2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canım uzun zamandır sana yazmak istiyorum ve kendimi hazır hissetmeyi bekledim T tweeetyyy

Öncelikle bebeğini sağlıkla dünyaya getirdin şükürler olsun, annelik sana çok yakıştı. Bak belki beni hatırlıyorsundur, hamileliğimin başından beri bana bebeğimin doğunca ameliyat olma olasılığından bahsediyorlar vs birsürü şeylerle uğraştım, şimdi sana bakıyorum maşallah ne güzel teslimiyet gösterdin, tevekkül ediyorsun gelene, ben de ilk başlarda zorlanmışımdır ama şimdi güçlü duruyorum. Kızın çok güçlü, senin sevgini hissediyor, bunu hiç unutma, seni en iyi anlayanlardan biri benim emin olabilirsin banada uçsuz, belirsiz, kavramsız şeylerden bahsettiler, kulun başına ne gelecek bilmiyoruz, evvelâ inanmak önemli, hep güzel enerjilerle bekliyorsun kızını, çok mutlu oluyorum sen öyle yazınca, zaman çabuk geçecek inan bana, bir bakmışız bir an da kucağına vermişler kızını, bir bakmışız hepimiz bitirmişiz bu süreçleri kavuşmuşuz onlara, güçlü olan inancımız bâki kalsın, sen çok güzel bir annesin

Evet biz bugün 27+1 olduk, az kaldı gerçekten, bir iki gün büyük çıkıyor bazen ultrasonda genellikle haftasıyla uyumlu ama çok şükür, senin haftan kaç
MaşaAllah maşaAllah Rabbim korusun Bende 24+6 oldum bugün kuzum geçen çarşamba kontrol vardı benimde 703 gr olmuş bile maşaAllah hamdolsun büyüyorlar ya Rabbim korusun herkesin bebişlerini

Kuzum ben o deneyimi yaşadım tavsiye etmiyorum hamile birisiyle arkadaş hele hele hamileyken olmuyormuş şahsen ben çok şeeeeedemedim
Niye kız benm yakınlarda hamiş ark yok ama uzak olan hepsiyle daha sıkı fıkı olduk şu aralar nedense

Kuzum ben o deneyimi yaşadım tavsiye etmiyorum hamile birisiyle arkadaş hele hele hamileyken olmuyormuş şahsen ben çok şeeeeedemedim
Yaaa, bana da çok keyifli olur gibi gelmişti niyeyse. neyse çok üzülmiyim madem böyle diyosan

MaşaAllah maşaAllah Rabbim korusun Bende 24+6 oldum bugün kuzum geçen çarşamba kontrol vardı benimde 703 gr olmuş bile maşaAllah hamdolsun büyüyorlar ya Rabbim korusun herkesin bebişlerini

Maşallah, büyüyorlar çok şükür, sağlıkla gelsinler hepsi

Evet biz bugün 27+1 olduk, az kaldı gerçekten, bir iki gün büyük çıkıyor bazen ultrasonda genellikle haftasıyla uyumlu ama çok şükür, senin haftan kaç
2 hafta az ya da çok olmadığı sürece sorun yok diye biliyorum. Tam günü gününe uyumlu olmuyolar zaten hiç bi tarafları.

Şaka gibi gerçekten. Kese görcez mi kalp atışı duyacak mıyızdan nerelere geldik. Maşallah

Benim de bugün 25+0 yaklaşıyoruz 30 lu haftalara.

Ama yani, ebeveyn olmak çılgınlıkmış gerçekten. Hele hele anne olmak başka bir çılgınlık. Tedirgin olmadığımız an yok. Bedensel rahatsızlıklar ayrı, mental ayrı.

Biz de hala isim seçemedik. Eşimi ne zaman yanıma oturtsam isim seçelim diye bir şekilde kalkıp gidiyo sıkılıyo. Söylediğim isimlere de habire olmaz diyo. Şimdi de gelmiş 2 ismi olsun diyo. Ha ilkini seçtik ikincisi kaldı.
Eşim oldum olası iki isimli olsun istedi çocuğu. İsmin karakteri şekillendirdiğini düşünüyoruz. Yani, ben ise 2 isim sevmiyorum. Hele kadında ileride evlenince hem kendi soyadını kullan hem eşininkini al ohoo. Ama inat etti 2. isme. Neyse artık direncek halim kalmadı. Uyumlu bir şey olsun o zaman dedim. Ama beğenmezsem koydurmam yine de valla hiç.

Teyzoşların bir de hepsi bekar. Topluca çıkınca hindi sürüsü gibi gruptan sadece gulugulu sesleri geliyor nsjdhdbhsoksbs

Teyzoşların bir de hepsi bekar. Topluca çıkınca hindi sürüsü gibi gruptan sadece gulugulu sesleri geliyor nsjdhdbhsoksbs
Ay müthiş ortam, bayılırım kız gruplarından yükselen gulugulu seslere maşallah

30'lu haftalara gerçekten çok az kaldı, heyecan basıyor beni düşündükçe

Biz eşimle hemfikiriz, ismin enerjisine ben de inananlardanım, 2 isim biz istemiyoruz, sade zarif bir isim var aklımızda tam karar vermedik, hem eşim zaten acelesi yok ona hep oğluşum diye seslenmeyi çok seviyorum diyor o da hemen babasına tepki veriyor yüzüne tekmeler savuruyor, başını karnıma dayayınca, onların ilişkilerini çok seviyorum, baba-oğul çok güzelsiniz diyorum

Ay müthiş ortam, bayılırım kız gruplarından yükselen gulugulu seslere maşallah
Evet ben de ama o grup içinde değilsem mesela bir kafeye gittim diyelim en az üç kadının birlikte oturduğu masaya yakın oturmam çünkü o guluguluya dahil olamadin mi o kadar da keyifli olmuyor disardan

Evet ben de ama o grup içinde değilsem mesela bir kafeye gittim diyelim en az üç kadının birlikte oturduğu masaya yakın oturmam çünkü o guluguluya dahil olamadin mi o kadar da keyifli olmuyor disardan
Hahah yalnız çıkarsam ben de yanaşmam ama eşimle guluguluya yakın oturup eğleniyoz böyle bir aktivitemiz oluyor arada

Yok anam ben almiiim hakikaten şuan kümsenin nazını çekemem, çekemiyorum da zaten olmuyor yani
Ben arkadaşsız kaldım ya. Aşırı yalnız kaldım hamileliğimde. Ben herkesin yanında oldum, nazlarını da çektim. Ne istiyorlarsa o an yaptık falan. Doğumdan sonra da hep yanlarında oldum. Ama bir Allahın kulu kalkıp bana gelmedi. Üstelik onca zaman hamileliğimi kötü geçirdim. Sona kalan dona kalıyormuş gerçekten.

2 arkadaşım 2023 yazında doğum yaptılar, bebekleriyle ilgileniyorlar haliyke. Hatta onlar benim onlara gidip destek olmamı bekliyolar. Ki gittim de.

Bir tane arkadşaımın da oğlu 7 yaşında ve bir sürü sorunu var onunla ilgileniyorum diyor ama bi bakıyorum instagramda payklaşmış başkalarıyla görüşüyor filan.

İyice yalnızlaştım. Mutsuzlaştım. Yeni arkadaşlar edinmemin vakti gelmiş de geçmiş çoktan.

Bu arada ben bugün arkadaşlarla doguma/hastaneye goturmelik pijama bakmaya gidicem. Aranızda nasıl bir şey götüreceğine karar veren var mı? Benim beğendiklerim hiç uygun değil, Firdevs yöreoglu gibi takılıcam çünkü o begendiklerimi giyersem. Yani elbise şeklinde pamuklu rahat bir şey arıyorum.

Yaaaa hep böyle oluyor yalnızlık eğer tercih ise güzel zaten sanırım bende benzer bir durum yaşadığım için şuan herkesten uzaklaştım. Bunaldım sürekli sorun dinlemekten beni sallayan yok anasını satayım hep ben ben ben siyen insanlardan yıldım belki de bu nedenle böyle tepki veriyorum bilmiyorum yoksa paylaşım yapabiliyorsan karşılıklı dinliyorsan aslında güzel ama işte herkese böyle arkadaşlık nasip olmuyor. O nedenle yalnızlığı tercih eder hale geliyorsun. Sürekli her güzel anını burnundan getiren, sürekli negatif insanlardan uzak durmak lazım.

O işler maalesef öyledir, iyilik yap denize at diye boşuna demiyorlar. İnsanlardan hiçbir beklentin olmamalı, o zaman mutlu olursun. Kendilerince sebepleri vardır de geç. Herkes güzel arkadaşlığın kıymetini bilemiyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…