2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kızlar tweetyynin bebeği melek olmuş o kadar üzgünüm ki bu çok etkilendim gözyaşlarımı durduramıyorum şok oldum forumda görünce yazısını
Ne diyorsun ya ben çok umutluydum hiç düşünmedim böyle olacagini. Ben de cok üzüldüm, senin yazını görünce ağlamaya başladım. Kim bilir kendisi ne acılar içindedir..

Çok çok üzüldüm, Allah sabır versin demekten başka bir şey gelmiyor elden

Öyle diyip kendine de haksızlık etme herkesin kendine göre sıkıldığı üzüldüğü bir sorunu var elbet. Allah'ım herkese kolaylık versin

Ne diyorsun ya ben çok umutluydum hiç düşünmedim böyle olacagini. Ben de cok üzüldüm, senin yazını görünce ağlamaya başladım. Kim bilir kendisi ne acılar içindedir..
Bende böyle kızların yazdığı komik şeyleri okuyordum birden mesajini gördüm tokat gibi çarptı suratıma gerçekten anlayamadim bir kaç kez okudu. Acısını anlayamayız belki ama dua edebiliriz. Allah yardımcısı olsun

Ay yazıyı görünce gözlerim doldu direk oy kurban olduğum melek oldu Rabbim acısını hafifletsin inşallah

Kızlar 18+2 yim birkaçgundur ufak tefek kipirtilar uzanınca hissediyordum ama dünden beri Yok acaba bir şey mi oldu diye korkuyorum daha önce kayiplarim olduğu için çok tedirginim

Çok zor imtihan; bir bebeği içinde büyütmek, haftalarca taşımak, o haftaları saymak, hayaller kurmak, hepsinin elinden kayıp gitmesi, yaşanamayacakları düşünüp düşünüp kahrolmak Allah’ım alan da veren de sen…
Bol sabır versin Rabbim çok zor.

Kızlar 18+2 yim birkaçgundur ufak tefek kipirtilar uzanınca hissediyordum ama dünden beri Yok acaba bir şey mi oldu diye korkuyorum daha önce kayiplarim olduğu için çok tedirginim
Ben 28+2 yim 26 dan sonra düzene bindi bende düzene bindi dediğim günde bi iki kere olsada hissediyorum

Öyle gerçekten Allah'ım hiç kimseyi evladıyla sınamasın..

Düzen için biraz daha var canım tedirgin olma, çikolatayla kahve tüketip sessiz bir ortamda uzanarak dinle bakalım, yine de illa hareketini hissedersin demiyorum ama bak hissetmezsen korkma

Allah yardimcisi olsun arkadasimizin , sabir versin . Gercekten insan ne diyecegini bilemiyor. Bol bol dua etmekten baska bi sey gelmiyor insanin elinden. Burda boyle arkadas gibi olduk hepimiz . Insan gercekten senelerdir taniyor gibi hissediyormuş hele ki boyle bir durumda . Allah esine ailesine kendisine sabirlar versin . Cok uzgunum ..

Kızlar ayyy bir gerginlik yaşadım bebişş içinn endişelendim kardeşimle amcam telde konuşurken sinirlerim gerildi bağırdım babannemi bakım evine vermek istiyorlar onlaa ilgili bir konuydu ayyy bir ann geldiler yükselmişim Hamdolsun bir problem olmadı da yazmak istedim

Ay kızlar tweetyynin bebeği melek olmuş o kadar üzgünüm ki bu çok etkilendim gözyaşlarımı durduramıyorum şok oldum forumda görünce yazısını
Allahım sabır versin hem kendine hem eşine ne güzel iyiye gidiyor diye sevinirken çok üzücü gerçekten Allah kimseyi evladıyla sınamasın

Teselli cümleleri kurmak öyle zor ki, hele de böyle bi durumda. Kaybetmenin her türlüsü çok acı ama doğduktan sonra onu gördükten sonraki zorluğunu hayal bile edemiyorum. Allah sabır versin kız kardeşimize. Tez zamanda da güzel haberlerle gönlünü şenlendirsin

O haftalarda çok az hissediliyolar canım tatlı bişeyler yiyip bi soluna yatıp bekle bakalım denedin mi bilmiyorum ama eğer yine olmazsa istersen bi acile git için rahat etsin o kaygı insanın içine girdi mi doktora gitmeden geçmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…