2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim 2 elimde de serçe ve yüzük parmağı hariç uyuşuyo özellikle geceleri. Magnezyumu ihmal etmemek lazım sanırım.
Bu hafta basladım ıcmeye ayagıma ıyı geliyor sukurde daha parmaga etkı yapmadı

Bu hafta basladım ıcmeye ayagıma ıyı geliyor sukurde daha parmaga etkı yapmadı
Gebelikte geçici karpal tünel sendromu yaşayabiliyomuşuz araltırmalarıma göre. Kilo alımı, ödem vs. Etkiliyomuş canım

Fırçalama çizmek mi karnımı neyle yapmak lazım
Yumuşak at kılı fırçalar oluyor onunla fırçalıyorum bazen ben de. Bacaklarıma da uyguluyorum aynı şekilde daha sert bir şey olmaz tabii çizer

Bende bu şekilde düşünmeye başladım. Bakalım doğumda ve sonrasında herhangi bi aksilik olmazsa tabiki

Kızlar bebeğim o kadar saçma bi yerde coşuyo ki yatıyorum ve hopladım resmen öyle ani ve büyük vurdu ki. Resimle göstercem var mı aranızda bebesi burda hareket eden?
Benim de oraya çıktı, kaburgama kadar acıttı hatta dedim ne yapıyor acaba. Son 1 haftadır favori yeri. Bir de yine be yapıyorsa, tahminim dirsek atıyor sağda gösterdiğin yerin altını oyuyor gibi içeriden feci batıyor, özellikle yürürken. Bende baya ağırlaşmış hissediyorum, bu hafta kontrolde ne çıkcak bakalım. Baskısı arttı baya. Ay uy diyorum yaşlılar gibi

Bende hastane çıkışını little gusto diye bir yerden aldım. Tiny lamb gibi. Onda çok parça vardı, o paraya 2 tane aldım buradan. Bu marka da denizliden geliyor organik pamuklu. Gelen ürünleri çok beğendim, aynı yerden yelek de aldım yeni hatta bebişe pamuklu. Bir de uzatmalı zıbın yapmışlar, o da çok mantıklı geldi. Gelince yorum yaparım, 1 tane aldım denemelik. Bazı şeylerde indirim var, renge göre değişiyor, renkleri seçip indirimlileri kovaladım, alternatif arayan varsa.

Bende devlette yaptım benimde aynı öyleydi limonluydu çok tatlı değildi ondan herhalde güzel içtim bende içmeden 78 çıktı içtikten sonra 88 bana da az yükselmiş gibi geldi

Hastanede mi yaptıracaksın? Bana kendi doktorum son randevuda 75lik alıp sağlıkocağında yaptır dedi. Reçetelik bişey değil ya eczaneye gidip dedin mi direk veriyorlar. Öncesinde doktorunu arayıp sorabilirsin kaçlık alayım diye

Bende devlette yaptım benimde aynı öyleydi limonluydu çok tatlı değildi ondan herhalde güzel içtim bende içmeden 78 çıktı içtikten sonra 88 bana da az yükselmiş gibi geldi
Benimde içmeden 86, 1. Saat 111 2. Saat 100 çıktı. İçindeki şeker oranı aynı sonuçta diğerleriyle ya sıkıntı yoktur bence

Ay ben bacakları oramdaymış gibi hissediyorum. Alt karnımda hissettiğim hareketler çok minik ve zayıf, diyorum heralde kolları da orda. 23’ünde randevum var bakalım görcez neresi nerde o ağırlaşma bende de var ya. Yemeği fazla kaçırınca oturduğum yerde bile öfleyip duruyorum nefes alamamaktan. Şimdiden içerde bize yer bırakmadı keratalar

Benimde içmeden 86, 1. Saat 111 2. Saat 100 çıktı. İçindeki şeker oranı aynı sonuçta diğerleriyle ya sıkıntı yoktur bence
75 gram mı yaptın benim 50ydi zaten tatlıyla normalde de çok aram yok hamileyken bazen vücudum istiyordu

Benim de kaburgalarıma yakın bir yerde hissettiğim oluyor arada. Bence bu haftalarda normal dışı bölgelerde hissettiğimiz hareketler bu çocuklar pıt pıt duvara vurmak yerine açın önümü ya dönüşü yaparken, pozisyon değiştirirken hissettiğimiz hareketler oluyor. Dün meraktan doktora nasıl nerede duruyor şu an boylu boyunca uzanıyor mu diye sordum, ben nedense hep öyle olduğuna inandırmışım kendimi dkkdk, şu an kafa rahme yakın duruyor ama bu iyi ya da kötü bir şey değil yarın gelirsin tam dönmüş olur bir mana çıkarma duruşundan dedi doktor he iyi madem dedim ne diyim. Bu da böyle bir bilgi

Arkadaşlar haftada kaç kilo alıyorsunuz ortalama?
Bakmıyim moralim bozulmasıncı tayfadanım, doktorlar beni bu konuda çok hırpaladı çünkü. Mecbur kaldıkça doktor kontrolünde tartıya çıkıyorum. Her hafta kontrol mü etmek gerekiyor ki?

Bakmıyim moralim bozulmasıncı tayfadanım, doktorlar beni bu konuda çok hırpaladı çünkü. Mecbur kaldıkça doktor kontrolünde tartıya çıkıyorum. Her hafta kontrol mü etmek gerekiyor ki?
Yoo değildir heralde. Ben zaten hep her hafta pazar günü ölçen biriydim ama hamilelikte de bilmek, takip etmek istiyorum. Son iki haftaya kadar çok az artış vardı, son iki hafta içinde 2,5 kilo almışım da size ondan sordum

Heee anladım bu haftalarda artık hatırı sayılır bir hızla büyüyorlar vücut da ayak uyduruyor normaldir bence bir ihtimal bu hafta verimsiz kaka yapmışsındır o da fark ettirmiştir

Evet hastanede yaptırıcam tamamdır teşekkür ederim

Günaydın kızçelerim. Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese

Kendimle ilgili son güncellemeler:
  • Coronayı atlattım ama hastalığı hala atlatamadım. Sanırım göğüs doktoruna gitmem gerekiyor. Bu öksürük geçmiyor balgam çıka çıka bi hal oldum.
  • Vajen iltihabı yüzünden yolup atıcam şeyimi. Öyle bir kaşıntı. Dün fitile ve kreme başladım. Tek düşündüğüm şey kaşıntı. Neyse, bence yarına o kaşıntı hissi geçecektir. Dün kaşımaktan kanatmışım o bölgemi, fark ettim.
  • Dün KV'ye gittik. Kv ve Kp'i dışarı yemeğe çıkarttık. Sonra evlerine çay içmeye gittik. KV bana suratın çökmüş, incecik kalmış dedi. Yoo iyiyim ben dedim. Yok yok çökmüşsün dedi. Eşim hiç sesini çıkartmadı. Eve gelince eşime hesap sordum niye beni savunacak bişi demedin diye. Bu arada corona olduğumuzu söylememiş eşim annesi ve babasına. Dün babası nası oldun diye sorunca ben söyleyince ortaya çıktı. Ama babası da annesine söylemedi. Çünkü üzülürmüş öğrenirse.
  • KV ve KP çok sigara içiyolar. Bildiğin yiyolar sigarayı. Eşim de sigarayı bırakmaları için baskı yapmaya çalışıyor. Ramazan geliyor bunu fırsat bilip bırakın diyor. Tabi KV ve KP asla yanaşmıyor buna. Eşim de torununuzu görmek istiyorsanız bırakıcaksınız dedi. Yoksa göremezsiniz dedi. KV, beni sinirlendirme torun azıcık büyüdüğünden alırım ben size göstermem dedi. Tabi herkes aşırı ciddi değil. Şakayla karışık sadri alışık hesabı yine de. Ben de atlayıp " kim kimin çocuğunu alıp kime göstermiyormuş pardon, herkes bir kendine gelsin asıl ben kimseye göstermem alıp çocuğumu dedim" herkesin surat beş karış.
  • KV'nin ablası yani eşimin teyzesi battaniye almış onu gösterdiler. Aman yarabbi ben böyle çirkin bir battaniye görmedim. Üstünde inciler yeşil kurdeleler. Allah razı olsun düşünüp almış ama insan bi sorar. Ona para vereceğine bir eksiğini söylerdim onu alırdınız. Eşimin annesi diyo yatağına serersin. Hiç beğenmiş gibi yapmadım valla, eşim de anladı. Satarız diyo arkadan Neyse eşimin annesi eşime döndü doğumdan sonra teyzen senin evine gelip evini görmek istiyo bir ara gelip manisa'ya al izmir'e götürürsün evine dedi. Evin hanımı olarak ben ağırlıcam ama bana soran eden yok. Tamam dedi eşim de.
  • Bornoz alcam çocuğuma dedi KV. "çocuğuma" diyince bana sinir geldi. O benim çocuğum senin torunun diyesim geldi neyse, iyice coşmadım. "Annem aldı gerek yok" dedim. Halbuki almamıştı. Gece rüyamda KV'nin kızıma sürekli çocuğum ve annecim diye seslendiğini duydum. Gece gece çişe kalkarken sinir oldum. Öyle bişi derse uyarcam, annecim değil babaannecim diyeceksin diye.
Ayrıca dün eşime açıkça söyledim. Doğumdan sonra kimsenin gelip kalmasını istemiyorum. Rahatımı bozamam dedim. Annem bile sabah gelip akşam dönecek bir süre, yemeğimizi yapacak, bebeğe zaten hep ben bakıcam dedim. İyi, izin alırım olmadı ben de dedi. Neyse bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…