Ay bazen şansa iyi kişiler denk geliyor galibaCookiee bugün üniv hast geldim. Çok tatlı bi kız vardı. Adını göremedim hiç. Hafif toplu. Ekranı ben de görebileyim diye çevirdi biraz. Ortalıkta bomboştu rahat rahat oturduk. İnşallah sana da denk gelir. Video için sormadım bu kez çünkü artık bebek büyüdü ve ya bacaklarını ya kafasını görüyoruz bişey de anlaşılmıyor
Yok kuzu ben açlığa nasıl dayancam diyordum onu bile anlamadım açıkçası vakit geçiverdiBende 75 mg yaptırmıştım. Sonucumuz neredeyse aynı çıkmış sizinle. Yalnız hastanede ilk saat beklerken çok uykum gelmişti, sizde de benzer oldu mu?
Meyve çok yedirmiyor sabah bile dediği tek şey bitki çayı yok sadece bir bardak ıhlamur içebilirsin ama abartma….Şifaa olsun canım elmaa karabiber ve limon yasak değilse kaynatıp bir bardak iç bütün sinüslerini açıcaktır 3 gün kadar burnun genizlerini nasıl temizliyor canım
bebiş gayet iyi keyfi yerindeydi. bi sıkıntı görmedi. şeker yüklemesi hakkında hiçbir şey demedi ben de sormadım. benim tiroitler takipte. istersen bi hafta sonra gel sonuçlarına bakalım, istersen dahiliyeye sor nasıl istersen dedi. belki bi hafta sonra giderim şekeri de o zaman sorarım dedim içimdenAy bazen şansa iyi kişiler denk geliyor galibaben geçen gittimdeki kişiyi pek sevmemiştim sarışın mavi gözlü bi kızdı
İnşallah bidahakine sana bu denk gelen gelir
Bebiş nasıl pekişeker yük hakkında bişey dediler mi canım
Immm anladım canım o haldee bilmiyorum yanlış yönlendirmeyim amaaa ıhlamur da önemli iyi bir çayyy günde 1 yadaa 2 bardağı geçmeden içebilirsin sanırım Napçan 10 günde atlatırsın Bu seneki gripler uzunn sürüyormuş bende atlattığım içinn biliyorum canımMeyve çok yedirmiyor sabah bile dediği tek şey bitki çayı yok sadece bir bardak ıhlamur içebilirsin ama abartma….insan yasaklardan bahsedeceğine bi öneri sunar gerüldüm
Oo iyi maaşallah sizebebiş gayet iyi keyfi yerindeydi. bi sıkıntı görmedi. şeker yüklemesi hakkında hiçbir şey demedi ben de sormadım. benim tiroitler takipte. istersen bi hafta sonra gel sonuçlarına bakalım, istersen dahiliyeye sor nasıl istersen dedi. belki bi hafta sonra giderim şekeri de o zaman sorarım dedim içimden
Sıkıntılı bir durum olmaz inşallah ya. İçimizi ferah tutalım ferah ve güzel şeyler olsunOo iyi maaşallah size
Benm en korktuğum şeker yüklemesi inşallah tatlılara veda etmek zorunda kalmam
Sağol canım benim önerilerin için sanırım en güzel seçenek bolca uyumak yatmak dinlenmek bu hastalıklar uyumadan yatmadan geçmiyor ekranlardan da uzak durmam lazım aslında oda insanın ateşini çıkartıyor gerçekten tabletten telefondan uzaklaşmak lazım bu dönemlerdeImmm anladım canım o haldee bilmiyorum yanlış yönlendirmeyim amaaa ıhlamur da önemli iyi bir çayyy günde 1 yadaa 2 bardağı geçmeden içebilirsin sanırım Napçan 10 günde atlatırsın Bu seneki gripler uzunn sürüyormuş bende atlattığım içinn biliyorum canım
Birde 1 litre suyun içine Bir bardak sirke koy kaynat
Soğanı ikiye böl 5 6 tanee karanfil koy üstüne evdeki mikroplara iyi geliyor amaaa bol bol dinlen Şifaa olsun canım
Ne demek canım Şifaa olsun kendim atlattığım içinn anlıyorum yalnız ekran konusunda haklısın benimde midemi bulandırıyordu sürekli baktığım Okuduğum zaman telefonaa vs Belkide kanıtlanmış bir gerçektir bol bol dinlen iyiii sağlıklı günleree merhaba canımmSağol canım benim önerilerin için sanırım en güzel seçenek bolca uyumak yatmak dinlenmek bu hastalıklar uyumadan yatmadan geçmiyor ekranlardan da uzak durmam lazım aslında oda insanın ateşini çıkartıyor gerçekten tabletten telefondan uzaklaşmak lazım bu dönemlerdediyene bak
Bende 75 mg yaptırmıştım. Sonucumuz neredeyse aynı çıkmış sizinle. Yalnız hastanede ilk saat beklerken çok uykum gelmişti, sizde de benzer oldu
Sonlara doğru evet oldu biraz. Boş boş oturmaktandır diye düşündüm benBende 75 mg yaptırmıştım. Sonucumuz neredeyse aynı çıkmış sizinle. Yalnız hastanede ilk saat beklerken çok uykum gelmişti, sizde de benzer oldu mu?
Aslında yaptığın çok eşinin gururunu kıracak bir şey değil ama işte ilk bebek vs oda heves mi etti acaba? Yada kendini yetersiz mi hissettirdi bu durum onun için böyle söyledi acaba bilemedim. Ama madem öyle diyor bundan sonra sende biraz onunla birlikte alışveriş yap, yani alışverişken yaparken onada sor beğensin fikrini söylesin gönlü olursize bir şey danışıcam ve içimi dökücem gızlar.
hamileliğin başından beri ilk ayları üzerine çok düşünmeden atlatalım bir şekilde sonra yolumuzu buluruz kafa yapısındayım ben, biraz da şu an çalışmadığım için sanırım. o yüzden hani bebeği olduğunu bildiğim tanıdıkları falan gözden geçirip bebek haberini uçurdum. herkes elindekini çıkarmak da istiyor ya bir yandan, işte biri şunu alma dedi öteki bunları alma dedi falan filan ilk etapta lazım olacak epey bir eşya toplanmış oldu bir şekilde.
neyse kıyafetleri alacağım bir arkadaşım var, haftaya yollayacak eşyaları şimdi onu eşime anlatırken üzüldü şey falan dedi "bizim de ilk bebeğimiz keşke başkalarının eskilerini istemesen biz alırdık." birkaç kere daha demişti aslında önceden, ben anlamamışım sanırım şimdi anladım bozulduğunu ama onu üzmek için yapmamıştım. tamamen kendimi rahatlatmak ve düşünmek zorunda kalmayayım diye yaptığım win-win bir şeydi aslında, hem bütçesel anlamda kafamı rahatlatır hem de yok 10 tane zıbın, yok 5 tane eldiven falan böyle bir liste organizasyon işine girmemiş olurum kafam rahat olur diye böyle tercih etmiştim. yük olmasın diye düşünüp idare ettikçe adamın gururunu mu kırdım diye üzüldüm, çünkü kendime de bir şey almıyorum başka bir arkadaşım hamile kıyafeti yollamıştı işte, eşimin kıyafetlerini falan giyiyorum idare ediyorum diye de üzülmüştü. ulan şimdi kendimi de üzdüm ha. üzülception oldu, hayda. neyse yani, napıyım ben ölü taklidi mi yapayım artık bundan sonra kimseden bir şey almıyım madem napıyım. bana akıl verin öptüm bay.
Benim eşim onu en baştan deyip önümü kesti, kimseden bi şey kabul etmiyoruz falan diye. Erkekler biraz takıyor bu konuları. Bence açıkça konuşup gönlünü al, bebeğin yediği helal giydiği harammış derler. 2-3 kez giyilecek şeylere para vermeyelim istedim de mesela. Biraz ele avuca gelsin tabi ki biz alırız her şeylerini de. Yurtdışında ikinci el satışı çok yaygın yani bi bizde var böyle sıfır olsun takıntısı ama var yani napalım. Biz kadınlar daha ekonomik düşünüyoruz ama erkekler gurur meselesi yapıyor bunusize bir şey danışıcam ve içimi dökücem gızlar.
hamileliğin başından beri ilk ayları üzerine çok düşünmeden atlatalım bir şekilde sonra yolumuzu buluruz kafa yapısındayım ben, biraz da şu an çalışmadığım için sanırım. o yüzden hani bebeği olduğunu bildiğim tanıdıkları falan gözden geçirip bebek haberini uçurdum. herkes elindekini çıkarmak da istiyor ya bir yandan, işte biri şunu alma dedi öteki bunları alma dedi falan filan ilk etapta lazım olacak epey bir eşya toplanmış oldu bir şekilde.
neyse kıyafetleri alacağım bir arkadaşım var, haftaya yollayacak eşyaları şimdi onu eşime anlatırken üzüldü şey falan dedi "bizim de ilk bebeğimiz keşke başkalarının eskilerini istemesen biz alırdık." birkaç kere daha demişti aslında önceden, ben anlamamışım sanırım şimdi anladım bozulduğunu ama onu üzmek için yapmamıştım. tamamen kendimi rahatlatmak ve düşünmek zorunda kalmayayım diye yaptığım win-win bir şeydi aslında, hem bütçesel anlamda kafamı rahatlatır hem de yok 10 tane zıbın, yok 5 tane eldiven falan böyle bir liste organizasyon işine girmemiş olurum kafam rahat olur diye böyle tercih etmiştim. yük olmasın diye düşünüp idare ettikçe adamın gururunu mu kırdım diye üzüldüm, çünkü kendime de bir şey almıyorum başka bir arkadaşım hamile kıyafeti yollamıştı işte, eşimin kıyafetlerini falan giyiyorum idare ediyorum diye de üzülmüştü. ulan şimdi kendimi de üzdüm ha. üzülception oldu, hayda. neyse yani, napıyım ben ölü taklidi mi yapayım artık bundan sonra kimseden bir şey almıyım madem napıyım. bana akıl verin öptüm bay.
Başkasından kullanılmış esya almak sadece bütçe ile ilgili bir durum değil ki. Tüketim çılgınlığına kendi çapımızda bir tepkidir de aslında. Yani o kendi aranızda yaptığınız dolaşım şu an bebeklerimize, çocuklarımıza bizlere o kadar fayda sağlıyor ki. Minimalizmin ve böyle eşyaları elden ele gezdirmenin bir kültür olduğu Avrupa'dan bile çıkan çöpü belki görmüşsündür, denk gelmiştir haberlerde falan. Tertemiz, sapasağlam, kaliteli ve belki bir kere hatta hiç kullanılmamış bir kıyafetin çöpe gitmesinin hiçbir mantıklı açıklaması olamaz. Gereksiz atılan her sey çocuklarımızın ilerideki yaşam alanlarından küçülen alanlar oluşturuyor. Dünya ölü eşyalar dünyası oluyor yavas yavas.size bir şey danışıcam ve içimi dökücem gızlar.
Ay inanmıyorum içim cız etti çok üzüldüm yaaAy kızlar tweetyynin bebeği melek olmuş o kadar üzgünüm ki bu çok etkilendim gözyaşlarımı durduramıyorum şok oldum forumda görünce yazısını
Kendi çok afedersiniz boktan sorunumu burada paylaştıktan hemen sonra gördüm ve çok çok üzüldüm, kendimi toparlayamıyorum ama acı onun acısı, tarifi yoktur yaşasak da bilemeyiz. Allah yolunu bahtını açık etsin, kendi kalbi gibi iyiyle güzelle mükafatlandırsın inşallah bir an önce arkadaşımızı. Biz ne desek boş, anlamsız.Ay kızlar tweetyynin bebeği melek olmuş o kadar üzgünüm ki bu çok etkilendim gözyaşlarımı durduramıyorum şok oldum forumda görünce yazısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?