2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İnşaAllah canım kesinlikle aynı fikirdeyim hayatımızı negatif etkileyen insanları dibine kadar sokmak çok büyük hata baştan önlem almak lazım. Tecrübe oluyor bize de bebeklerimizin hakkına giriyoruz böyle sadece kendimizi düşünemeyiz. O yüzden negatiflik nooooo pozitiflik yessss

Bu harika bir fikir, buna benzer yazlık bir elbisem var zaten ama rengi çok açık ve içi görünüyor, siyahına ve biraz daha kalınına bakayım.

Ben de elbise istiyorum, pantolon falan uğraşamam ben o streste.
Üzerine mevsimlik bir hırka aldım ben, onu giyerim diye düşündüm, birde kocişime güzel gözükmek istiyorum sanırım doğumdan hemen sonra kuaför hizmeti varmış beni paçavra görmesini istemiyorum aslında sadece kocam için değil bebeğim için de kendim için de hemen şipşak kendi tarzımda iyi hisseceğim birşeylerle olmak istiyorum ondan sanırım böyle oldu, bunu tercih ettim. Karnımız hemen inmediği için bu elbise onu da kamufle edecek bişi. Ne bileyim işte iyi hissedelim o zamanda hepimiz

Selam kızlar bebek için giyimler aldınızmı?
Ben sipariş etdimerken almayada korkuyor insan ama ikinci çocugum araba filan yepyeni kaldı.Zaten ben dişarı için farkli ev için farkli araba almıştim o yuzden birşey olmadi.

Ben aldım, bazısı hediye geldi arkadaşlarım cok heves ediyor. Ben almanyada yasiyorum. Burada aileler artik kullanamadıkları ya da artık küçük gelen kıyafetleri hediye ediyor İnternete koyup, o şekilde temin ettim ben hep. Çorap mesela hic almadim almam da artik, şapka falan da almam. Ama body almak istiyorum daha. Külotlu çorap, tayt tarzı şeyler de alacagim. Oğlum büyüdüğünde de ben hediye ederim isteyene ya da ihtiyacı olana.

Benim ilk çocugumda öyle olmuştu herkes heves ediyordu eşimin arkadaşlari kendimin aldılar onlarda baya iyi oluyor öyle.
Ilk çocugum erkekti bu kız olucak Allah nasip ederse onun için body falan rahat giyimler sipariş etdim kıza uygun.

Sağol canım benim ben bebeğim için güçlü olmak zorundayım. O dünyaya erken geldiği için ben kendimi bırakırsam kim benim bebeğime destek olsun. Ben onun adını Arya Stark gibi güçlü ol kızım deyip Arya koydum kız olduğunu öğrendiğimde. Şimdi iyi ki ismi Arya diyorum. Benim kızım bana sağlıkla gelecek inanıyorum

At canım, ben elbise istiyorum hastane için ama sonrasında ev için pijama bakabilirim.
Elbise şeklimde bende istiyorum bir tek bunu buldum onu da atayım canım belki seversin

Uzun zamandır burada değildim bebeğin doğmuş, baktım şimdi… Allah kolaylaştırsın, maşaAllah kızına, sağlıkla afiyetle kolaylıkla kucağına alacağın günleri de göstersin Rabbim. Sabır ve güç kuvvet versin sana. Çevremde erken doğuran, hatta daha erken haftalarda doğurup şuan çocukları üniversitelere giden zibil kadar insan var biliyormusun. Kızlar bir tık daha güçlü oluyor sanırım bide burda her daim güzel haberlerini bekliyoruz dualaşalım

Son düzenleme:
Karni Kocaman olan var miiiiii ben soktayim 7. Aya merhaba dememizleee karnim basketbol topu gibi oldu ahahahahah

Bebişim bu dedikodu değil. İnsan konuştukça rahatlıyor. Açıkçası seans başına en az 700TL vereceğimiz bir psikoloğa gidemiyoruz. Bazı şeyleri konuştukça atıyor insan. Özellikle de kadınlar. Yapımız bu maalesef. Arkadaşını da seni de tanımıyoruz. Siz de beni. Sadece arada dert yanıp içimizi boşaltıyoruz ki bu süreçte en çok ihtiyaç duyduğumuz şeylerden biri.

İsimlerin anlamının çocukların üzerinde o kadar büyük etksi varki gerçkten gördüğüm her çocuk isminin anlamını taşıyor Aryamız ismi gibi çok güçlü, hergeçen günde daha çok güçlenecek ve senin kollarına gelecek inşallah

Aynen öyle canım, ben de kendime hep böyle söylüyorum, şükürler olsun böyle böyle geçecek zaman ve kavuşacağız onlara inşallah

uf bir saat bakmadım kaç sayfa konuşmuşsunuz, konuşulanları kaçırdım artık yakalamıycam anksiyetesi geldi

Burada uzun zamandır yoktum bak bugün bu konunun açılması da nimet oldu sanırım Karşılıklı bir şeyler paylaşabileceğimiz enerjimizi düşürmeyen kendisi kadar sizi de düşünen dostlar kardeşler nasip olsun hepimize. Empati yeteneği büyük nimet herkeste olmuyor vesselam. yalnızlık da nimet oluveriyor böyle olunca inan

Ulen Kocam bile daha anlayışlı bu dönemde yaw erkek haliyle beni anlamaya çalışıyor adamcağız, maşaAllah diyemde şimdi akşam gelince hanzoluk yapmasın belli mi olur

Bende iki tane biberon var. Ilkini çocuk istediğimize karar vermişken almıştım, öyle işte heves hesabı. İyi mi kötü mü bilmiyorum ama genel olarak iyi bir markadır nuk. Direkt doğumdan sonra başlanabilir.

İkincisini rossmann gibi bir marketin çekilişinde kazandım. Avent'nin yeni geliştirdiği bir ürün. Her Philips avent ürünü gibi diğerlerinden fiyat olarak pahalı bir ürün ama güzel bir şeye benziyor yalnız doğumdan bir ay sonrası için.

Başka almam, biberonu bebeğimin emecegi umuduyla babasının da besleyebilmesi motivasyonu ile aldım.

Eklentiler

• 1000037562.webp
    34 KB · Görüntüleme: 42
İnşallah benim kızım da o örneklerden biri olur dua edin minik savaşçıma öyle küçük ki görseniz

İnşallah benim kızım da o örneklerden biri olur dua edin minik savaşçıma öyle küçük ki görseniz
minnoş kızına hep iyi enerjiler yolluyorum ben, her yazdığını gördüğümde iyi iyi toparlıyor daha da iyi olacak diye seviniyorum, her edilen duaya ben de amin diyorum. az kaldı canım benim, kavuşmanıza az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…