2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Karusel Nasıl giydirdin bebikini gerçi oralar soğuk olmaz
Biz Bitlis’teydik oğlum bebekken Ebeveyn banyosunda petek yoktu önce elektrikli sobayla ılıklaştırıyordum sonra hızlıca yıkıyorduk işte elektrikli sobanın karşısında yine giydiriyorduk Bu evimde klima da var yatak odasında, onu açarım direkt şimdi büyüğü öyle yıkanıyor, kocamın hem doğalgaz hem klima açıkken bi morali bozuluyor ama Roma’yı bile yakarım çocuğum için

Koca yürekli analar

O da olur, elektrikli soba da olur

İyi dimi yolunda her şey Muayenesi bile çoktur onun doç. doğumu min 50 vardır sormak lazım

Ay evet aşı da olduk doğru. 3 Bointech oldum.
Zorla olmuştum ben biliyormusun hiç istememiştim sırf çalışıyorum diye mecbur tutmuşlardı hayır ağır geçiriyorum ne faydası var onu anlamadım ben 2 sene önce umreye gitmiştik ordada corona oldum ben bildiğin anam ağladı aşırı ağır atlattım birde 2. Ci geçiriyorum şaka gibi

Kayınvalide terörü yaşadım dünden beri resmen kızlar. Haftasonu afyona gidecekmiş ısrarla beni arıyordu biletlerini herşeyini ben alıp yapıyorum kadının ona rağmen yaranamıyorum. Eşim dedi ki hasta kadın yok anam anlamıyor rn son whatsapp tan mesaj attım anne öksürük var konuşamıyorum diye cevap bile atmamış bencil karı neyse dün devlet hastanesinin acilinde ultrason var diye oraya gidelim dedim eşime bebeğe bakıyorlar direk herşey yolunda mı diye sıra beklerken alıvereyim biletini dedim ayyy hastanedeyiz kısa kes diyoruz yok kadının umru değil resmen başlicam vittitvizzik gibi geziyor anan da he ama işine gelince yürüyemiyor dedim. Eşimde hastalığımda ötürü bişi demedi zaten haklısın dedi bugün sabah ara ananı eşim corona olmuş de diyorum aradı hastaneden geldik aradı ne yapmış karda mı yuvarlanmış neden hasta olmuş diyor aldım telefonu oğlundan kapmış olabilir miyim acaba hiç bunu düşündün mü dedim yine kadının umru değil haftasonu bendeydiniz ben kaptım mı acaba diyor bencil karı elime geçirsem boğcam bir kaşık suda koduuum insan bari üzülmüş gibi yapar oynar az neyse öyle yani içimi dökem dedim

Ay hem güldüm jem sinirlendim. Amaan gıcık işte takma kafana. Eski nesil kaynanaları artk müzeye kapatmak lazım

Ay hem güldüm jem sinirlendim. Amaan gıcık işte takma kafana. Eski nesil kaynanaları artk müzeye kapatmak lazım
Ya insan hasta olunca da anlıyor çevresindekilerin ne bencil olduğunu, kayınvalidemin 3 oğlu var en küçük oğlu benim kocam herşeyine biz koşarız bak ama yaranamayız…. gerçekten iyilik yap denize at inan onun derdinde de değilim karşılık beklemeden yapıyorum ama coronayken hep ilgilendiğim arkadaşlarım bile hamlie olmama rağmen ne arıyor ne soruyor biz bide kaç kuşak Antalya lıyız köklü bir çevrem var burda güya ama güya imiş. Neyse Allah bana yeter ya atlatırız biiznillah

Antalyada yaşıyorsan hangi doktora gidiyorsun canım konudan çok bağımsız bir soru oldu ama kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…