Sağol canım benim hepimiz aldıklarımızı sağlıkla afiyetle huzurla sıkıntısız kullanalım inşaAllahÇantanın linkini atar mısın canım çok güzelmiş güle güle kullan
Ben uygun fiyatlı bir pijama takımı buldum alt üst ve sabahlığı var 500 küsür hepsi. İstersen link atabilirim trendyoldan sipariş verdim ama henüz gelmedi. Bi tane de askılı gecelik tarzında bişey alıcam göğüs kısmı yukardan açılan ama onu bulamadım henüzBu arada ben bugün arkadaşlarla doguma/hastaneye goturmelik pijama bakmaya gidicem. Aranızda nasıl bir şey götüreceğine karar veren var mı? Benim beğendiklerim hiç uygun değil, Firdevs yöreoglu gibi takılıcam çünkü o begendiklerimi giyersem. Yani elbise şeklinde pamuklu rahat bir şey arıyorum.
Saolasın canımmSağol canım benim hepimiz aldıklarımızı sağlıkla afiyetle huzurla sıkıntısız kullanalım inşaAllahsanırım yeşili kalmamış ve fiyatı artmış şimdi linke bakınca farkettim. Her an zam geliyor bune arkadaş… ama bu çantanın var bir kaç sitede de daha başka renkleri
balım geçen indirimlerde görünce pompadan bi tane ben de aldım. yılbaşından hemen önceki gün geldi. göğsümde denemedim tabii ama dışarda sıkması falan iyi gibi ben beğendim açıkcası. aman dedim pişman olursak da napalım yenisini alırız. genel olarak yorumları çok iyidi. biberon olarak ben de bunun büyüğünü aldım. 0-3 ve 3-6 aylık başlıklarını da aldım. süt vermezsem su veririm büyüyünce dedim. meme reddi yapmıyormuş. beni de mağaza çalışanı influz ettiKızlar uzun zamandır olmayıncalishna sen pompayı sormuştun geldi daha kullanamasam da kademeleri var belli ki rahat olacak sütyen içine takıp yürüyüş bile yapabilirsin sağarken açıkçası kullanmadan pek bişi demek istemiyorum ama şuan memnunum
Tavsiye üzerine biberonu avent düşünürken ablam erkek çocuklarında az daha gaz sorunu oluyor demesi üzerine aşağıda yükleyeceğim biberonları aldım araştırıp antikolik imiş bakalım bir tık pahalı ama gaz mı para mı derseniz
Ve bir sürü çanta araştırdım hiç hoşuma giden olmamıştı en sonunda yurt dışından getirtilen şu çantayı tercih ettim daha elime ulaşmadı gelmesi uzun sürüyor ama vaktim var diyeee şeeetmedim belki faydası olur diye atmak istedim
Ben bir elbise aldım istersen bakabilirsin gerçi yurt dışı nasıl olur bilmiyorum ama kumaşı çok rahat böyle klasik analar gibi olmak istemedimBu arada ben bugün arkadaşlarla doguma/hastaneye goturmelik pijama bakmaya gidicem. Aranızda nasıl bir şey götüreceğine karar veren var mı? Benim beğendiklerim hiç uygun değil, Firdevs yöreoglu gibi takılıcam çünkü o begendiklerimi giyersem. Yani elbise şeklinde pamuklu rahat bir şey arıyorum.
çok güzel olmuş ya bayıldımmmmmmEki Görüntüle 3366365 Eki Görüntüle 3366367
Kızlar oğluşuma kendi ellerimle yaptım nasıl olmuş sizce
Büyük tavşanı uyku ark diye yaptım hahhadaha az önce konusu vardı
Allahımmm bunlar neeeee eline emeğine sağlık muhteşem olmuşEki Görüntüle 3366365 Eki Görüntüle 3366367
Allahımmm bunlar neeeee eline emeğine sağlık muhteşem olmuş
Yaaa teşekkür ederim youtube den baka baka yaptım çok uğraştım ama deydiçok güzel olmuş ya bayıldımmmmmm
Aaaa güle güle kullan canım inşaAllah işimizi kolaylaştırırbalım geçen indirimlerde görünce pompadan bi tane ben de aldım. yılbaşından hemen önceki gün geldi. göğsümde denemedim tabii ama dışarda sıkması falan iyi gibi ben beğendim açıkcası. aman dedim pişman olursak da napalım yenisini alırız. genel olarak yorumları çok iyidi. biberon olarak ben de bunun büyüğünü aldım. 0-3 ve 3-6 aylık başlıklarını da aldım. süt vermezsem su veririm büyüyünce dedim. meme reddi yapmıyormuş. beni de mağaza çalışanı influz ettiçanta da güzel görünüyormuş güle güle kullan. bana bi arkadaşım hediye alcaktı en son, bi kaç model attım ama ses yok pahalı geldi heralde ses etmedim ben de.
MaşaAllah ne güzel şeyler bunlar hep sağlıklı maşaAllah elinden böyle şeyler gelmesi büyük nimet çöp adam çizemeyen birisi olarakEki Görüntüle 3366365 Eki Görüntüle 3366367
Teşekkür ederim bebişim aslında bende baka baka yaptım yoksa çok becerikli değilimdir ama bu amigurumilerin neden pahalı olduğunu yapınca çok iyi anladımMaşaAllah ne güzel şeyler bunlar hep sağlıklı maşaAllah elinden böyle şeyler gelmesi büyük nimet çöp adam çizemeyen birisi olarakimrendim şuan Rabbim sağlıkla oynamasını nasip etsin
Baka baka yapmak da marifet inan ki onu anlamak çıkarmak o hale getirmek ben baksam çıkartacağım maksimum şekil kör topal yamık yumuk bişi olur net. Ellerine sağlık evde yapmış olman sağlık açısından da çok iyi hem ne olduğunu nerden geldiğini bilmediğimiz şeyleri alcaz hep bizler mecburen… maşaAllahTeşekkür ederim bebişim aslında bende baka baka yaptım yoksa çok becerikli değilimdir ama bu amigurumilerin neden pahalı olduğunu yapınca çok iyi anladım
Teşekkür ederim bebişim aslında bende baka baka yaptım yoksa çok becerikli değilimdir ama bu amigurumilerin neden pahalı olduğunu yapınca çok iyi anladım
Emzik ne aldınız. Bunlar nasıl neye dikkat etmek lazım
Ellerine sağlıkkkk çok güzel olmuşEki Görüntüle 3366365 Eki Görüntüle 3366367
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?