- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Arkadaşlarım mutlaka gecelik olsun dediler. Ben de 2 alt üst takım 1 tane gecelik aldım. Eğer sezeryan olursa ilk çıkarken geceliği giyeceğim. Altında sonda varken rahat oluyormuş.Kızlar alt üst takım yeter mi 2-3 tane yoksa gecelik tarzi bişeyde lazım olur mu
Bu emzik baya öneriliyormuş. Ben de bundan alacağım. Bunun soft olanı daha yumuşakmış ancak bunu daha çok sevmiş çoğu anne.Emzik ne aldınız. Bunlar nasıl neye dikkat etmek lazım
Elbise ve Mont kelimelerine tıkladığında açılıyor canım.Foto veya link gelmedi kuzum
Teşekkür ederim kuzumCanım çok güzel olmuş ellerine sağlık, ben de yapıyorum gerçekten çok zahmetli yapmak haklı insanlar bunu pahalıya satmak daÇokmgüsel örmüşsün ama maşallah
Damaklı damaksız ne oluyor peki onu biliyor musunBu emzik baya öneriliyormuş. Ben de bundan alacağım. Bunun soft olanı daha yumuşakmış ancak bunu daha çok sevmiş çoğu anne.
Ayyyy bunlar neeeeeeee. Bugün aşırı endorfin salgıladım sayenizde. Çok tatlııılar yaElbise ve Mont kelimelerine tıkladığında açılıyor canım.
Kuzum valla okuduklarımdan anladığım kadarıyla damaklı emziği ileriki aylar için öneriyorlar. Ama bazı anneler daha hızlı tutsun diye doğduğu gibi damaklı veriyormuş. Ben damaklı vermeyeceğim bu philipsten alcam.Damaklı damaksız ne oluyor peki onu biliyor musun
Ayyyy bunlar neeeeeeee. Bugün aşırı endorfin salgıladım sayenizde. Çok tatlııılar ya
Phlips avent ultra air bende tekrar alacağım ilk oğlumda tek kullandığım emzik markası. Ortodontik, damak yapısına uygun olması ve hafif olması çok önemli. Bide kullanılan malzemenin bpa içermemesi. Oğlumda ilk zamandan beri hiç yadırgamadan tutmuştu sonrada rahat bi şekilde bırakma zamanı geldiğinde bıraktı.Emzik ne aldınız. Bunlar nasıl neye dikkat etmek lazım
ay muhteşem, ne kadar yeteneklisin çok beğendim güle güle güzel günlerde kullanın oğluşunla beraberEki Görüntüle 3366365 Eki Görüntüle 3366367
Kızlar oğluşuma kendi ellerimle yaptım nasıl olmuş sizce
Büyük tavşanı uyku ark diye yaptım hahhadaha az önce konusu vardı
Ayyy golden köpeğin mi varUyku arkadaşı bu mu oluyor? Ben bunu uyku arkadaşı diye aldım Ikeadan. Geçen konusu geçmişti bulamadım şimdi
Ay ben son 2 aydır yuzunu gösteren bir çıktı alamadım bu sefer dıcem ama versın yani insan merak edıyorİstanbul’da yaşayan arkadaşlarıma bir şey danışmak istiyorum. Doktorum perinatolog diye heralde böyle ben istemeden hiç renkli foto vermiyor. Hatta isteyince üstten bir iki bakıp belli olmayan bişey verip gönderiyor. Detaylıda bile çok üstünde durmadı. Bende 4 boyutlu görüntüleme yapan bir lab ya da Dr arıyorum. Bu konuda önerebileceğiniz bir yer var mı?
Aaaaa benim deee abla olacak oğluşuma. Boğuşur dururlar artık. Ona güveniyorum enerjisini attırır diyeAyyy golden köpeğin mi varbenim de golden kızım var. Kızıma abla olacak inşallah
Ben de kız arkadaş grubumda bir konudan rahatsız olup alınganlık yaptım, hepsini silip engelledim.. belki de çok tepki verdim gereksiz ergence gelebilir ama ciddi kirilmasam yapacağım birşey değildi, bunu onlar da bilir hiç biri de aramaya çalışıp ulaşmadı hamileliğimin çok başıydı aylar oldu hiç ulaşmasıdır ben de değer görmüyormuşum diye konuyu kapadım bu saaten sonra gelseler de anlamı yokBen arkadaşsız kaldım ya. Aşırı yalnız kaldım hamileliğimde. Ben herkesin yanında oldum, nazlarını da çektim. Ne istiyorlarsa o an yaptık falan. Doğumdan sonra da hep yanlarında oldum. Ama bir Allahın kulu kalkıp bana gelmedi. Üstelik onca zaman hamileliğimi kötü geçirdim. Sona kalan dona kalıyormuş gerçekten.
2 arkadaşım 2023 yazında doğum yaptılar, bebekleriyle ilgileniyorlar haliyke. Hatta onlar benim onlara gidip destek olmamı bekliyolar. Ki gittim de.
Bir tane arkadşaımın da oğlu 7 yaşında ve bir sürü sorunu var onunla ilgileniyorum diyor ama bi bakıyorum instagramda payklaşmış başkalarıyla görüşüyor filan.
İyice yalnızlaştım. Mutsuzlaştım. Yeni arkadaşlar edinmemin vakti gelmiş de geçmiş çoktan.
İnşallah bebişim çok teşekkür ederimay muhteşem, ne kadar yeteneklisin çok beğendim güle güle güzel günlerde kullanın oğluşunla beraber
Yani son birkaç aydır bana karşı çok duygusal, başını gelip kolumun altına sıkıştırıyor bazen de karnıma, bacağıma koyuyor başını. Ama benim kızım zaten hep duygusal bi köpekti. Yani hissettiği için mi yapıyor yoksa kendi karakteri zaten böyle diye mi yapıyor anlayamıyorum. Eşim bir şeyler hissediyor bence enerji falan alıyor diyor ama ben hala emin değilim. Biz daha hiç oyuncak almadık. Sadece kıyafet aldım onları koklattım ama sallamadı tabi hiçAaaaa benim deee abla olacak oğluşuma. Boğuşur dururlar artık. Ona güveniyorum enerjisini attırır diyeoyuncaklarına halleniyor şimdiden. Herkes oradan buradan başka köpek videosu görüp bana soruyor göbeğine yatıp hissediyor mu falan diye. Hiiiç alakası yok hayvanın. Hissetmiyor yani bence Seninki hissediyor mu
Ben biraz önce darladım mesajlaAy ben son 2 aydır yuzunu gösteren bir çıktı alamadım bu sefer dıcem ama versın yani insan merak edıyor
Al işte. Bu da başıma geldi. Hamileyken ya da lohusayken saçmalayan ve aynı bu şekilde gruptan çıkan arkadaşımıza ben yazmıştım aramıştım. Yıllar sonra konuyu açıp hatırlattığımda kendisi "ayyy lohusa kafası işte saçmalamışım" demişti. Bazı dönemlerde bazı insanların yaptıklrını hoş görmek gerekiyor. BAzen fevri davranışlarda bulunulabiliyo.Ben de kız arkadaş grubumda bir konudan rahatsız olup alınganlık yaptım, hepsini silip engelledim.. belki de çok tepki verdim gereksiz ergence gelebilir ama ciddi kirilmasam yapacağım birşey değildi, bunu onlar da bilir hiç biri de aramaya çalışıp ulaşmadı hamileliğimin çok başıydı aylar oldu hiç ulaşmasıdır ben de değer görmüyormuşum diye konuyu kapadım bu saaten sonra gelseler de anlamı yok
Ay ben son 2 aydır yuzunu gösteren bir çıktı alamadım bu sefer dıcem ama versın yani insan merak edıyor
Vallahi bizimki hep 4 e bakıyor gösterıyor ama unutuyorum ben de çıktı dıye darlıcam:)Ben biraz önce darladım mesajla4 boyutlu ultrason görüntüleme yapılıyormuş hatta kayıt falan veriliyormuş siz yapıyor musunuz diye. O da demiş yeterki yüzünü göstersin ben bakarım yine falan filan çok tatmin olmadım cevaptan ama hatıra kalsın diye bir görüntüleme merkezi fln araştırıyorum işte sadece 4 boyutlu ultrasonla 20 dk bakılsın güzel güzel hatıra fotoları hareketleri karnımdaki kalsın diye fln bu aralar buna taktım hormonlarımdan mı artık bilemiyorum
Teşekkür ederim kuzumAllah kolaylık versin ama yapanlara gerçekten zormuş ben bunları yaptıktan sonra tövbe ettim artık 2. Bebişim olursa ancak ona yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?