- 18 Ağustos 2023
- 1.047
- 1.605
- 53
Tam olarak böyle zamanlarda belli oluyor işte. Sona kalmakla değil erkenden ayıklamış onlar kendini kurtulmuşsunBen arkadaşsız kaldım ya. Aşırı yalnız kaldım hamileliğimde. Ben herkesin yanında oldum, nazlarını da çektim. Ne istiyorlarsa o an yaptık falan. Doğumdan sonra da hep yanlarında oldum. Ama bir Allahın kulu kalkıp bana gelmedi. Üstelik onca zaman hamileliğimi kötü geçirdim. Sona kalan dona kalıyormuş gerçekten.
2 arkadaşım 2023 yazında doğum yaptılar, bebekleriyle ilgileniyorlar haliyke. Hatta onlar benim onlara gidip destek olmamı bekliyolar. Ki gittim de.
Bir tane arkadşaımın da oğlu 7 yaşında ve bir sürü sorunu var onunla ilgileniyorum diyor ama bi bakıyorum instagramda payklaşmış başkalarıyla görüşüyor filan.
İyice yalnızlaştım. Mutsuzlaştım. Yeni arkadaşlar edinmemin vakti gelmiş de geçmiş çoktan.
Bana bir arkadaşım yüzde yüz pamuk bir pijama takımı göndermişti, fiyat olarak da çok uygun ve aşırı sade diye o takımdan alıcam iki tane daha. Bir iki tane de elbise gibi bir şey alırım diye düşündüm ama bu dediğim tarz bir şey asla bulamıyorum, aslında güç bela buldum ama fiyatı 2750₺ idi, saçmalama diyip kapadım sekmeyi hemen.Bu arada ben bugün arkadaşlarla doguma/hastaneye goturmelik pijama bakmaya gidicem. Aranızda nasıl bir şey götüreceğine karar veren var mı? Benim beğendiklerim hiç uygun değil, Firdevs yöreoglu gibi takılıcam çünkü o begendiklerimi giyersem. Yani elbise şeklinde pamuklu rahat bir şey arıyorum.
Ben turkcesini tam bilmiyorum ama almancada sarılmalık arkadaş gibi bir şey deniyor. Bana hamileligin başında arkadaşım hediye etmişti. Çok tatlılar ya. Bu arada burun detayı gözümüze çarpmadi değilUyku arkadaşı bu mu oluyor? Ben bunu uyku arkadaşı diye aldım Ikeadan. Geçen konusu geçmişti bulamadım şimdi
Evet bu oluyor ama ne işe yarıyor ben bilmiyorum olayı nedir? Kadraja giren ıslak burnu tercih ederim rutin oluşturmaksa amaçUyku arkadaşı bu mu oluyor? Ben bunu uyku arkadaşı diye aldım Ikeadan. Geçen konusu geçmişti bulamadım şimdi
Senin müslini görünce benimki gözüme çok sentetik geldi kullanasım gelmediBen turkcesini tam bilmiyorum ama almancada sarılmalık arkadaş gibi bir şey deniyor. Bana hamileligin başında arkadaşım hediye etmişti. Çok tatlılar ya. Bu arada burun detayı gözümüze çarpmadi değil
Of sorma tüm oyuncakları beraber oynayacaklar gibi. Deliriyor peluşları görünceEvet bu oluyor ama ne işe yarıyor ben bilmiyorum olayı nedir? Kadraja giren ıslak burnu tercih ederim rutin oluşturmaksa amaç
Hehe sarılıyor ısırıyor sallayıp beyin sarsıntısı gecittiriyor falan filan işte ya gerekli olmayan ama olunca tatlı olan bebek zamazingolarjndanEvet bu oluyor ama ne işe yarıyor ben bilmiyorum olayı nedir? Kadraja giren ıslak burnu tercih ederim rutin oluşturmaksa amaç
Bizim ıslak burna peluş asla dayanmıyor, beş dakikada paramparça oluyor diye beğensem de alamıyorum böyle şeyler. Bir tane değil beş tane falan almam lazım olur, gözünün önünde parçalanmasa iyi değiştiririz de görürse çocukta travma olucak diye korkuyorumSenin müslini görünce benimki gözüme çok sentetik geldi kullanasım gelmedi
Of sorma tüm oyuncakları beraber oynayacaklar gibi. Deliriyor peluşları görünce
Aaa evet müslinmis ya o, hiç fark etmemiştim. Ben de hiç müslin bir şeyim yok diyordum, artık grupta daha çok söz hakkım varSenin müslini görünce benimki gözüme çok sentetik geldi kullanasım gelmedi
Of sorma tüm oyuncakları beraber oynayacaklar gibi. Deliriyor peluşları görünce
Kız onu benim köpüş yapıyor, emin misin bebeğin de aynı muameleyi gösterdiğindenHehe sarılıyor ısırıyor sallayıp beyin sarsıntısı gecittiriyor falan filan işte ya gerekli olmayan ama olunca tatlı olan bebek zamazingolarjndan
Öyle olmuyo mu lan yoksaKız onu benim köpüş yapıyor, emin misin bebeğin de aynı muameleyi gösterdiğinden
yani herkes için gerekli mi gereksiz mi tartışabiliriz tabi de yüklemenin kanıtlanan bir zararı yok sen neden karşıydın ki ben onu anlayamadımKızlar birde bişi itiraf etmek istiyorum. Burada hep şeker yüklemesine karşı birisi olarak geçen gittiğimde biranda kendimi şeker yüklemesi yaptırırken buldum. Doktorum evde ölçüyorsun tamam ama gel yaptıralım ailende genetik şeker hastalığı var kan vermekle aynı şey değil deyince basiretim bağlandı resmen kendimi kan verirken buldumdoktorumun ilk defa benden bişi istemesi ve ikna kabiliyeti zaten sabah ilk randevu benim oluyor aç gidiyorum falan 75 gr yükleme yapıldı, bu arada bildiğin elma aromalı gazlı 10 tane verseler hüpleteceğim bişi verdiler ohhaaaa bu ne dedim eşim gülüyor eeee iyide ben bundan içerim yaw dedim. Çok şükür temiz çıktı. Şeker yüklemesi hakkında büyük konuştuğum için başıma geldi biliyorum size söylemem lazım sahtekarlık yapmiiiim şimdi diye herkeşlerden özür diliyorum
sen diyorsan oluyordur ya şeyapamadım şimdiÖyle olmuyo mu lan yoksa
Çantanın linkini atar mısın canım çok güzelmiş güle güle kullanKızlar uzun zamandır olmayıncalishna sen pompayı sormuştun geldi daha kullanamasam da kademeleri var belli ki rahat olacak sütyen içine takıp yürüyüş bile yapabilirsin sağarken açıkçası kullanmadan pek bişi demek istemiyorum ama şuan memnunum
Tavsiye üzerine biberonu avent düşünürken ablam erkek çocuklarında az daha gaz sorunu oluyor demesi üzerine aşağıda yükleyeceğim biberonları aldım araştırıp antikolik imiş bakalım bir tık pahalı ama gaz mı para mı derseniz
Ve bir sürü çanta araştırdım hiç hoşuma giden olmamıştı en sonunda yurt dışından getirtilen şu çantayı tercih ettim daha elime ulaşmadı gelmesi uzun sürüyor ama vaktim var diyeee şeeetmedim belki faydası olur diye atmak istedim
Anladım canım biliyorum o doktoru benim doktoruda tanıyor sanırım benimde anadolu iyiki yapılmış çünkü kaç keree anlaşmalı hastanesine ücret ödemeden işlem yaptırabiliyoruz kan idrar vs de işee yarıyorBenimki anadolu sigorta, ben de Ege ünide başlamıştım aslında çok memnundum ama ücretler vs , bir de 2 yıldır tss ödüyorduk doğum teminatlı hastane değiştirme kararı aldım ondan. Can’da Emre Başer’e gidiyorum çok memnunum çok şeker ve ilgili bir doktor öneririm
Canan teyze karşı bende karşıyımyani herkes için gerekli mi gereksiz mi tartışabiliriz tabi de yüklemenin kanıtlanan bir zararı yok sen neden karşıydın ki ben onu anlayamadımneyse yaptırmışsın gelmiş geçmiş, temiz de çıkmış şükür
Ben de biberon almadım hiç neye göre seçicem hiç bilmiyorum biberon neden alınıyor acaba emmez diye heralde biri beni de aydınlatsın lütfenKızlar ben zam gelir diye büyük şeyleri aldım ama kıyafet biberon hiç bu tarz şeyler almadım geç mi kalıyorum acaba bide biberonu emmezse diye mi aliyosunuz cehaletimi bağışlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?