Selam Nisan anneleri ben de nisan annesi olacağım Allah kısmet ederse pazartesi günü şeker yüklemesi testi yaptık ve sonuç şekerin var oldu sizde durumlar ne neler yaptınız benim canım biraz sıkıldı açıkçası kilo da almadım hamilelik öncesi kiloma gelmedim daha bu kötü birşey mi başına gelen var mı (bu arada ilk üç ay kusma filan olmadan kilo verdim )
Gebelik şekeri bence hamilelikte karşılaşabileceğimiz sorunların en kontrol edilebilir olanı. Çözümü biliyorsun ne güzel tespit de edilmiş dikkat edip şekerini yükseltmezsin olur biter zaten aslında hepimiz şekerimiz var gibi beslenmeliyiz hamilelikte sağlıklı olan bu
geçmiş olsun canım, tavuk suyu et suyu çorba çok iyi geliyor @strudel in dediği gibi. bol protein tüket, vitaminini eksik etme, kaliteli dinlen hemencecik toparlarsın
ALLAH Şifaa versin canım Bende yaklaşık 20 gün öncee geçti ballı süt
Limonlu ılıkk suu
Elmaa karabiber limonu kaynat Şifaa niyetine içç canım
Pekmez tereyağ kaynat içinede limon sık iç canım çorbaa ben bu şekilde idare etmiştim nerde varsa ALLAH acill Şifalar versin İNŞALLAH
Bende tabisye ederim geçen hafta çok kötüydüm. Tavuksuyu etsuyuna çorbalar yaptım içtim birde zencefil çayı içine limon ve bal ile içtim hiç ateşlenmeden geçti ama öksürük geçmedi tabi o biraz zor geçiyormuş.
ben de geçen hafta şirketten kapmıştım boğaz ağrısı, öksürük hele öksürdükçe göğsüme bıçak saplanıyodu sanki ateşim olmadı ama öksürüğü tereyağ pekmez eriterek rahatlattım iki günde toparladı beni ilaç kullanmadan 2-3 kaşık yemek iyi geldi çok geçmiş olsun
Kizlar bir site kesfettim urunler sepette yari fiyatina dusuyor ve pesin fiyatina 3 taksit avantaji mevcut ben birseyler aldim. Sizlerede fikir olsun lolons.com ismi
Cookiee
bugün üniv hast geldim. Çok tatlı bi kız vardı. Adını göremedim hiç. Hafif toplu. Ekranı ben de görebileyim diye çevirdi biraz. Ortalıkta bomboştu rahat rahat oturduk. İnşallah sana da denk gelir. Video için sormadım bu kez çünkü artık bebek büyüdü ve ya bacaklarını ya kafasını görüyoruz bişey de anlaşılmıyor
Günaydın kızlar dün tahlil yaptırmıştım demir ilacı içmeme rağmen düşük gelmiş onu yiyeceklerle mi yükseltebilirim acaba aslında yiyorum ama içtiğim ilaç mı yeterli gelmiyor bilemedim
Diyetisyenim c vitamini ve badem gibi karbonhidratlar ile aldırıyordu canım etkisini artırmak için ve 2 saat öncesi ve sonrası süt ürünü ve çay kahve gibi şeyleri kesersen iyi olur
Diyetisyenim c vitamini ve badem gibi karbonhidratlar ile aldırıyordu canım etkisini artırmak için ve 2 saat öncesi ve sonrası süt ürünü ve çay kahve gibi şeyleri kesersen iyi olur
50 mg şeker için üst limit 140 diye biliyorum canım iyi gelmiş o yüzden ben 75 mg yaptırmıştım ilk saat 160 ikinci saat 107 çıkmıştı doktor şekerin yok dedi. 75 mg üst limiti 180 imiş bir saatlik bende öğrenmiş oldum 2. Saati ise 153 imiş. 50 mg ise 140 bir saatlik 120 de 2 saatlik sanırım
50 mg şeker için üst limit 140 diye biliyorum canım iyi gelmiş o yüzden ben 75 mg yaptırmıştım ilk saat 160 ikinci saat 107 çıkmıştı doktor şekerin yok dedi. 75 mg üst limiti 180 imiş bir saatlik bende öğrenmiş oldum 2. Saati ise 153 imiş. 50 mg ise 140 bir saatlik 120 de 2 saatlik sanırım
Şifaa olsun canım elmaa karabiber ve limon yasak değilse kaynatıp bir bardak iç bütün sinüslerini açıcaktır 3 gün kadar burnun genizlerini nasıl temizliyor canım