- 24 Mart 2022
- 1.549
- 973
- 53
- 33
Sana da geçmiş olsun Rabbım şifa versin. Sağlıkla bebişlerimize kavuşalımRabbim şifalar versin canım cümlemize bebeklerimize de versin kolaylıklar diliyorum hasta olan herkese
Ben aldım ya hiç araştırmadım sağlık açısından ama konforlu duruyor sankiKızlar şu köpüklü banyo filesi sağlıklı mı acaba bebek için ya birde kullanışlı olur mu onun yerine düz file mi daha iyi olur
Ay bende kararsız kaldım nedense ya sağlıklı mıdır diyeBen aldım ya hiç araştırmadım sağlık açısından ama konforlu duruyor sanki
5 dk duracak durmayacak zaten üstünde sağlıksız olsa ne olur boşver. İçine sinmiyorsa müslüm koyarsın altına. Bazı ebeler yıkarken müsline sarın diyor banyoya alışsın falan diye. Ben babymalldan bildiğin dümdüz file aldım. Kardeşimi de onda yıkıyordum bir eksikliğini yaşamadımKızlar şu köpüklü banyo filesi sağlıklı mı acaba bebek için ya birde kullanışlı olur mu onun yerine düz file mi daha iyi olur
İnanmıyorum, gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum. O kadar umutluydum ki. Şu an boğazım düğümlendi. Allahım sabır versin. Başınız sağolsun kuzum. Sen elinden gelen her şeyi yaptın bebeğin için. Ancak takdiri ilahi. Allahım yüreğinizdeki yangını hafifletsin inşallah.Ay kızlar tweetyynin bebeği melek olmuş o kadar üzgünüm ki bu çok etkilendim gözyaşlarımı durduramıyorum şok oldum forumda görünce yazısını
Bence almaya devam et eşinle de konuşmalısın bunda gurur yapmak anlamsız. Bebek kıyafeti olayı gıda yardımı vs gibi bir şey değil ki. Keşke ücretsiz 2.el küçük gelen bebek kıyafetlerin sirkülasyonunun sağlandığı bir sistem olsa.. Yediği helal giydiği haram çok doğru. Biz böyle büyüdük kuzenlerimle dönüşümlü giydik hep. Yaşadığım yerde hiç tanıdığım yok olsa ben de tutturmam ille de yenisi olsun diye 10 gün kullanacağı şeye veya 1 sene yatacağı yatağa.. Tüketim çılgınlığı var ülkede umarım en kısa zamanda bilinçleniriz hayat hepimiz için daha kolay hale gelir. Akıllı kadınsın velhasıl gurur duysun seninle ki eminim duyuyordursize bir şey danışıcam ve içimi dökücem gızlar.
hamileliğin başından beri ilk ayları üzerine çok düşünmeden atlatalım bir şekilde sonra yolumuzu buluruz kafa yapısındayım ben, biraz da şu an çalışmadığım için sanırım. o yüzden hani bebeği olduğunu bildiğim tanıdıkları falan gözden geçirip bebek haberini uçurdum. herkes elindekini çıkarmak da istiyor ya bir yandan, işte biri şunu alma dedi öteki bunları alma dedi falan filan ilk etapta lazım olacak epey bir eşya toplanmış oldu bir şekilde.
neyse kıyafetleri alacağım bir arkadaşım var, haftaya yollayacak eşyaları şimdi onu eşime anlatırken üzüldü şey falan dedi "bizim de ilk bebeğimiz keşke başkalarının eskilerini istemesen biz alırdık." birkaç kere daha demişti aslında önceden, ben anlamamışım sanırım şimdi anladım bozulduğunu ama onu üzmek için yapmamıştım. tamamen kendimi rahatlatmak ve düşünmek zorunda kalmayayım diye yaptığım win-win bir şeydi aslında, hem bütçesel anlamda kafamı rahatlatır hem de yok 10 tane zıbın, yok 5 tane eldiven falan böyle bir liste organizasyon işine girmemiş olurum kafam rahat olur diye böyle tercih etmiştim. yük olmasın diye düşünüp idare ettikçe adamın gururunu mu kırdım diye üzüldüm, çünkü kendime de bir şey almıyorum başka bir arkadaşım hamile kıyafeti yollamıştı işte, eşimin kıyafetlerini falan giyiyorum idare ediyorum diye de üzülmüştü. ulan şimdi kendimi de üzdüm ha. üzülception oldu, hayda. neyse yani, napıyım ben ölü taklidi mi yapayım artık bundan sonra kimseden bir şey almıyım madem napıyım. bana akıl verin öptüm bay.
Valla ben kuzenlerimden ve gorumcemden gelenleri kullaniyorum gecende demistim 2 yasinda bebeleri . Biri daha buyuk . Kendim battaniyesini muslinleri havlusunu hastane cikislarini ve "cook sevdigim bayildigim bi sey olursa" tulumlar ve uyku tulumu vs mesela hep yeni aldim. Bir de geri kalan bi seri citcitli aldimsize bir şey danışıcam ve içimi dökücem gızlar.
hamileliğin başından beri ilk ayları üzerine çok düşünmeden atlatalım bir şekilde sonra yolumuzu buluruz kafa yapısındayım ben, biraz da şu an çalışmadığım için sanırım. o yüzden hani bebeği olduğunu bildiğim tanıdıkları falan gözden geçirip bebek haberini uçurdum. herkes elindekini çıkarmak da istiyor ya bir yandan, işte biri şunu alma dedi öteki bunları alma dedi falan filan ilk etapta lazım olacak epey bir eşya toplanmış oldu bir şekilde.
neyse kıyafetleri alacağım bir arkadaşım var, haftaya yollayacak eşyaları şimdi onu eşime anlatırken üzüldü şey falan dedi "bizim de ilk bebeğimiz keşke başkalarının eskilerini istemesen biz alırdık." birkaç kere daha demişti aslında önceden, ben anlamamışım sanırım şimdi anladım bozulduğunu ama onu üzmek için yapmamıştım. tamamen kendimi rahatlatmak ve düşünmek zorunda kalmayayım diye yaptığım win-win bir şeydi aslında, hem bütçesel anlamda kafamı rahatlatır hem de yok 10 tane zıbın, yok 5 tane eldiven falan böyle bir liste organizasyon işine girmemiş olurum kafam rahat olur diye böyle tercih etmiştim. yük olmasın diye düşünüp idare ettikçe adamın gururunu mu kırdım diye üzüldüm, çünkü kendime de bir şey almıyorum başka bir arkadaşım hamile kıyafeti yollamıştı işte, eşimin kıyafetlerini falan giyiyorum idare ediyorum diye de üzülmüştü. ulan şimdi kendimi de üzdüm ha. üzülception oldu, hayda. neyse yani, napıyım ben ölü taklidi mi yapayım artık bundan sonra kimseden bir şey almıyım madem napıyım. bana akıl verin öptüm bay.
Ben de çalışıyorum cok şükür hic ihtiyacımız yok ama ben de biri bişi vereyım dedıgınde (1 2 kişi demiştir onda bile) Olabılır dedıgımde esım hayır bız alırız dıyor hemensize bir şey danışıcam ve içimi dökücem gızlar.
Ben şeker yüklemesi yaptıracaktım doktorumla görüştüğümde yükleme öncesi ölçüm takibi yaptırmamı önerdi bana. İyice doyduğum öğünlerde son lokmanın üzerinden 1 saat geçtikten sonra şekerimi ölçüp not ediyorum. 1 hafta bu şekilde yapacağımKızlar iyi geceler şeker yüklemesi yaptırmayıp günlük şeker takibi yapanlar vardı sanırım aramızda doktorunuz ne dedi bu işleme uygun gördü mü bir de hangi saatlerde kaç saat aralıklarla bakıyorsunuz sekerinize
İlk bir hafta her gün sabah kalkar kalkmaz,kahvaltıdan 2 saat sonra,öğlen ve akşam aynı şekilde açlık-tokluk ölçtüm. En son doktor açlık ölçme sadece çok kaçırdığını düşündüğün yemekten 1 saat sonra tokluk ölç dedi. Haftada iki falan kontrol ediyorum.Kızlar iyi geceler şeker yüklemesi yaptırmayıp günlük şeker takibi yapanlar vardı sanırım aramızda doktorunuz ne dedi bu işleme uygun gördü mü bir de hangi saatlerde kaç saat aralıklarla bakıyorsunuz sekerinize
Ben gunde 5 kez azken yemeklerden bir saat sonra ve gece 3 te olcum yapıyorum. Çok dikkat etmedim açıkçası arada tatli yedim ekmek makarna pilav yeme alışkanligim yoktur zaten . Şuan aclik 80 tokluk bir saat 135 140 civariİlk bir hafta her gün sabah kalkar kalkmaz,kahvaltıdan 2 saat sonra,öğlen ve akşam aynı şekilde açlık-tokluk ölçtüm. En son doktor açlık ölçme sadece çok kaçırdığını düşündüğün yemekten 1 saat sonra tokluk ölç dedi. Haftada iki falan kontrol ediyorum.
Gece üçte neden yapılıyorBen gunde 5 kez azken yemeklerden bir saat sonra ve gece 3 te olcum yapıyorum. Çok dikkat etmedim açıkçası arada tatli yedim ekmek makarna pilav yeme alışkanligim yoktur zaten . Şuan aclik 80 tokluk bir saat 135 140 civari
Valla İnternete bakarsak hiçbir şeyi yemememiz lazım, ben abartmadan her türlü sebze meyveyi yiyorum. Onları da abartmak mümkün değil yani bir oturuşta iki kilo yenmiyor sonuçta.Merhaba hanımlar aranızda turp aşeren varmı ben aşırı derecede aşeriyorum nette zararlı diye bir kaç şey okudum ama engel olamıyorum sürekli canım istiyor bende dayanamayıp tuzlayıp yiyorum hergün mutlaka 1 2 tane yiyorum çevremde zararını bilen duyan gören olmamış doktoruma sormayı unutuyorum her seferinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?