2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Çantanın linkini atar mısın canım çok güzelmiş güle güle kullan
Sağol canım benim hepimiz aldıklarımızı sağlıkla afiyetle huzurla sıkıntısız kullanalım inşaAllah sanırım yeşili kalmamış ve fiyatı artmış şimdi linke bakınca farkettim. Her an zam geliyor bune arkadaş… ama bu çantanın var bir kaç sitede de daha başka renkleri

Ben uygun fiyatlı bir pijama takımı buldum alt üst ve sabahlığı var 500 küsür hepsi. İstersen link atabilirim trendyoldan sipariş verdim ama henüz gelmedi. Bi tane de askılı gecelik tarzında bişey alıcam göğüs kısmı yukardan açılan ama onu bulamadım henüz

Saolasın canımm evet ben artık her siteye girişimde zamlanmış fiyat görmeye alıştım ne yazık ki durum böyle sonu da yok gördüğümüz an almamız lazım yarına her şey değişiyor

balım geçen indirimlerde görünce pompadan bi tane ben de aldım. yılbaşından hemen önceki gün geldi. göğsümde denemedim tabii ama dışarda sıkması falan iyi gibi ben beğendim açıkcası. aman dedim pişman olursak da napalım yenisini alırız. genel olarak yorumları çok iyidi. biberon olarak ben de bunun büyüğünü aldım. 0-3 ve 3-6 aylık başlıklarını da aldım. süt vermezsem su veririm büyüyünce dedim. meme reddi yapmıyormuş. beni de mağaza çalışanı influz etti çanta da güzel görünüyormuş güle güle kullan. bana bi arkadaşım hediye alcaktı en son, bi kaç model attım ama ses yok pahalı geldi heralde ses etmedim ben de.

Kızlar alt üst takım yeter mi 2-3 tane yoksa gecelik tarzi bişeyde lazım olur mu

Ben bir elbise aldım istersen bakabilirsin gerçi yurt dışı nasıl olur bilmiyorum ama kumaşı çok rahat böyle klasik analar gibi olmak istemedim birde önüne lohusa kelimesi eklenince saçma sapan kıyafetlere 500 koyuyorlar en az. Bu elbise 200 kilo olsanda 60 kilo olsanda giyiliyor çünkü kumaşı bürümcük. Esnek. Elbise almak istememin sebebi de sanırım sürekli alttan kontrol yapılıyormuş pantolon şeklinde rahat edemem diye almıştım. Göğüs bölgesini indiriveriyorsun kullanışlı geldi bana tabi sen bi bak inşaAllah

Eklentiler

• IMG_4882.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_4881.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_4880.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 83
Aaaa güle güle kullan canım inşaAllah işimizi kolaylaştırır biberon başlık aradım bulamadım 2 tane aldım bende 0-3,3-6 ama sitede indirim vardı iyi denk geldi. Neyse gaz istemiyorum no gaz noooo sağol canım cümleten sağlıkla bebişlerimizi büyütelim sonuçta alışverişyapıyoruz daha ne olsun keyifleniyorum şahsen yaptıkça tabi bide eşime sormak lazım

Ben pijama olarak bunu aldım kızlar üstü bir tık salaş ve bol oldu ama göbüşüm rahat etti, dahada büyüyecek zaten göbüşüm diye düşünüyorum, pamuklu değil ama tek eksik yönü bu, ince bir kumaşı var, kırınkıl kumaşı var ve kalmamış bedeni, ben saks mavisi ve haki yeşili aldım

MaşaAllah ne güzel şeyler bunlar hep sağlıklı maşaAllah elinden böyle şeyler gelmesi büyük nimet çöp adam çizemeyen birisi olarak imrendim şuan Rabbim sağlıkla oynamasını nasip etsin
Teşekkür ederim bebişim aslında bende baka baka yaptım yoksa çok becerikli değilimdir ama bu amigurumilerin neden pahalı olduğunu yapınca çok iyi anladım

Teşekkür ederim bebişim aslında bende baka baka yaptım yoksa çok becerikli değilimdir ama bu amigurumilerin neden pahalı olduğunu yapınca çok iyi anladım
Baka baka yapmak da marifet inan ki onu anlamak çıkarmak o hale getirmek ben baksam çıkartacağım maksimum şekil kör topal yamık yumuk bişi olur net. Ellerine sağlık evde yapmış olman sağlık açısından da çok iyi hem ne olduğunu nerden geldiğini bilmediğimiz şeyleri alcaz hep bizler mecburen… maşaAllah

Emzik ne aldınız. Bunlar nasıl neye dikkat etmek lazım

Eklentiler

• IMG_9606.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 68

Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık, ben de yapıyorum gerçekten çok zahmetli yapmak haklı insanlar bunu pahalıya satmak da Çokmgüsel örmüşsün ama maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…