2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen şu linki paylaşmıştın bir daha atar mısın zahmet olmazsa. Dolapta bulamadım.
+Bayıldım bu arada renklerine, totosunda paralansın

Bu 4 katlidan bende aldim zeypba dan baya guzel geldi ayni renk ben bi de amazondan kalin ve buyuk muslin aldim yurtdisindan yollandi bi bakin isterseniz yumusacik cikti kumasi bu tam boyle yazlik mevsimlik biraz daha pike gibi cok guzel cikti aklinizda bulunsun yazlik ustunu ortmelik esintilerde ben cok sevdim . Ayrica marka tinylambco bilen vardir 69 tl muslinleri ve organik. 2 tane de ondan aldim o da geldi asssiri yumusakkk ve burdan hastane cikisi takimi almistim simdi yine indirimde 10 lu icinde her sey var cok guzel geldi tulumda soyledim haberiniz olsun markadan assiri memnun kaldim
Urunelri gorunce . Muslinler ayrica Banyoda vs de kullaniliyor dendi etrafimdakiler hala buyuk bebelerine bile kullaniyor , muslinden sorumlular gelsin. Saglikla kullanmak hepimize nasip olsun insallah .

Eklentiler

• IMG_3620.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_3621.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 81
Bu 70 lira olanlardan da mı aldın. İnce gibi geldi dokusu falan nasıl kuzum

İlk görseldeki kalın müslinler tiny lamb değil dimi canım doğru anladım? Tiny lamb’leri kendi sitesinden mi alıyoruz? Hepsi çok güzel görünüyor

150 liralıkla 170 liralık arasındaki fark ne acaba
+3lü olan kaç katlı.2 yazmışsın tamam
Bence bi farkı yok çok satan renge göre fiyat girmişler gibi geldi bana. Ayrıca benim aldığım bej rengini 170 olarak da ilan açmışlar ben biraz çakallık yapıp aşağılara inince 150’ye de buldum

Kızlar müslin alırken ölçülere de dikkat t edin muhakkak 70*70 ölçüler küçükken kullanılıyormuş sonra minik kalıyormuş ben 120*120 gibi büyük ölçülerde aldım genel olarak bilginiz olsun

Son düzenleme:
Kuzum güle güle kullanalım. Ben de bunlardan aldım

Sorma. Ben bakmadan aldım. Mutfak havlusu gibi. Ölçüsüne bakmadan almayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…