükür canım, geçen özelde gördüm, ayağını kulağına götürmeye çalışıyordu eliyle de itiyordu, kendi kendine savaş halindeydi içeride, şaşkın oğluşum Senin bebiş nasıl

Kız sen nerelerdesin yaa nasil bir gel git bu gittin gelmeyi unuttun sandım ben
Ya sorma ben normalde sıfır alıngan biriyim kendimle dakga geçerim hep ay nasıl gudubet alıngan bişi oldum kendi kendimi çekemem yani o derece oluyorum bu özellikle regli haftaları eşimden de uzak duruyorum ki adam benden soğumasın diye uykum var diyorum çok şükür böyle kaçarak hiç kavga etmedim kocişle napam benim gudubetliğim yoksa evlat olsam sevilmem ondan burda da olsam herşeye alınırdım kesin en iyisi kaçayım sen nasılsın

Kızçeler selam napıyorsunuz herşey yolunda mı herkes iyi mi bir süre burda değildim gel git yaşıyorum özellikle regli dönemlerime denk gelen günlerde…. sıkıntı yok demi kimsede inşaAllah
Kız regl dönemlerinizi nasıl hatırlıyorsunuz. Ben çoktan unuttum. Regl olmamak harika bişimiş.

Oy kuzum maşaAllah Rabbim şifalar versin hepimizin evlatlarına sürekli şifalar istiyorum gerçekten dualarımda o var yani bize de versin bebişlere de versin onların ayaklarını yerim ben iyi çok şükür büyüyor maşaAllah aynı haftalardayız muhtemelen benzeriz hepimiz

Seni çok iyi anlıyorum ve bu kabızlığa bir çözümüm olmadığı için örseleniyorum

Kız regl dönemlerinizi nasıl hatırlıyorsunuz. Ben çok unuttum. Regl olmamak harika bişimiş.
Benim kuzum aylık hep aynı günlerde gelirdi sat belli ya birde sağolsun belli ediyor kendini o günlerde ağlıyorum salak salak

Kız regl dönemlerinizi nasıl hatırlıyorsunuz. Ben çok unuttum. Regl olmamak harika bişimiş.
Ay hakikatten nasıl hatırlıyorsunuz, ben hayatım boyunca regl olmamış gibiyim muhteşem bir hismiş. Geçen eşim diyor ki of acaba doğumdan sonraki ilk reglin nasıl geçicek şimdiden geriliyorum bu haline çok alıştım ahdjdjrık

Bende sen gibiyim aynı seni çok iyi anlıyorum kuzum
Gerçekten hamişlik farklı oluyormuş gerçi İst çok kişi var burada sizde ayarlayın

Kuzum ben o deneyimi yaşadım tavsiye etmiyorum hamile birisiyle arkadaş hele hele hamileyken olmuyormuş şahsen ben çok şeeeeedemedim

Bursalı kızlar seni üzüyor canım, görüşme ayarlıyorlar biz İstanbullu olanlar da buradayız endişelenme yalnız değilsin

Evet biz bugün 27+1 olduk, az kaldı gerçekten, bir iki gün büyük çıkıyor bazen ultrasonda genellikle haftasıyla uyumlu ama çok şükür, senin haftan kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…