2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İlk görseldeki kalın müslinler tiny lamb değil dimi canım doğru anladım? Tiny lamb’leri kendi sitesinden mi alıyoruz? Hepsi çok güzel görünüyor
Dogru kuzum ilk gorseldekiler Amazon 120x120 muslin kumas pike gibi kalinligi. Digerleri tinylamb yumusacik ince tinylamb kendi sitesinde indirimdee . Tulumlari vs cok guzel geldi . Hastane cikisi icin pure setini aldim. Ekru rengi. Her sey var hediye de yollamislar. Cok guzel marka. Cokta guzel urunleri var . Ustunde gormek nasip olsun insallahh

Bi de battaniye var annem ormus merserize gibi kumasi gecen dolanirken gordum 799 lira fiyat koymuslar battaniyeye annem kendi ordu 1 metre . Bi tane de kalin ici tuylulerden aldim kislik soguk icin bence yeter . Bu da hirka . Ben beceriksizim ama aile de becerikli var allahtan.

Eklentiler

• aa86f7f6-efa5-44eb-bd82-ab62600a748b.webp
    157,8 KB · Görüntüleme: 58
  • 2865241c-ffe9-49cc-acdd-8ae1f150dc45.webp
    94,4 KB · Görüntüleme: 57
Ben bebişi yıkadıktan klima kullanmak istemiyorum. Küçük fanlı ısıtıcılar var kumtel, kiwi falan onlardan alayım diyorum arkadaş memnun kalmıştı. Odayı beş dkda ısıtıyor. Siz ne düşünüyorsunuz nasıl yapacaksınız

Ay az önce okudum rabbim anneye sabır versin dün de benim eltimin bebeği üç aylık karnında ölmüş bide yapışmış amaliyat ettiler bugün ilaçla düşüremediler yapışmış bebek çok üzüldüm ya inanılmaz üzüldüm rabbim taşıyamayacağımiz acıları vermesin

Vallahi bravo Neler gördüm bu sitede ya. Kadınlar ne becerikli maşallah

Neden klima kullanmak istemiyorsun peki?

Neden klima kullanmak istemiyorsun peki?
Cok kurutuyor klima beni bile biz simdide acamiyoruz . Ben su an bile fanlilardan kullaniyorum ve asiri cabuk isitiyor . ama tabi dogunca nolur ne degisir bilemiyorum. Hava nemlendiricisi aldik bakalim

Amiiin amin canım bebim tinylamb’e bi bakayım daha önce de karşıma çıkmıştı iyi bi markaya benziyor, sağol kuzum

kızlar bu bebişlere yastık tarzı bısı alınıyor mu hıc dıkkatımı cekmedı de ? park yatakta kullanmak ıcın

kızlar bu bebişlere yastık tarzı bısı alınıyor mu hıc dıkkatımı cekmedı de ? park yatakta kullanmak ıcın
2 yaşına kadar yastık kullanmıyoruz canım, özellikle küçükken yatağının içinde yastık, koruma ıvır zıvırı gibi şeyler de olmaması gerekiyor sadece çarşaf ve üstünde bebek

Karusel Nasıl giydirdin bebikini gerçi oralar soğuk olmaz

2 yaşına kadar yastık kullanmıyoruz canım, özellikle küçükken yatağının içinde yastık, koruma ıvır zıvırı gibi şeyler de olmaması gerekiyor sadece çarşaf ve üstünde bebek
teşekkrler, o halde ilk etapta reflu yastıgı fılan da almayacaz dımı

Ben yastık önerilmediği için almadım. Hatta nevresim seti falan hiç bişi almadım. Evde pamuklu çarşaflar var. Onları yatağa sarıcam bir süre öyle kullancam. Yatakta uyku arkadaşıymış cart curt hiç bir şey bulundurmayı düşünmüyorum 1 yaşa kadar.

uyku arkadası faydalı oluyor dıe duymustum ama özel bır sebebın var mı _

teşekkrler, o halde ilk etapta reflu yastıgı fılan da almayacaz dımı
Reflu yastığı ilk etap için gerekiyor zaten. 6 ay falan kullanıyor genelde kadınların çoğu. O reflu yastığı baş için olmuyor zaten. Komple bebeğin her tarafı sığıyor o yastığa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…