Bunların hepsi hediye. Eşekli olan rossmann'in uygulamasini yükleyen her hamile kadına dağıttığı çantadan çıktı. Çok da güzel bir çantası var, bunu bulunduğu yerde rossmann olanlar sorsun belki ayni uygulamasi turkiye'de de vardir ki bunu rossmann'in memleketi almanyada bile bilen pek yok, içinden göğüs pedinden ıslak mendiline ufak tefek her sey çıkıyor. Çantasını da ekleyeyim resim olarak.
Yeşilli olan biraz ökolojik, çevreci. Biraz kalın duruyor materyali ama bilemiyorum.
Üstünde ay resmi olan, gece için. Gece olunca ışığı yanıyor. Bence kullanım açısından pek bir olayı olmayan sadece ışıktan dolayı enteresan bisi.
Avent ve nuk olan rossmann'a benzer bir marketten hediye geldi. Bebegim de severse en çok bunu kullanırım gibi geliyor. Çok ince ve hafif. Nuk olanda olduğu gibi damaga uyumlu, ağıza direkt gelmiyor da ucu kıvrık biraz. Ergonomik görünüyor yani.
Ben seçerek almadim ve ne çocuğum ne de etrafımda çocuklu arkadaşım var. O yüzden deneme yanılma olacak ama birinden biri de uyar heralde diye düşünüyorum
size de belki fikir olur.