İnşaAllah canım kesinlikle aynı fikirdeyim hayatımızı negatif etkileyen insanları dibine kadar sokmak çok büyük hata baştan önlem almak lazım. Tecrübe oluyor bize de bebeklerimizin hakkına giriyoruz böyle sadece kendimizi düşünemeyiz. O yüzden negatiflik nooooo pozitiflik yessssAy bide bir çocuğu da var bu arkadaşımın ikinciyide çok istiyor bu sebeple heralde bilemedim . Sanada sabırlar diliyorumama negatif insanlarla olmaktansa yalnız olmak daha iyi canım sende hiç düşünme insanlar çeşit çeşit ne kadar tanıyorum desende bir şekilde tecrüben olabiliyor bu şekilde önemli olan bebişler ve biz o yüzden mutlu mod açık olsun bu kısacık hamile dönemimiz stressiz huzurlu bir ortamda pozitif insanlarla geçsin inşallah
Üzerine mevsimlik bir hırka aldım ben, onu giyerim diye düşündüm, birde kocişime güzel gözükmek istiyorum sanırımBu harika bir fikir, buna benzer yazlık bir elbisem var zaten ama rengi çok açık ve içi görünüyor, siyahına ve biraz daha kalınına bakayım.
Ben de elbise istiyorum, pantolon falan uğraşamam ben o streste.
Bende yeni aldimm burdann ..Uyku arkadaşı bu mu oluyor? Ben bunu uyku arkadaşı diye aldım Ikeadan. Geçen konusu geçmişti bulamadım şimdi
Ben aldım, bazısı hediye geldi arkadaşlarım cok heves ediyor. Ben almanyada yasiyorum. Burada aileler artik kullanamadıkları ya da artık küçük gelen kıyafetleri hediye ediyor İnternete koyup, o şekilde temin ettim ben hep. Çorap mesela hic almadim almam da artik, şapka falan da almam. Ama body almak istiyorum daha. Külotlu çorap, tayt tarzı şeyler de alacagim. Oğlum büyüdüğünde de ben hediye ederim isteyene ya da ihtiyacı olana.Selam kızlar bebek için giyimler aldınızmı?
Ben sipariş etdimerken almayada korkuyor insan ama ikinci çocugum araba filan yepyeni kaldı.Zaten ben dişarı için farkli ev için farkli araba almıştim o yuzden birşey olmadi.
Ben bi avent ikili ayrica ikili bibs aldim hangisini tutarsa bakalimmEmzik ne aldınız. Bunlar nasıl neye dikkat etmek lazım
Benim ilk çocugumda öyle olmuştu herkes heves ediyordu eşimin arkadaşlari kendimin aldılar onlarda baya iyi oluyor öyle.Ben aldım, bazısı hediye geldi arkadaşlarım cok heves ediyor. Ben almanyada yasiyorum. Burada aileler artik kullanamadıkları ya da artık küçük gelen kıyafetleri hediye ediyor İnternete koyup, o şekilde temin ettim ben hep. Çorap mesela hic almadim almam da artik, şapka falan da almam. Ama body almak istiyorum daha. Külotlu çorap, tayt tarzı şeyler de alacagim. Oğlum büyüdüğünde de ben hediye ederim isteyene ya da ihtiyacı olana.
Sağol canım benimCanım uzun zamandır sana yazmak istiyorum ve kendimi hazır hissetmeyi bekledim T tweeetyyy
Öncelikle bebeğini sağlıkla dünyaya getirdin şükürler olsun, annelik sana çok yakıştı. Bak belki beni hatırlıyorsundur, hamileliğimin başından beri bana bebeğimin doğunca ameliyat olma olasılığından bahsediyorlar vs birsürü şeylerle uğraştım, şimdi sana bakıyorum maşallah ne güzel teslimiyet gösterdin, tevekkül ediyorsun gelene, ben de ilk başlarda zorlanmışımdır ama şimdi güçlü duruyorum. Kızın çok güçlü, senin sevgini hissediyor, bunu hiç unutma, seni en iyi anlayanlardan biri benim emin olabilirsin banada uçsuz, belirsiz, kavramsız şeylerden bahsettiler, kulun başına ne gelecek bilmiyoruz, evvelâ inanmak önemli, hep güzel enerjilerle bekliyorsun kızını, çok mutlu oluyorum sen öyle yazınca, zaman çabuk geçecek inan bana, bir bakmışız bir an da kucağına vermişler kızını, bir bakmışız hepimiz bitirmişiz bu süreçleri kavuşmuşuz onlara, güçlü olan inancımız bâki kalsın, sen çok güzel bir annesin
At canım, ben elbise istiyorum hastane için ama sonrasında ev için pijama bakabilirim.
Uzun zamandır burada değildim bebeğin doğmuş, baktım şimdi… Allah kolaylaştırsın, maşaAllah kızına, sağlıkla afiyetle kolaylıkla kucağına alacağın günleri de göstersin Rabbim. Sabır ve güç kuvvet versin sana. Çevremde erken doğuran, hatta daha erken haftalarda doğurup şuan çocukları üniversitelere giden zibil kadar insan var biliyormusun.Sağol canım benimben bebeğim için güçlü olmak zorundayım. O dünyaya erken geldiği için ben kendimi bırakırsam kim benim bebeğime destek olsun. Ben onun adını Arya Stark gibi güçlü ol kızım deyip Arya koydum kız olduğunu öğrendiğimde. Şimdi iyi ki ismi Arya diyorum. Benim kızım bana sağlıkla gelecek inanıyorum
Bebişim bu dedikodu değil. İnsan konuştukça rahatlıyor. Açıkçası seans başına en az 700TL vereceğimiz bir psikoloğa gidemiyoruz. Bazı şeyleri konuştukça atıyor insan. Özellikle de kadınlar. Yapımız bu maalesef. Arkadaşını da seni de tanımıyoruz. Siz de beni. Sadece arada dert yanıp içimizi boşaltıyoruz ki bu süreçte en çok ihtiyaç duyduğumuz şeylerden biri.A Afratafrac @strudel ilk defa bir yerde bunları dillendirdim dedikodu yapmak istemediğim için biliyor musunuz bir tık rahatladım aslında tanımadığınız için sanırım içimde tutamadım. O kadar hassasiyet gösteriyorum aslında arkadaşlığımıza ama bana bu kadar hassasiyet göstermedi maalesef. Hep çocuğumu emanet edeceğim tek kişi derdim ama gördüğüm tek şey oğlum umrunda bile değil maalesef. İlk cinsiyetini öğrendiğinde bile ettiği dua yine kendisi ile ilgili oldu. Güvenimi yerle bir etti. Bende açtığı yaraların büyüklüğünü şimdi size anlatınca fark ettim. Teşekkür ederim rahatladım biraz sanırım biraz ağlicam
İsimlerin anlamının çocukların üzerinde o kadar büyük etksi varki gerçkten gördüğüm her çocuk isminin anlamını taşıyor Aryamız ismi gibi çok güçlü, hergeçen günde daha çok güçlenecek ve senin kollarına gelecek inşallahSağol canım benimben bebeğim için güçlü olmak zorundayım. O dünyaya erken geldiği için ben kendimi bırakırsam kim benim bebeğime destek olsun. Ben onun adını Arya Stark gibi güçlü ol kızım deyip Arya koydum kız olduğunu öğrendiğimde. Şimdi iyi ki ismi Arya diyorum. Benim kızım bana sağlıkla gelecek inanıyorum
Sağol canım benimben bebeğim için güçlü olmak zorundayım. O dünyaya erken geldiği için ben kendimi bırakırsam kim benim bebeğime destek olsun. Ben onun adını Arya Stark gibi güçlü ol kızım deyip Arya koydum kız olduğunu öğrendiğimde. Şimdi iyi ki ismi Arya diyorum. Benim kızım bana sağlıkla gelecek inanıyorum
ee tatlı kıs kadıköy'e yolun düşüyor mu hiç?Bende istanbul çdayım kız yakınsak göbek tokuşturalım
Burada uzun zamandır yoktum bak bugün bu konunun açılması da nimet oldu sanırımBebişim bu dedikodu değil. İnsan konuştukça rahatlıyor. Açıkçası seans başına en az 700TL vereceğimiz bir psikoloğa gidemiyoruz. Bazı şeyleri konuştukça atıyor insan. Özellikle de kadınlar. Yapımız bu maalesef. Arkadaşını da seni de tanımıyoruz. Siz de beni. Sadece arada dert yanıp içimizi boşaltıyoruz ki bu süreçte en çok ihtiyaç duyduğumuz şeylerden biri.
İnşallah benim kızım da o örneklerden biri olurUzun zamandır burada değildim bebeğin doğmuş, baktım şimdi… Allah kolaylaştırsın, maşaAllah kızına, sağlıkla afiyetle kolaylıkla kucağına alacağın günleri de göstersin Rabbim. Sabır ve güç kuvvet versin sana. Çevremde erken doğuran, hatta daha erken haftalarda doğurup şuan çocukları üniversitelere giden zibil kadar insan var biliyormusun.Kızlar bir tık daha güçlü oluyor sanırım bide burda her daim güzel haberlerini bekliyoruz dualaşalım
minnoş kızına hep iyi enerjiler yolluyorum ben, her yazdığını gördüğümde iyi iyi toparlıyor daha da iyi olacak diye seviniyorum, her edilen duaya ben de amin diyorum. az kaldı canım benim, kavuşmanıza az kaldıİnşallah benim kızım da o örneklerden biri olurdua edin minik savaşçıma öyle küçük ki görseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?