2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar şeker testi sonucum böyle iyi mi

Eklentiler

• IMG_2850.webp
    27 KB · Görüntüleme: 106
Hanımlar şeker testi sonucum böyle iyi mi
Hamilelik için mükemmel bir durum ancak yerinde olsam bi doktora danışırdım. Benim doktor yükselmesin de düşsün sorun değil demişti ama sormakta fayda var ne bilem o kadar düşük şeker var falan derim böyle bir sonuç görmedim

Yarın kardan yollar kapanmazsa gidicem zaten

Biraz aç kalsam hemen midem bulanıyor başım dönüyor o yüzden sürekli bişi yiyorum ve o yüzden kilo alıyorum

Kızlar ya 25. Haftaya artık giriş yaptım 25+0 oldum dün oğliş bütün gün gün yerinde durmadı pat güt anamı ağlattı vura vura baya bi oynaktı eeeee bugün tık yok. Kaç haftalık olunca bunun rutine binmesi lazım. Yani ne zaman endişelenmeliyim. Bilen bilmeyenleri aydınlatsın yahu lütfen

gerçekten vursalar bi sorun vurmasalar çok daha büyük bi sorun

Biraz aç kalsam hemen midem bulanıyor başım dönüyor o yüzden sürekli bişi yiyorum ve o yüzden kilo alıyorum
Anladım canım yani bir yorum yapmak istemiyorum ancak tip 2 var gibi duruyor tabi bu gebelik için sıkıntı teşkil etmiyor hamdolsun ancak bizim genetikten gelen aşina olduğumuz bir tip. Dikkat ettiğin sürece ve aç kalmadığın sürece hayat standartlarını düşüren bir şeker türü değil. Ama tabi bu bir şeker testi ile belli olmaz. Yani yine de yanlış yönlendirme yapmayayım. Sonuçta tıp okumadık kaynımdada varlarla teşhis koyulmaz

kız öyle zaten maksak acaba şöyle mi böyle mi diye tartışmak yani kendi kendimi yemeyeyim diye

gerçekten vursalar bi sorun vurmasalar çok daha büyük bi sorun
O Hep vursun onun tekmelerini yerim ben totişini yediğim bazen sinire denk getiriyor zıplatıyor ama hep vursun ya ben razıyım. Bugün çok kıpraşmayınca işte o zaman tedirgin oluyorum

O Hep vursun onun tekmelerini yerim ben totişini yediğim bazen sinire denk getiriyor zıplatıyor ama hep vursun ya ben razıyım. Bugün çok kıpraşmayınca işte o zaman tedirgin oluyorum
Bende öyleyim vurunca kurban ayaklarına yavrum diyorum vurmayınca bu niye böyle yapıyor ya diyorum

kız öyle zaten maksak acaba şöyle mi böyle mi diye tartışmak yani kendi kendimi yemeyeyim diye
Anladığım kadarıyla şekerin bir anda düşüyor buda bu tipte normal canım. Bu durumlarda yemekten bir miktar sonra süt içmeni tavsiye edeyim o zaman süt bir anda çakılmasını veya çıkmasını önlüyor. Bu tipte genelde düşük şeker ile başlıyor açlık krizleri, baş dönmeleri yapıyor. Mesela senim şekerin çok yükselmez başka insanların 500 olur tık olmaz ama sende 200 olsa hemen tepki verir vücudun düşük şeker tipi yani. Çok düşük olmamasına da tabi dikkat et. Bir dahiliye uzmanı ile bir ara görüş derim doğumdan sonra falan da olur aç kalma yanında çantanda muhakkak bi atıştırmalık bulundur ağzına at oldumu canım. Benim bildiklerim bunlar ablama yeni teşhis koyuldu. Oda gözü dönüyordu açlıktan falan ama ilaç almıyor başlama verirlerse de haberleşelim neden olduğunu oldumu. Yemene içmene dikkat edince kesinlikle zararsız bir şeker tipi bunu söyleyebilirim sadece.

Teşekkür ederim canım benim valla aynen anlattığın gibi birden oluyor ve kusacak kadar kötü oluyorum
Dengemiz bozuldu arkadaş resmen ya sonra neden duygusalsınız yaw al sana bir sebep daha
ahahahaj vallahi ya vurmayınca yatamıyorum kurup duruyorum vurunca yatamıyorum acaba bi yerini inciltirmiyim yerim onu ya annelik hiç kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…