2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

cintoniklime canım özgür beyin muayenehanesi tam olarak neredeydi bana tarif edebilir misin
Bulvar 224 ofisleri var fsm cadde üzerinde. Girişleri arka sokakta. Burger King tarafında. Whatsapp üzerinden konum atıyorlar o adres doğru. Erken gidin araçla gidecekseniz. Biz park yeri bulamadık baya yürüdük.

Canım ben hali hazırda zaten hem hap hem iğne kan sulandırıcı kullanıyorum ekstra vermez herhalde bilemedim eve gönderdi yorulmasın diye aricak beni bakalım ne dicek bilemedim çok geçmiş olsun sana da

Bulvar 224 ofisleri var fsm cadde üzerinde. Girişleri arka sokakta. Burger King tarafında. Whatsapp üzerinden konum atıyorlar o adres doğru. Erken gidin araçla gidecekseniz. Biz park yeri bulamadık baya yürüdük.
taksiyle giderim muhtemelen. eşim izin alamadı ben tek gidicem. taksiye tarif ederim, park yeri derdi olmaz :)

taksiyle giderim muhtemelen. eşim izin alamadı ben tek gidicem. taksiye tarif ederim, park yeri derdi olmaz :)
Heh iyi bari. Taksici bilir zaten. Ama apartman hangisiydi hatırlamıyorum. Perinatal Klinik diye yazıyor apartman girişindeki levhalarda. Kolay bulursun

Ben hiç araştırmadan neredeyse her akşam havuçlu turplu salata yiyorum Meine Sterne 'nin dediği gibi gaz dışında bir şey yapmadı bende ama siz bilirsiniz tabii

Ay ben daha yeni atlattım, testim negatife döndü. Ben de ağır geçirdim ve antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Çok geçmiş olsun hasta olan kim varsa biz ne kadar dikkat etsek de ev ahalisi bir şekilde eve taşıyor maalesef.

Ahh ya mesajları yeni okuyabildim, tweety canım o kadar üzüldüm ki, iş yerindeyim göz yaşlarıma hakim olamadım, Rabbim sabır versin, bugün kandil yüreğini ferahlatsın, dayanma gücü versin, çok üzüldüm, çok kötü hissettim

Ay cansu arya’yı kaybetmiş şimdi gördüm içimden bir şeyler koptu ağlıyorum resmen şuan Rabbim sabırlar versin çok zor bir şey ağır imtihan gerçekten içim bi tuhaf oldu zaten hastayım birde bu habere çok üzüldüm. Yükünü hafifletsin Rabbim

Tabipler birliği ölümcül olduğunu açıklamış infulenzanın covidin normal grip demek doğru değilmiş lütfen maskenizi takın temasta bulunmayin kimseyle çok zor dikkat edin

Tabipler birliği ölümcül olduğunu açıklamış infulenzanın covidin normal grip demek doğru değilmiş lütfen maskenizi takın temasta bulunmayin kimseyle çok zor dikkat edin
Kocam ile uzun zamandır ayrı yatıyorum çünkü o antrenör günde binlerce çocuk ile muhatap oluyor 3 gün önce bi öhö öhö dedi adam gittim bal limon yaptım o güzeldi dipçik gibi maşaAllah olan bana oldu ben kendimi covid buldum. Nasıl iş anlamadım arkadaş

Sağol kuzum ohhh seninde geçmiş güya aşı oldum ben ağıt atlatıyorum koduklarım olmasaymışız madem böyle olcaksak

Belki sana başka birinden geçmiş olabilir marketten hastaneden

Canım gelince paylaşmamı istemiştin ben bayıldım çok güzeller. 2 katlı olanlarda zeypba etiketi yok başka marka sanırım ama yüzde yüz organik pamuk yazıyor yumuşacıklar. 4 katlı olana göre de çok ince gelmedi bana. 4 katlı olanın defosu sanırım fotoğraftaki şekilde, öyle dikkat çekecek bir şey değil 2 katı fiyat vermektense alınır gayet ben eklediğim yenidoğan takımıyla takım yaparım dedim Cookiee

Eklentiler

• IMG_4889.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_4890.webp
    122,5 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_4849.webp
    110,3 KB · Görüntüleme: 74
Yaaa bayıldım çok güzel görünüyor gerçekten bende artık rahatlıkla sipariş verebilirim fotoda da anlayamadım ben defosunu güle güle kullansın inşallah minnakımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…