2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Gebelik şekeri bence hamilelikte karşılaşabileceğimiz sorunların en kontrol edilebilir olanı. Çözümü biliyorsun ne güzel tespit de edilmiş dikkat edip şekerini yükseltmezsin olur biter zaten aslında hepimiz şekerimiz var gibi beslenmeliyiz hamilelikte sağlıklı olan bu

Kızlar 50 mg şeker yükleme sonucum 108 gelmiş. Doktorla daha konuşamadım. İnternetten baktığıma göre bu değer sorum yaratmıyor. Öyle mi?

geçmiş olsun canım, tavuk suyu et suyu çorba çok iyi geliyor @strudel in dediği gibi. bol protein tüket, vitaminini eksik etme, kaliteli dinlen hemencecik toparlarsın
Sağol kuzu Allah razı olsun tavık çorbası yaptım süper oldu teşekkür ediyorum öneriler için Rabbim cümlemize her an şifalar versin

Ben yaptirtmadim ya seker vs ama dikkat ediorum kendime zaten bu surecte dikkat edilmesi gereken bisi bakalim.ne olacak..

Sağol kuzum çorba iyi gelecek inanıyorum bana tavuk yasak olduğu için aklıma gelmemişti açıkcası ama burda süper fikir oldu

Sağol kuzu Allah razı olsun tavık çorbası yaptım süper oldu teşekkür ediyorum öneriler için Rabbim cümlemize her an şifalar versin
Gecmis olsun simdi gordum. Havuc suyu portakal suyu mandalina suyu taze sklmis cok ise yariyor

Rabbim şifalar versin canım cümlemize bebeklerimize de versin kolaylıklar diliyorum hasta olan herkese

Bunu da hiç duymamıştım deneyeceğim inşaAllah teşekkür ediyorum Rabbim sana da şifalar versin canım

Kizlar bir site kesfettim urunler sepette yari fiyatina dusuyor ve pesin fiyatina 3 taksit avantaji mevcut ben birseyler aldim. Sizlerede fikir olsun lolons.com ismi

Cookiee bugün üniv hast geldim. Çok tatlı bi kız vardı. Adını göremedim hiç. Hafif toplu. Ekranı ben de görebileyim diye çevirdi biraz. Ortalıkta bomboştu rahat rahat oturduk. İnşallah sana da denk gelir. Video için sormadım bu kez çünkü artık bebek büyüdü ve ya bacaklarını ya kafasını görüyoruz bişey de anlaşılmıyor

Gecmis olsun simdi gordum. Havuc suyu portakal suyu mandalina suyu taze sklmis cok ise yariyor
Midemde yanma var onu düşündüm ama geçmesiz ise yapacak bişi yok canım teşekkür ediyorum önerileriniz için hepiniz iyiki varsınız

Midemde yanma var onu düşündüm ama geçmesiz ise yapacak bişi yok canım teşekkür ediyorum önerileriniz için hepiniz iyiki varsınız
Iyi ol minik ve sen daha ne istiyelim

Günaydın kızlar dün tahlil yaptırmıştım demir ilacı içmeme rağmen düşük gelmiş onu yiyeceklerle mi yükseltebilirim acaba aslında yiyorum ama içtiğim ilaç mı yeterli gelmiyor bilemedim
Diyetisyenim c vitamini ve badem gibi karbonhidratlar ile aldırıyordu canım etkisini artırmak için ve 2 saat öncesi ve sonrası süt ürünü ve çay kahve gibi şeyleri kesersen iyi olur

Diyetisyenim c vitamini ve badem gibi karbonhidratlar ile aldırıyordu canım etkisini artırmak için ve 2 saat öncesi ve sonrası süt ürünü ve çay kahve gibi şeyleri kesersen iyi olur
Tamam canım saolasın c vitaminini baya söyleyen oldu bademi de ekliyim

Kızlar 50 mg şeker yükleme sonucum 108 gelmiş. Doktorla daha konuşamadım. İnternetten baktığıma göre bu değer sorum yaratmıyor. Öyle mi?
50 mg şeker için üst limit 140 diye biliyorum canım iyi gelmiş o yüzden ben 75 mg yaptırmıştım ilk saat 160 ikinci saat 107 çıkmıştı doktor şekerin yok dedi. 75 mg üst limiti 180 imiş bir saatlik bende öğrenmiş oldum 2. Saati ise 153 imiş. 50 mg ise 140 bir saatlik 120 de 2 saatlik sanırım

Bende 75 mg yaptırmıştım. Sonucumuz neredeyse aynı çıkmış sizinle. Yalnız hastanede ilk saat beklerken çok uykum gelmişti, sizde de benzer oldu mu?

Sağol kuzum çorba iyi gelecek inanıyorum bana tavuk yasak olduğu için aklıma gelmemişti açıkcası ama burda süper fikir oldu
Şifaa olsun canım elmaa karabiber ve limon yasak değilse kaynatıp bir bardak iç bütün sinüslerini açıcaktır 3 gün kadar burnun genizlerini nasıl temizliyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…