2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bunların hepsi hediye. Eşekli olan rossmann'in uygulamasini yükleyen her hamile kadına dağıttığı çantadan çıktı. Çok da güzel bir çantası var, bunu bulunduğu yerde rossmann olanlar sorsun belki ayni uygulamasi turkiye'de de vardir ki bunu rossmann'in memleketi almanyada bile bilen pek yok, içinden göğüs pedinden ıslak mendiline ufak tefek her sey çıkıyor. Çantasını da ekleyeyim resim olarak.
Yeşilli olan biraz ökolojik, çevreci. Biraz kalın duruyor materyali ama bilemiyorum.
Üstünde ay resmi olan, gece için. Gece olunca ışığı yanıyor. Bence kullanım açısından pek bir olayı olmayan sadece ışıktan dolayı enteresan bisi.
Avent ve nuk olan rossmann'a benzer bir marketten hediye geldi. Bebegim de severse en çok bunu kullanırım gibi geliyor. Çok ince ve hafif. Nuk olanda olduğu gibi damaga uyumlu, ağıza direkt gelmiyor da ucu kıvrık biraz. Ergonomik görünüyor yani.

Ben seçerek almadim ve ne çocuğum ne de etrafımda çocuklu arkadaşım var. O yüzden deneme yanılma olacak ama birinden biri de uyar heralde diye düşünüyorum size de belki fikir olur.

Eklentiler

• 1000037567.webp
    47 KB · Görüntüleme: 67
  • 1000037568.webp
    17 KB · Görüntüleme: 59
  • 1000037569.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 67
İnşallah benim kızım da o örneklerden biri olur dua edin minik savaşçıma öyle küçük ki görseniz
Kıyamam ben ona birbirimizi tanımıyoruz ama her gün aklıma geliyorsunuz, düşünüyorum ne yaptılar acaba diye. Yalnız da değilim burada çok kişi var sizi düşünen. Bu güzel enerjilerle çok kısa zamanda toparlayacaksiniz

ulen şu eşekli çanta o kadar tatlı ki şimdi üşenmeyip rossmann'a gidicem ve diyicem ki NEDEN BURDA YOK sonra da sinirimden ağlarım herhalde, onlar da bişiy verirler belki acıyıp

ulen şu eşekli çanta o kadar tatlı ki şimdi üşenmeyip rossmann'a gidicem ve diyicem ki NEDEN BURDA YOK sonra da sinirimden ağlarım herhalde, onlar da bişiy verirler belki acıyıp
Belli olmaz vardır belki, internette hamilelere ne hediyeler var gibi bi makalede denk gelmiştim ben tesadüf, yoksa bilinmiyor pek.

İnşallah benim kızım da o örneklerden biri olur dua edin minik savaşçıma öyle küçük ki görseniz
Her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır

Anladığım kadarıyla kritik zamanı atlatmış minnakımız merak etme iyi olacak kızın inşaAllah dualarımızda maşaAllah kuzuma ya oyyy ne tatlışdır şimdi o bakmalara doyamaz insan kıyamam maşaAllah

Emzik için de tercihim bu oldu. Ulen iki emcuklücek diye neler alıyoz ağzını yediiiimin sıpası pahalı anacım herşey aldık artık rahat rahat emcukler inşaAllah alır yani ağzına

Eklentiler

• IMG_4883.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 69
Bi tane ıslak mendil verene kadar susma.
girdiğim h&m'de hamile reyonu yok dediler diye on dakka ağlamıştım hatırlarsan, alışverişe çıkmaya da birine bir soru sormaya da çok korkuyorum ya yok derlerse diye benim de hamilelik hassasiyetim bu, hayırdan yoktan anlamıyorum djkjfkd.

Bu arada kızlar size hurafelerin kıralını anlatayım da az neşemiz yerine gelsin
haftasonu kayınvalideme gittik. İşte çok yakın kızı gibi gördüğü bir komşusu var hemen üstümüze oda geldi. İşte ikisi çapraz sorguda anamı ağlattılar. Yok bebeği tuzlayalım yok bal sürelim yok lohusa da nemiş ne gerek var yok o kadın diyor benim oğlumda kızım da bana bıraktı bebekle ilgili herşeyi koyduğum kayınvalidemi de gaza getiriyor verdi de verdi ara gazı. Neyse ben tuzlatmam bal alerjisi olabilir katiyen yapmam falan diyorum 40 taş varmış yapmam diyorum falan filan çok ikna olmadı kayınvalidem ama şimdilik kapattık konuyu.

* bu arada tuzlamak tehlikeli birşey profesörler önermiyor bir sürü yazı makale var bu konuda ki bal da aynı şekilde.

Neyse kadın demesin mi bebeğin ilk bezini sıçtığı boku sakın atma dedim neden? Onu eve getirecekmişim de salonda halının altına koyacakmışım da eve gelenlerden hastalık bulaşmazmış da 40 gün bide. Çüş dedim bende gayri ihtiyari gerçekten o boku salonun ortasında 40 gün sakladın mı dedim evet öyle dedi. Dedim hayırlı işler size ben bok mok getiremem bu ne avamlık dedim. Olmadı salonun ortasına işetelim bari estağfurullah ya. Kayın validem normalde sevmez bunları ya kadını iki dakikada etkisi altına aldı. Sonra eşim dedi ki annesi sesin sen ne dersen o olacak merak etme ama hissediyorum büyük kavga olacak hurafede geldiğimiz son nokta salonun ortasına yaptıralım da tam olsun yani

Kayınvaliden hadi neyse de komşu kim oluyor yav, ona takıldım az. Ben böyle şeyleri hiç ciddiye almadığım için kesin gülüp dalga geçerdim bu arada, biz köpek ilk geldiğinde denedik ama hasta olduk işe yaramıyo bence falan derdim kdkdm. Kadına bak troll müdür nedir
Ailelerden kimse bir şey demedi şimdiye kadar da işte uzak akrabalardan falan hasbelkader dişli bir rakibe denk gelirsek hurafesavar eşim var, hiç uğraşmama gerek yok herkese postayı koyar ben de dört köşe otururum elim göbeğimde haminne gibi

Kadın gelince kayınvalidem anneannesi geldi diyor ya orda dicektim onun bir anneannesi var zaten diye de anacım kayınvalidem neredeyse 80 yaşında bişi de denmiyor ki he he deyip geçiyorum bende. Kadını öyle yere koyarsa kadında konuşur koyduğum gerçi çok sallamadım eşimde çok takmıyor o nedenle gülüyorum aklıma geldikçe de ne cesaret. Birde boktan medet ummak da nedir arkadaş neyin kafasını yaşıyorsunuz ben anlamadım ki anlatışını görsen ciddi ciddi marifet gibi anlatıyor bende dinliyorum ne dicek diye ya bişi dicem 1 yıl küscek sua sende o zaman da. Accık bi çekil kenara karışma. Neyse aklıma geldi sünnet parasını vercek aramı bozamam şuan he he deyip idare ederim köprüyü geçinceye kadar alındırmiim Aşırı alıngan kadın yaw

Amiiiin kuzum amin inşallah inşallah iyi olsun yavrum iyi olsun da isterse 4 ay sonra kavuşabileyim. Yeter ki sağlıkla bana gelsin

Sağol kuzucum. Allah razı olsun hepinizden güzel kızıma her yerde herkes dua ediyor inşallah iyi olacak benim bebeğim bana gelecek sağlıkla

Oha

O olmaz ya alnımıza süreydik

Allah zorlaştırmadan kolaylaştırmazmış.
Bizim de sınavımız buymuş. İnşallah bebeğim bana sağlığıyla gelecek bugün 8.günü. İnşallah çok daha güzel günler görecek

Ayağa kalkarken sağ ve sol kasığımda doluluk hissediyorum birkaç haftadır. Yaşayan var mı yada sebebini bilen? Sanki idrarı tam boşaltamamışım gibi ama tuvaletten sonra da yaşıyorum. Hamile olduğun için de diyebilirsiniz

Kızlar merhaba, çatlak için kullandığınız krem yağ vs nedir ben başından beri lierac kullanıyorum o da jel kıvamında olduğu için sanki tam nemlendirmiyor gibi hissettiğim için birde bebe yağı kullanmaya başladım şu ürünüde araştırırken buldum ama kullanan var mı işe yarıyor mudur zaten çok kuru cildim kesin çatlicam bunu biliyorum ama en azından ne kadar az çatlak o kadar iyi

Eklentiler

• FBAC2039-03B1-4275-9186-DBECC17BBBEF.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…