- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 48
- 33
Ben aynı marka aldım canım farklı renkte avent hep çok övüldüğü için inşallah alır bebeğim emziğiEmzik ne aldınız. Bunlar nasıl neye dikkat etmek lazım
Ben biraz önce darladım mesajla4 boyutlu ultrason görüntüleme yapılıyormuş hatta kayıt falan veriliyormuş siz yapıyor musunuz diye. O da demiş yeterki yüzünü göstersin ben bakarım yine falan filan çok tatmin olmadım cevaptan ama hatıra kalsın diye bir görüntüleme merkezi fln araştırıyorum işte sadece 4 boyutlu ultrasonla 20 dk bakılsın güzel güzel hatıra fotoları hareketleri karnımdaki kalsın diye fln bu aralar buna taktım hormonlarımdan mı artık bilemiyorum
Bende istanbul çdayım kız yakınsak göbek tokuşturalımBen istanbulda gurbet yaşıyorum bu arada şaka bir yana bütün arkadaşlarım ya yurt ya il dışında, genelde çok sorun etmem çünkü asosyalim ama hamilelik dönemini beraber geçirdiğim bir arkadaşım olsun çok isterdim. Hele o arkadaşım hamile olsun üff ne biçim isterdim
cok guzelmıs ama bıtmıs saınırım stokBen pijama olarak bunu aldım kızlar üstü bir tık salaş ve bol oldu ama göbüşüm rahat etti, dahada büyüyecek zaten göbüşüm diye düşünüyorum, pamuklu değil ama tek eksik yönü bu, ince bir kumaşı var, kırınkıl kumaşı var ve kalmamış bedeni, ben saks mavisi ve haki yeşili aldım
GIONA Saks Mavisi Biyeli Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
GIONA Saks Mavisi Biyeli Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benimde benzer bir konu geldi başıma. Ancak zaten normalde kırılgan birisi olduğu için hep alttan almayı tercih ettim. Ben tüp bebek ile hamile kaldım ve transfer olduğum gün sadece kendinden bahsettiği için ve negatif bahsettiği için panik atak geçirdim maalesef onun yüzünden sonra mevzuyu çok uzatmadım. Kapattım konuyu sonra ben hamile kaldım ama yüne dert dinlemeye devam ettim hiç bana hamilesin aman anlatmayayım olmadı, sonra benim cinsiyeti öğrendiğim gün ben bir neşeyle anlatmak istedim ben kötüyüm dedi lafı ağzıma tıkadı ben baya bozulmuştum ogün ertesi gün hatasını anladı diye aradı sandım yine ağladı dertlerini anlattı. Ben zaten eşek başıyım hamile hamile sürekli dert dinletti. Sonra oda hamile kaldı, ben bişi sorunca benimle katiyen ilgilenmiyor lafımı kesiyor sürekli ondan bahsedilmesini istiyor ilgi bekliyor. Oğlum onun umrunda bile değil. En son ultrason fotoğrafını atıp ne tepki göstercek denemek istedim çünkü suratı baya belliydi hiç bir şekilde yorum bile yapmadan hemen kendi ultrason fotosunu atıp sorular sordu bu benim artık sabrımın taştığı gün oldu. Ogün dedim ki sen ve oğlun bu kızın umrunda bile değil. Sadece kendisiyle ilgileniyor, sağlıklı konuşamıyoruz bile sürekli ben bişi desem ilgilenmiyor kendisinden bahsediyor hep böyle idi ama hamileyken çekemez oldum. Arkadaşlığımı tabiki bitirmedim ama bana kötü geliyor onunla konuşmak oda hamile sonuçta yine kırmak istemediğim için sadece uzaklaştım. Ama bahsedince bile nefessiz kalıyorum artık. O derece etkiledi beni artık. O nedenle işte vay hamile olsun ikimiz olalım falan hayalleri olmuyormuş kızlar. Empati yeteneği olan bir arkadaşınız olması lazım. Bir defa telefonu sadece benden bahsederek kapatmamışızdır mesela hep dert hep acı hep göz yaşı entrika yıldımAl işte. Bu da başıma geldi. Hamileyken ya da lohusayken saçmalayan ve aynı bu şekilde gruptan çıkan arkadaşımıza ben yazmıştım aramıştım. Yıllar sonra konuyu açıp hatırlattığımda kendisi "ayyy lohusa kafası işte saçmalamışım" demişti. Bazı dönemlerde bazı insanların yaptıklrını hoş görmek gerekiyor. BAzen fevri davranışlarda bulunulabiliyo.
Ben de covid oldum ya hani. Eşim getirdi eve ilk o hastaydı, birbirimizden uzak yattık kalktık 1 hafta ama bana da bulaştı. Ben tabi bulaşma öncesi tedirgin olup arkadaşıma sormuştum, hiç hamileliğinde hastalandın mı ilaç kullandırttı mı doktor diye. Niye soruyorsun dedi bana. Dedim merak ettim hasta olursam diye.
Bir kaç gün sonra covid e yakalandığımı söyledim üzülerek. Bana tek dediği şu oldu "e kendin çağırdın" dedi.
Dedim o nası laf ya öyle? "e sorup durdun hastalanırsam dedin dillendirdin ve başına geldi işte" dedi. Sonraki yazdıklarının hiç birine cevap vermedim. Telefonunu açmadım.
Ben orada evladıma bir şey olur mu korkusuyla yazmışım endişemi. Bana söylediği lafa bak. Sonra sen beni yaznlış anladın demeye başladı. Ben de sıçtım ağzına. Tekrar tekrar özür diledi uzatmadım ben de.
Maalesef böyle bir hale dönüyor olay aşağı yukarı aynı durumlar var bende de. Arkadaşları boşverdim dediğin gibi çocuklar olunca mesafe açılıyor, kız kardeşim çalıştığı için annem 6 yaş yiğenime bakıyor. Bu sebeple hiç konuşamıyoruz bile bazen. Kardeşimle bile görüşemiyoruz aramızda 1bucuk yaş var en yakın arkadaşım gibidir. Hamileliğinden doğumuna hep yanında olmuşumdur işten çıkar herşeyinii yapardım fln haftasonları kalır destek olurdum. Ama şu an gece gündüz çalıştığı için onunlada konuşamıyoruz. Annem hatta doğumdan sonra da bu sebepten gelemez. Yalnız geçiriyorum hamileliğimide hamilelikten sonraki sürecide. İlk hamileliğimde de böyle olmuştu hastanede eşimle 2 gün kaldım. Eve geçtiğimde iki gün annem iki gün kayınvalidem destek olmuştu 6. Günden sonra yalnızdım hep ki sezeryan ağrılarımdan ayakta duramıyordum. Yatınca acımayan kesik yerim ayağa kalktıktan 3 dk içinde yanmaya başlıyordu. 10 günde anca toparladım saolsun eşim destek olmuştu. Bu sefer bu sebeple bakıcı eşliğinde gideceğim hem çocuk hem bebek yalnız yapmam mümkün değil. Ama o yalnızlık dönemi güçlendiriyor bence anneyi. Hiç üzülme geçiyor bi şekilde. Kabulleniyor insan ben çoğu şeyi kendim yapabildiğim için geriye dönüp baktığımda mutlu oluyorum aslında. hamilelik hormonlarıda ekstra düşündürtüyor bazı şeyleri. Çok güzel olacak her şey inşallahBen arkadaşsız kaldım ya. Aşırı yalnız kaldım hamileliğimde. Ben herkesin yanında oldum, nazlarını da çektim. Ne istiyorlarsa o an yaptık falan. Doğumdan sonra da hep yanlarında oldum. Ama bir Allahın kulu kalkıp bana gelmedi. Üstelik onca zaman hamileliğimi kötü geçirdim. Sona kalan dona kalıyormuş gerçekten.
2 arkadaşım 2023 yazında doğum yaptılar, bebekleriyle ilgileniyorlar haliyke. Hatta onlar benim onlara gidip destek olmamı bekliyolar. Ki gittim de.
Bir tane arkadşaımın da oğlu 7 yaşında ve bir sürü sorunu var onunla ilgileniyorum diyor ama bi bakıyorum instagramda payklaşmış başkalarıyla görüşüyor filan.
İyice yalnızlaştım. Mutsuzlaştım. Yeni arkadaşlar edinmemin vakti gelmiş de geçmiş çoktan.
Yazıcam mutlakaBulursan banada haber et canım
Belki de ben de saçmalamışimdirAl işte. Bu da başıma geldi. Hamileyken ya da lohusayken saçmalayan ve aynı bu şekilde gruptan çıkan arkadaşımıza ben yazmıştım aramıştım. Yıllar sonra konuyu açıp hatırlattığımda kendisi "ayyy lohusa kafası işte saçmalamışım" demişti. Bazı dönemlerde bazı insanların yaptıklrını hoş görmek gerekiyor. BAzen fevri davranışlarda bulunulabiliyo.
Ben de covid oldum ya hani. Eşim getirdi eve ilk o hastaydı, birbirimizden uzak yattık kalktık 1 hafta ama bana da bulaştı. Ben tabi bulaşma öncesi tedirgin olup arkadaşıma sormuştum, hiç hamileliğinde hastalandın mı ilaç kullandırttı mı doktor diye. Niye soruyorsun dedi bana. Dedim merak ettim hasta olursam diye.
Bir kaç gün sonra covid e yakalandığımı söyledim üzülerek. Bana tek dediği şu oldu "e kendin çağırdın" dedi.
Dedim o nası laf ya öyle? "e sorup durdun hastalanırsam dedin dillendirdin ve başına geldi işte" dedi. Sonraki yazdıklarının hiç birine cevap vermedim. Telefonunu açmadım.
Ben orada evladıma bir şey olur mu korkusuyla yazmışım endişemi. Bana söylediği lafa bak. Sonra sen beni yaznlış anladın demeye başladı. Ben de sıçtım ağzına. Tekrar tekrar özür diledi uzatmadım ben de.
Arkadaşın tam bir malmış. Bencil pislik. Sinirlendim çok.Benimde benzer bir konu geldi başıma. Ancak zaten normalde kırılgan birisi olduğu için hep alttan almayı tercih ettim. Ben tüp bebek ile hamile kaldım ve transfer olduğum gün sadece kendinden bahsettiği için ve negatif bahsettiği için panik atak geçirdim maalesef onun yüzünden sonra mevzuyu çok uzatmadım. Kapattım konuyu sonra ben hamile kaldım ama yüne dert dinlemeye devam ettim hiç bana hamilesin aman anlatmayayım olmadı, sonra benim cinsiyeti öğrendiğim gün ben bir neşeyle anlatmak istedim ben kötüyüm dedi lafı ağzıma tıkadı ben baya bozulmuştum ogün ertesi gün hatasını anladı diye aradı sandım yine ağladı dertlerini anlattı. Ben zaten eşek başıyım hamile hamile sürekli dert dinletti. Sonra oda hamile kaldı, ben bişi sorunca benimle katiyen ilgilenmiyor lafımı kesiyor sürekli ondan bahsedilmesini istiyor ilgi bekliyor. Oğlum onun umrunda bile değil. En son ultrason fotoğrafını atıp ne tepki göstercek denemek istedim çünkü suratı baya belliydi hiç bir şekilde yorum bile yapmadan hemen kendi ultrason fotosunu atıp sorular sordu bu benim artık sabrımın taştığı gün oldu. Ogün dedim ki sen ve oğlun bu kızın umrunda bile değil. Sadece kendisiyle ilgileniyor, sağlıklı konuşamıyoruz bile sürekli ben bişi desem ilgilenmiyor kendisinden bahsediyor hep böyle idi ama hamileyken çekemez oldum. Arkadaşlığımı tabiki bitirmedim ama bana kötü geliyor onunla konuşmak oda hamile sonuçta yine kırmak istemediğim için sadece uzaklaştım. Ama bahsedince bile nefessiz kalıyorum artık. O derece etkiledi beni artık. O nedenle işte vay hamile olsun ikimiz olalım falan hayalleri olmuyormuş kızlar. Empati yeteneği olan bir arkadaşınız olması lazım. Bir defa telefonu sadece benden bahsederek kapatmamışızdır mesela hep dert hep acı hep göz yaşı entrika yıldım
cok guzelmıs ama bıtmıs saınırım stok
İnşallah kuzum.Maalesef böyle bir hale dönüyor olay aşağı yukarı aynı durumlar var bende de. Arkadaşları boşverdim dediğin gibi çocuklar olunca mesafe açılıyor, kız kardeşim çalıştığı için annem 6 yaş yiğenime bakıyor. Bu sebeple hiç konuşamıyoruz bile bazen. Kardeşimle bile görüşemiyoruz aramızda 1bucuk yaş var en yakın arkadaşım gibidir. Hamileliğinden doğumuna hep yanında olmuşumdur işten çıkar herşeyinii yapardım fln haftasonları kalır destek olurdum. Ama şu an gece gündüz çalıştığı için onunlada konuşamıyoruz. Annem hatta doğumdan sonra da bu sebepten gelemez. Yalnız geçiriyorum hamileliğimide hamilelikten sonraki sürecide. İlk hamileliğimde de böyle olmuştu hastanede eşimle 2 gün kaldım. Eve geçtiğimde iki gün annem iki gün kayınvalidem destek olmuştu 6. Günden sonra yalnızdım hep ki sezeryan ağrılarımdan ayakta duramıyordum. Yatınca acımayan kesik yerim ayağa kalktıktan 3 dk içinde yanmaya başlıyordu. 10 günde anca toparladım saolsun eşim destek olmuştu. Bu sefer bu sebeple bakıcı eşliğinde gideceğim hem çocuk hem bebek yalnız yapmam mümkün değil. Ama o yalnızlık dönemi güçlendiriyor bence anneyi. Hiç üzülme geçiyor bi şekilde. Kabulleniyor insan ben çoğu şeyi kendim yapabildiğim için geriye dönüp baktığımda mutlu oluyorum aslında. hamilelik hormonlarıda ekstra düşündürtüyor bazı şeyleri. Çok güzel olacak her şey inşallah
Ay kız öyle deme yine de ben bunları ona söylemek istemedim çünkü hamile kalmadan önce de hassas birisiydi oda zor dönemler atlattı diye karnıma kramp girse de söylememiştim sonra oda hamile kalınca vebal almak istemediğim için konuşamadım. Normalde bir insan bazen farkında olamayabiliyor konuşmak lazım hep bunu savunurum ama şartlar beni hep durdurdu. Şimdide çok geç artık soğuk olduğumun farkında muhtemelen de o kırılmıştır yine bana ama kendimi düşünmek zorundayım. Bir gün eşim benim o artık dayanamaz halimi gördü bana kızdı mesela neden kendine bunu yapıyorsun diye. Ben kendimi uzaklaşarak korumaya aldım şuan. Ama birgün konuşacağım. Konuşursam anlayacaktır inşaAllah. Çünkü sürekli en kötü şeyin kendi başına geldiği psikolojisi ile hareket eden birisi anlatmak lazım öyle olmadığını. Yine anlatırken nefessiz kaldım gerçekten psikolojimi bozdu. Maalesef Rabbim affetsinArkadaşın tam bir malmış. Bencil pislik. Sinirlendim çok.
Buna benzer bişeyde yaşadım aynı dönemde hamile kalsak ne güzel olur planları yaptığım arkadaşım hamile olduğumu duyunca 12 hafta bi geçsin bakalım yolunda giderse, bebek sağlıklıysa duruyorsa pasta keselim, 12 hafta geçtikten sonra şimdi eğer bebek doğarsa! hangi ay doğacak gibi saçma sapan sorular yöneltip kendi meselelerine dönüyorduBenimde benzer bir konu geldi başıma. Ancak zaten normalde kırılgan birisi olduğu için hep alttan almayı tercih ettim. Ben tüp bebek ile hamile kaldım ve transfer olduğum gün sadece kendinden bahsettiği için ve negatif bahsettiği için panik atak geçirdim maalesef onun yüzünden sonra mevzuyu çok uzatmadım. Kapattım konuyu sonra ben hamile kaldım ama yüne dert dinlemeye devam ettim hiç bana hamilesin aman anlatmayayım olmadı, sonra benim cinsiyeti öğrendiğim gün ben bir neşeyle anlatmak istedim ben kötüyüm dedi lafı ağzıma tıkadı ben baya bozulmuştum ogün ertesi gün hatasını anladı diye aradı sandım yine ağladı dertlerini anlattı. Ben zaten eşek başıyım hamile hamile sürekli dert dinletti. Sonra oda hamile kaldı, ben bişi sorunca benimle katiyen ilgilenmiyor lafımı kesiyor sürekli ondan bahsedilmesini istiyor ilgi bekliyor. Oğlum onun umrunda bile değil. En son ultrason fotoğrafını atıp ne tepki göstercek denemek istedim çünkü suratı baya belliydi hiç bir şekilde yorum bile yapmadan hemen kendi ultrason fotosunu atıp sorular sordu bu benim artık sabrımın taştığı gün oldu. Ogün dedim ki sen ve oğlun bu kızın umrunda bile değil. Sadece kendisiyle ilgileniyor, sağlıklı konuşamıyoruz bile sürekli ben bişi desem ilgilenmiyor kendisinden bahsediyor hep böyle idi ama hamileyken çekemez oldum. Arkadaşlığımı tabiki bitirmedim ama bana kötü geliyor onunla konuşmak oda hamile sonuçta yine kırmak istemediğim için sadece uzaklaştım. Ama bahsedince bile nefessiz kalıyorum artık. O derece etkiledi beni artık. O nedenle işte vay hamile olsun ikimiz olalım falan hayalleri olmuyormuş kızlar. Empati yeteneği olan bir arkadaşınız olması lazım. Bir defa telefonu sadece benden bahsederek kapatmamışızdır mesela hep dert hep acı hep göz yaşı entrika yıldım
Ah empati yapabilseler. Hamile kadına sürekli negatif yüklemek nedir arkadaş. Sabır sana da gerçekten. Ben kürtaj olduğumda bana kurduğu tek şey kendisi sürekli negatif gördüğü için olsun en azından pozitif görüyorsun olmuştu. ben mesela bebeğini kaybetmiş bir insana hayatta bu cümleyi kullanmam. Transfer olduğum gün susturmasam onu doğumda bebeğini kaybeden arkadaşına morali bozulmuş onu anlatcak ulen transfer olduğum gün anlatma bari neşemin içine ettin ayyyy panik atağım gelcek bak yine dur ben en iyisi kapatayım bu konuyu ehehehehehBuna benzer bişeyde yaşadım aynı dönemde hamile kalsak ne güzel olur planları yaptığım arkadaşım hamile olduğumu duyunca 12 hafta bi geçsin bakalım yolunda giderse, bebek sağlıklıysa duruyorsa pasta keselim, 12 hafta geçtikten sonra şimdi eğer bebek doğarsa! hangi ay doğacak gibi saçma sapan sorular yöneltip kendi meselelerine dönüyorduAsla konuşmak ve görüşmek istemiyorum önceden 7-24 görüştüğüm insanla. Değişik tecrübeler kazanıyoruz insanlar hakkında bence bu süreçte doğmadan öldürdü kaç defa bebeği
Yok ya ben iyi niyet göremiyorum. Düşüncesizlik de değil. Koca koca insanlarız. Ben de hayatımda ilk kez hamile kaldım ama öncesinde empati yapmaya çalışıyordum. Kimse kusura bakmasın. Hayır 12 hafta bir geçsin ne demek ya. Sana kaldı onun tasası. Kutla sevin geç. Kötü bir durum olursa da yanında ol.Buna benzer bişeyde yaşadım aynı dönemde hamile kalsak ne güzel olur planları yaptığım arkadaşım hamile olduğumu duyunca 12 hafta bi geçsin bakalım yolunda giderse, bebek sağlıklıysa duruyorsa pasta keselim, 12 hafta geçtikten sonra şimdi eğer bebek doğarsa! hangi ay doğacak gibi saçma sapan sorular yöneltip kendi meselelerine dönüyorduAsla konuşmak ve görüşmek istemiyorum önceden 7-24 görüştüğüm insanla. Değişik tecrübeler kazanıyoruz insanlar hakkında bence bu süreçte doğmadan öldürdü kaç defa bebeği
Ay bide bir çocuğu da var bu arkadaşımın ikinciyide çok istiyor bu sebeple heralde bilemedim . Sanada sabırlar diliyorumAh empati yapabilseler. Hamile kadına sürekli negatif yüklemek nedir arkadaş. Sabır sana da gerçekten. Ben kürtaj olduğumda bana kurduğu tek şey kendisi sürekli negatif gördüğü için olsun en azından pozitif görüyorsun olmuştu. ben mesela bebeğini kaybetmiş bir insana hayatta bu cümleyi kullanmam. Transfer olduğum gün susturmasam onu doğumda bebeğini kaybeden arkadaşına morali bozulmuş onu anlatcak ulen transfer olduğum gün anlatma bari neşemin içine ettin ayyyy panik atağım gelcek bak yine dur ben en iyisi kapatayım bu konuyu eheheheheh
Bu harika bir fikir, buna benzer yazlık bir elbisem var zaten ama rengi çok açık ve içi görünüyor, siyahına ve biraz daha kalınına bakayım.Ben bir elbise aldım istersen bakabilirsin gerçi yurt dışı nasıl olur bilmiyorum ama kumaşı çok rahat böyle klasik analar gibi olmak istemedimbirde önüne lohusa kelimesi eklenince saçma sapan kıyafetlere 500 koyuyorlar en az. Bu elbise 200 kilo olsanda 60 kilo olsanda giyiliyor çünkü kumaşı bürümcük. Esnek. Elbise almak istememin sebebi de sanırım sürekli alttan kontrol yapılıyormuş pantolon şeklinde rahat edemem diye almıştım. Göğüs bölgesini indiriveriyorsun kullanışlı geldi bana tabi sen bi bak inşaAllah
At canım, ben elbise istiyorum hastane için ama sonrasında ev için pijama bakabilirim.Ben uygun fiyatlı bir pijama takımı buldum alt üst ve sabahlığı var 500 küsür hepsi. İstersen link atabilirim trendyoldan sipariş verdim ama henüz gelmedi. Bi tane de askılı gecelik tarzında bişey alıcam göğüs kısmı yukardan açılan ama onu bulamadım henüz
Ay evet bu da olmuştuYok ya ben iyi niyet göremiyorum. Düşüncesizlik de değil. Koca koca insanlarız. Ben de hayatımda ilk kez hamile kaldım ama öncesinde empati yapmaya çalışıyordum. Kimse kusura bakmasın. Hayır 12 hafta bir geçsin ne demek ya. Sana kaldı onun tasası. Kutla sevin geç. Kötü bir durum olursa da yanında ol.
Ben de yakın arkadaşıma ilk söylediğimde Koç burcu olacağını öğrenince "ıyyyyy hiç sevmem" dedi. Böyle suratına baka kalmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?