2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar alt üst takım yeter mi 2-3 tane yoksa gecelik tarzi bişeyde lazım olur mu
Arkadaşlarım mutlaka gecelik olsun dediler. Ben de 2 alt üst takım 1 tane gecelik aldım. Eğer sezeryan olursa ilk çıkarken geceliği giyeceğim. Altında sonda varken rahat oluyormuş.

Emzik ne aldınız. Bunlar nasıl neye dikkat etmek lazım
Bu emzik baya öneriliyormuş. Ben de bundan alacağım. Bunun soft olanı daha yumuşakmış ancak bunu daha çok sevmiş çoğu anne.

Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık, ben de yapıyorum gerçekten çok zahmetli yapmak haklı insanlar bunu pahalıya satmak da Çokmgüsel örmüşsün ama maşallah
Teşekkür ederim kuzum Allah kolaylık versin ama yapanlara gerçekten zormuş ben bunları yaptıktan sonra tövbe ettim artık 2. Bebişim olursa ancak ona yaparım

Bu emzik baya öneriliyormuş. Ben de bundan alacağım. Bunun soft olanı daha yumuşakmış ancak bunu daha çok sevmiş çoğu anne.
Damaklı damaksız ne oluyor peki onu biliyor musun
Elbise ve Mont kelimelerine tıkladığında açılıyor canım.
Ayyyy bunlar neeeeeeee. Bugün aşırı endorfin salgıladım sayenizde. Çok tatlııılar ya

Damaklı damaksız ne oluyor peki onu biliyor musun

Ayyyy bunlar neeeeeeee. Bugün aşırı endorfin salgıladım sayenizde. Çok tatlııılar ya
Kuzum valla okuduklarımdan anladığım kadarıyla damaklı emziği ileriki aylar için öneriyorlar. Ama bazı anneler daha hızlı tutsun diye doğduğu gibi damaklı veriyormuş. Ben damaklı vermeyeceğim bu philipsten alcam.

Emzik ne aldınız. Bunlar nasıl neye dikkat etmek lazım
Phlips avent ultra air bende tekrar alacağım ilk oğlumda tek kullandığım emzik markası. Ortodontik, damak yapısına uygun olması ve hafif olması çok önemli. Bide kullanılan malzemenin bpa içermemesi. Oğlumda ilk zamandan beri hiç yadırgamadan tutmuştu sonrada rahat bi şekilde bırakma zamanı geldiğinde bıraktı.

Ay ben son 2 aydır yuzunu gösteren bir çıktı alamadım bu sefer dıcem ama versın yani insan merak edıyor

Ayyy golden köpeğin mi var benim de golden kızım var. Kızıma abla olacak inşallah
Aaaaa benim deee abla olacak oğluşuma. Boğuşur dururlar artık. Ona güveniyorum enerjisini attırır diye oyuncaklarına halleniyor şimdiden. Herkes oradan buradan başka köpek videosu görüp bana soruyor göbeğine yatıp hissediyor mu falan diye. Hiiiç alakası yok hayvanın. Hissetmiyor yani bence Seninki hissediyor mu

Ben de kız arkadaş grubumda bir konudan rahatsız olup alınganlık yaptım, hepsini silip engelledim.. belki de çok tepki verdim gereksiz ergence gelebilir ama ciddi kirilmasam yapacağım birşey değildi, bunu onlar da bilir hiç biri de aramaya çalışıp ulaşmadı hamileliğimin çok başıydı aylar oldu hiç ulaşmasıdır ben de değer görmüyormuşum diye konuyu kapadım bu saaten sonra gelseler de anlamı yok

Çocuğuma ilk yazlık elbisesini ve montunu aldım. (mont çok hoşuma gitti indirim de vardı lcw monlarından ucuzdu resmen aldım)

Elbise

Mont
Yaaaa minnoşluğa bak maşaAllah çok güzeller Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım

Yani son birkaç aydır bana karşı çok duygusal, başını gelip kolumun altına sıkıştırıyor bazen de karnıma, bacağıma koyuyor başını. Ama benim kızım zaten hep duygusal bi köpekti. Yani hissettiği için mi yapıyor yoksa kendi karakteri zaten böyle diye mi yapıyor anlayamıyorum. Eşim bir şeyler hissediyor bence enerji falan alıyor diyor ama ben hala emin değilim. Biz daha hiç oyuncak almadık. Sadece kıyafet aldım onları koklattım ama sallamadı tabi hiç

Ay ben son 2 aydır yuzunu gösteren bir çıktı alamadım bu sefer dıcem ama versın yani insan merak edıyor
Ben biraz önce darladım mesajla 4 boyutlu ultrason görüntüleme yapılıyormuş hatta kayıt falan veriliyormuş siz yapıyor musunuz diye. O da demiş yeterki yüzünü göstersin ben bakarım yine falan filan çok tatmin olmadım cevaptan ama hatıra kalsın diye bir görüntüleme merkezi fln araştırıyorum işte sadece 4 boyutlu ultrasonla 20 dk bakılsın güzel güzel hatıra fotoları hareketleri karnımdaki kalsın diye fln bu aralar buna taktım hormonlarımdan mı artık bilemiyorum

Al işte. Bu da başıma geldi. Hamileyken ya da lohusayken saçmalayan ve aynı bu şekilde gruptan çıkan arkadaşımıza ben yazmıştım aramıştım. Yıllar sonra konuyu açıp hatırlattığımda kendisi "ayyy lohusa kafası işte saçmalamışım" demişti. Bazı dönemlerde bazı insanların yaptıklrını hoş görmek gerekiyor. BAzen fevri davranışlarda bulunulabiliyo.

Ben de covid oldum ya hani. Eşim getirdi eve ilk o hastaydı, birbirimizden uzak yattık kalktık 1 hafta ama bana da bulaştı. Ben tabi bulaşma öncesi tedirgin olup arkadaşıma sormuştum, hiç hamileliğinde hastalandın mı ilaç kullandırttı mı doktor diye. Niye soruyorsun dedi bana. Dedim merak ettim hasta olursam diye.
Bir kaç gün sonra covid e yakalandığımı söyledim üzülerek. Bana tek dediği şu oldu "e kendin çağırdın" dedi.
Dedim o nası laf ya öyle? "e sorup durdun hastalanırsam dedin dillendirdin ve başına geldi işte" dedi. Sonraki yazdıklarının hiç birine cevap vermedim. Telefonunu açmadım.

Ben orada evladıma bir şey olur mu korkusuyla yazmışım endişemi. Bana söylediği lafa bak. Sonra sen beni yaznlış anladın demeye başladı. Ben de sıçtım ağzına. Tekrar tekrar özür diledi uzatmadım ben de.

Vallahi bizimki hep 4 e bakıyor gösterıyor ama unutuyorum ben de çıktı dıye darlıcam:)

Teşekkür ederim kuzum Allah kolaylık versin ama yapanlara gerçekten zormuş ben bunları yaptıktan sonra tövbe ettim artık 2. Bebişim olursa ancak ona yaparım

Ben kursa gitmiştim geçen sene, amigurumi kurtuldu, bu senede 0-72 Ay çocuk gelişimi eğitimi alıyorum.

Size bahsetmeyi unuttum kızlar, eğitim de çok güzel şeyler öğreniyoruz. Belki aramızda değerler eğitimi öğretmeni, okul öncesi öğretmeni falan vardır. Bilmediğim çok şey öğreniyorum. Kararsız kaldığım her şeyi hocaya danışıyorum.

Her hafta, 1 çocuk şarkısı, 1 Parmak oyunu, 1 Çocuk oyunu ve teorik bilgiler öğreniyoruz. El işi kağıtları, renkli kartonlar, eva vs birçok değişik üründen çocuk oyuncakları hazırlıyoruz hatta geçen hafta bilmece kartları hazırladık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…