2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selamm bir görüş gününden herkese selam 28+1 deyiz sıpam 1300 gr olmuş 38 cm suyumuz eşimiz iyi servikal uzunluğumun iyi olduğunu şuan için erken doğum riski olmadığını söyledi. 3 hafta sonra gel dedi ama ben 32 de gitmek istiyorum inşallah bir sorun olmazsa 1 hafta daha geç gideceğim

Benim vulvada oluyor
Benimde ona yakın canım araştırdım gazdab dahii olabiliyormuş En son 29 Aralıkta enfeksiyon baktırmıştım 6 veyaaa 7 lökosit demişti monurol verdi genee ama henüz içmedim 15 gün geçsin diee genee içicem sanırım geceleri progestan atıyorum fitil olarak ama ondanmı bilemedim
Korktum bi sonra bayaa hamişte oluyormuş ALLAH sağlıkla zamanında bebişleri Nasip etsin

Bebisimin hsreketleri bugun cok yavastii . İçerden hissediyorum ama disardan pek belli olmuyorr biraz da azaldi yine. Bunu da soran var mi doktorunaaaa

Bebisimin hsreketleri bugun cok yavastii . İçerden hissediyorum ama disardan pek belli olmuyorr biraz da azaldi yine. Bunu da soran var mi doktorunaaaa
Günü gününü tutmuyor canım endişelenme 30 dan sonra endişe etmek daha doğru olur

Bana da monurol verdi idrar tahliline baktıktan sonra. Dün içip uyudum. Benim dolgunluk ondan da olabilir. Aslında yanma ağrı vs yok ama. Amin canım

Bana da monurol verdi idrar tahliline baktıktan sonra. Dün içip uyudum. Benim dolgunluk ondan da olabilir. Aslında yanma ağrı vs yok ama. Amin canım
Şifaa olsun canım ben 2 tanee 12 gün arayla Monurol kullandım canım azalmış ama gene tek tük kalmıştı o sebeple genee içicem elimde var 3. Olucak amaa faydalı oluyor kan ve idrar tahlili içinn gitmeden öncee monurol içeim bi 6 7 günee giderim Nasipse kendi gittiğim doktor monurol bebeğe ve sanaa hiç bir olumsuz etkisi yok içebilirsin demişti canım bebişler ALLAH a emanet

Kızlar siz bu monurolu kültür sonucu beklemeden lökosite göre mi kullanıyorsunuz?
Kızlar siz bu monurolu kültür sonucu beklemeden lökosite göre mi kullanıyorsunuz?
Şöyle canım ilk idrar tahlilimde lökosit azdıı 15 gün sonra artmıştı kültürde yaptı doktor İdrarda Bu sefer bol lökosit Epitel bakteri görüldü kültür temiz çıktı Hamdolsun monurol kullandım gittim temizlenmiş azalmıştı bir adet dahaa yazdı 12 gün sonra kullandım gittim bayaa azalmıştı genede yazdı
Ben şimdi idrar tahliline gitmeden genee içipp gidicem monurol etkii ediyor ŞÜKÜR
Sende böyle bir durum oldumu canım ALLAH herkese acill Şifalar versin

Ayyy içimi rahatlattın sağol gülüm

Ben de benemın yuzunu görmek istiyorum uzun suredır görmedim

Kızlar ya başım çok ağrıyor günlerdir acaba bu salgın var ya belirtisi falan mı anlamadım yaşayan var mı böyle birr kaç gün geçmeyen baş ağrısı?

Kültür istemiyor doktorum direk tit yapıyor lökositime bakıp veriyor eğer lökosit çok yüksek çıkarsa kültür istiyor ona göre antibiyotik yazıyor
Dualarımız sizinle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…