2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Allah zorlaştırmadan kolaylaştırmazmış.
Bizim de sınavımız buymuş. İnşallah bebeğim bana sağlığıyla gelecek bugün 8.günü. İnşallah çok daha güzel günler görecek
Merhaba canım bu sınavdan güzel bir şekilde geçersiniz inşallah Rabbim size bağışlasın inşallah güçlü aryamızı annesi gibi kzıda güçlü moralinizi yüksek tutun Rabbim yardımcını olsun inşallah

Allah zorlaştırmadan kolaylaştırmazmış.
Bizim de sınavımız buymuş. İnşallah bebeğim bana sağlığıyla gelecek bugün 8.günü. İnşallah çok daha güzel günler görecek
İnşaAllah canım aynen öyle daha da güçlü gelecek hemde maşaAllah

Oha

O olmaz ya alnımıza süreydik
Demişken aklıma geldi benimde yengem kardeşim doğduğu zaman şey demişti bebeklerin ilk dışkısı yüzüne sürülünce leke meke kalmıyor yüzü pamuk gibi yapıyor

Tek müslinsiz ben kaldım Topik başkanı istifaaaa.
Hiç yakışıyo mu sana müslinsizlik. Sanırım burda bi arkadaş önermişti Dolap’ta zeypba diye bir satıcı var trendyolda falan 300 civarı olan müslinleri dolapta görünmeyecek defosuyla 150 tlye satıyor ben ordan aldım

Ay ben kaçırmışı onu. Hemen bakıyorum cansın

Bunu bendee yaptimm Hamburgtaydim aldim rossman paketimi dogum sonrasi kendimize gelince tekrar gidip dogum sonrasi paketimi alicam . Benimkinden esekli emzik cikti arkadasimdan Nuk biberon cikmistiiiii . bi tane de mini corap ciktiiii

Öyle bir satıcı çıkmıyor

Ben yaklaşık 2 aydır biooil’in çatlak önleyici yağını kullanıyorum. Artık daha önemli diye günde birkaç kez sürmeye başladım güzel nemlendiriyor. Azaldı ama ben de farklı bi şey deneyeyim istedim momwell’in çatlak önleyici yağını aldım. Daha denemedim ama önereni çok

26 haftaya girmeyle yeni güncellemeler geldi hamile psikolojisine bodozlama girdim saçma sorular istekler ağlamalar ay dün tv izlerken tabi kurtlar vadisi izliyoruz polatla evru arasındaki her olayı kendime çevirip eşime soruyorum sende böyle yapar mısın tarzında felan artık eşime de geçti malasef bu oda bana soruyor dün polat ameliyat oluyordu bana diyo ben ameliyat olsam başımda beklermisin o öyle sorunca aklıma ne geldi dedim ben doğum yapınca sen ağlar öısın güler misin mutlu olurum dedi dedim içerde acı çekerek bapırcsm nasıl mutlu olcan kızım geliyor diye ben şimdiden ikisinin ilişkşlerini kıskancam gibii hühühühü manasız bi soru daha sordum dedim doğum yapınca ölürsem napcan dedi kızımıza ismini veririm ilk hoşuma gitti sonra dedim insan Allah korusun der Allah başımdan eksik etmesin der her cevabına bir kulp buluyorum ben fbliyiö oda gsli geçen bana demez mi kızımla gs maçına gidicez dedim ne

Ne kadar çok konuşmuşsunuz bugün ya maşallah
Ben bugün bebeğimi görmeye gittim haftalar sonra, büyümüş sıpam Eliyle alnını kapatmıştı yine de aldık bi fotoğraf, 25+0’da 875 gram 34 cm olmuş

Hocam yapma etme, çocukla süründürme beni buralarda desem de ikna edemedim şeker yükleme testine, haftaya yapacakmış illa. Kaçarım kalmadı

Arkadaşlar bazen böyle vajina kısmına alttan iğne batar gibii birşey oluyormu sizinde

Müslin bebek için çok rahat oluyor. Aslında anne yanı yatağına çarşaf ya da müslin sermek müslinle örtmek yarım kundaklamak pusette dışarda resmen sağ kol gibi bişey

Bende bugün kontrolden geldim 28+1 im ayakları aşağıda bebiş ters annesi dedi. Endişelenmeli miyim dedim hayır bebeklerin geneli 35. Haftada dönmeye başlar hatta doğum anında kasılmaların olduğu zaman bile dönen var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…