Bu hafta basladım ıcmeye ayagıma ıyı geliyor sukurde daha parmaga etkı yapmadıBenim 2 elimde de serçe ve yüzük parmağı hariç uyuşuyo özellikle geceleri. Magnezyumu ihmal etmemek lazım sanırım.
Gebelikte geçici karpal tünel sendromu yaşayabiliyomuşuz araltırmalarıma göre. Kilo alımı, ödem vs. Etkiliyomuş canımBu hafta basladım ıcmeye ayagıma ıyı geliyor sukurde daha parmaga etkı yapmadı
Kız bu sarjlı degılmıs o uzdu benı gercı dıgerlerı sarjlı mı bılmıyorumdaBen de kiwi aldım. Yarar diye düşünüyorum çoğu kişide yaramış.
Ben de oyle gördum aman bebege zarar olmasında çekeriz bunudaGebelikte geçici karpal tünel sendromu yaşayabiliyomuşuz araltırmalarıma göre. Kilo alımı, ödem vs. Etkiliyomuş canım
Yumuşak at kılı fırçalar oluyor onunla fırçalıyorum bazen ben de. Bacaklarıma da uyguluyorum aynı şekilde daha sert bir şey olmaz tabii çizerFırçalama çizmek mi karnımı neyle yapmak lazım
Bende bu şekilde düşünmeye başladım. Bakalım doğumda ve sonrasında herhangi bi aksilik olmazsa tabikiBen oğlumda yaptırmıştım. Sezeryan doğumdu. Hastanedeki 2. Günü Prof tarafından yapıldı göbek bağı düşmeden hızlıca 5-6 güne iyileşti ve oğlumun hiç huzursuzluğu olmadı çok şükür. Yine bir oğlum olacak Allahın izniyle yine aynı şekilde 2. Gün yaptıracağım her şey yolunda giderse çok kolay olmuştu hepimiz için.
Benim de oraya çıktı, kaburgama kadar acıttı hattaKızlar bebeğim o kadar saçma bi yerde coşuyo ki yatıyorum ve hopladım resmen öyle ani ve büyük vurdu ki. Resimle göstercem var mı aranızda bebesi burda hareket eden?
Bende devlette yaptım benimde aynı öyleydi limonluydu çok tatlı değildi ondan herhalde güzel içtim bende içmeden 78 çıktı içtikten sonra 88 bana da az yükselmiş gibi geldiKızlar selam. Şeker yükleme testini ben geçen hafta aile hekiminde yaptırdım, giderken eczaneden içeceği kendim aldım. Şimdiye kadar hep teneke kutuda çilekli ve elmalı görüyordum, bizim eczaneden bana pet bi şişede limonlu verdiler. Hamileliğin başında da limondan baya tiksindiğim için eyvah demiştimama hiç sandığım gibi olmadı. Sadece içeceği içmeden kan verirken (kendi doktorum benden başka testler de istediği için baya bi kan aldılar) bayılır gibi oldum bi gittim geldim sonra içeceği içtim ilk 1 saati sedyede yatarak bekledim ama hiç korktuğum gibi olmadı yani içerkende 2 yudumda bitirdim diyebilirim 250 ml mi neydi. Eğer hala yaptırmayan varsa o limonluyu denesin bence bi ben ona bağlıyorum bu kolaylığı tabi illa bünyeden bünyeye de fark eder ama zayıf biriyimdir normalde de
Hastanede mi yaptıracaksın? Bana kendi doktorum son randevuda 75lik alıp sağlıkocağında yaptır dedi. Reçetelik bişey değil ya eczaneye gidip dedin mi direk veriyorlar. Öncesinde doktorunu arayıp sorabilirsin kaçlık alayım diyeCanım bir şey sorucam. Ben şimdi şeker yükleme testine gidiceğim gün sabah 9 a doktoruma randevu aldım önce doktora girip eczaneden alıcağım içeceği reçete mi ettirip eczaneye gidicem çünkü kaç mg almam gerektiğini bilmiyorum
Benimde içmeden 86, 1. Saat 111 2. Saat 100 çıktı. İçindeki şeker oranı aynı sonuçta diğerleriyle ya sıkıntı yoktur benceBende devlette yaptım benimde aynı öyleydi limonluydu çok tatlı değildi ondan herhalde güzel içtim bende içmeden 78 çıktı içtikten sonra 88 bana da az yükselmiş gibi geldi
At kılı fırçalar var ya selülit için satılan, onlarla yapabilirsinFırçalama çizmek mi karnımı neyle yapmak lazım
Ay ben bacakları oramdaymış gibi hissediyorum. Alt karnımda hissettiğim hareketler çok minik ve zayıf, diyorum heralde kolları da orda. 23’ünde randevum var bakalım görcez neresi nerdeBenim de oraya çıktı, kaburgama kadar acıttı hattadedim ne yapıyor acaba. Son 1 haftadır favori yeri. Bir de yine be yapıyorsa, tahminim dirsek atıyor sağda gösterdiğin yerin altını oyuyor gibi içeriden feci batıyor, özellikle yürürken. Bende baya ağırlaşmış hissediyorum, bu hafta kontrolde ne çıkcak bakalım. Baskısı arttı baya. Ay uy diyorum yaşlılar gibi
75 gram mı yaptın benim 50ydi zaten tatlıyla normalde de çok aram yok hamileyken bazen vücudum istiyorduBenimde içmeden 86, 1. Saat 111 2. Saat 100 çıktı. İçindeki şeker oranı aynı sonuçta diğerleriyle ya sıkıntı yoktur bence
Benim de kaburgalarıma yakın bir yerde hissettiğim oluyor arada. Bence bu haftalarda normal dışı bölgelerde hissettiğimiz hareketler bu çocuklar pıt pıt duvara vurmak yerine açın önümü ya dönüşü yaparken, pozisyon değiştirirken hissettiğimiz hareketler oluyor. Dün meraktan doktora nasıl nerede duruyor şu an boylu boyunca uzanıyor mu diye sordum, ben nedense hep öyle olduğuna inandırmışım kendimi dkkdk, şu an kafa rahme yakın duruyor ama bu iyi ya da kötü bir şey değil yarın gelirsin tam dönmüş olur bir mana çıkarma duruşundan dedi doktor he iyi madem dedim ne diyim. Bu da böyle bir bilgiAy ben bacakları oramdaymış gibi hissediyorum. Alt karnımda hissettiğim hareketler çok minik ve zayıf, diyorum heralde kolları da orda. 23’ünde randevum var bakalım görcez neresi nerdeo ağırlaşma bende de var ya. Yemeği fazla kaçırınca oturduğum yerde bile öfleyip duruyorum nefes alamamaktan. Şimdiden içerde bize yer bırakmadı keratalar
Bakmıyim moralim bozulmasıncı tayfadanım, doktorlar beni bu konuda çok hırpaladı çünkü. Mecbur kaldıkça doktor kontrolünde tartıya çıkıyorum. Her hafta kontrol mü etmek gerekiyor ki?Arkadaşlar haftada kaç kilo alıyorsunuz ortalama?
Yoo değildir heralde. Ben zaten hep her hafta pazar günü ölçen biriydim ama hamilelikte de bilmek, takip etmek istiyorum. Son iki haftaya kadar çok az artış vardı, son iki hafta içinde 2,5 kilo almışım da size ondan sordumBakmıyim moralim bozulmasıncı tayfadanım, doktorlar beni bu konuda çok hırpaladı çünkü. Mecbur kaldıkça doktor kontrolünde tartıya çıkıyorum. Her hafta kontrol mü etmek gerekiyor ki?
Heee anladımYoo değildir heralde. Ben zaten hep her hafta pazar günü ölçen biriydim ama hamilelikte de bilmek, takip etmek istiyorum. Son iki haftaya kadar çok az artış vardı, son iki hafta içinde 2,5 kilo almışım da size ondan sordum
Evet hastanede yaptırıcam tamamdır teşekkür ederimHastanede mi yaptıracaksın? Bana kendi doktorum son randevuda 75lik alıp sağlıkocağında yaptır dedi. Reçetelik bişey değil ya eczaneye gidip dedin mi direk veriyorlar. Öncesinde doktorunu arayıp sorabilirsin kaçlık alayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?