2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ağrı olmuyorsa sıkıntı etme canım. Sorun yoktur

Bugün e bebeğe gitmiştim eksikleri almak için. Bu attığın gorseldekiler baya pahaliydi. Bide emzik almazsa boşa para vermiş olurum diye bundan aldım bende. Kasada 280 e geliyordu. Emzigin kenar bebeğin yüzüne değen kısımları daha yumuşak. Doğumdan sonra bi deniycem bakalım eğer tutarsa ona göre alicam diğerinden

Eklentiler

• 1000018344.webp
    108 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar 2 gündür göbek kaşıntısından uyuyamaz hale geldimbenim gibi olan var mı ne olur bi çare söyleyin bana

Abu çocuma ne kadar tatlışlar ya maşaAllah Rabbim sağlıkla kullanmayı da nasip etsin canım cümlemize

Arkadaşlar haftada kaç kilo alıyorsunuz ortalama?
55 kilo ile hamile kaldım bulantılardan 7 kg verdim ilk 5 ay daha sonra toparlamaya başladım en son 25. Haftamda 60tım 27. Haftalığım şu an kilom 62 olmuş durumda ortalama haftada 400-500 gr geçmemesi gerek diye biliyorum ama bebek büyüyor bi yandan

3 4 gundur sol baş parmagım uyusuyor

Gögus pompası geldı kiwi aldım iyi birseye benzıyor valla çalısmasıda guzel duruyor hafifte bisi yeter insallah
Arkadasım onerdı yoksa philipse 2 3 vercektım insallah ise yarar:)
Ben de kiwi aldım. Yarar diye düşünüyorum çoğu kişide yaramış.

Unutmazsam sorayım canım. Benimde aklımda o sünnet olayı ama genelde duyduğum kadarıyla 40 ı çıkınca yaptırılıyor. Neden o kadar erken düşünüyorsun
Ben oğlumda yaptırmıştım. Sezeryan doğumdu. Hastanedeki 2. Günü Prof tarafından yapıldı göbek bağı düşmeden hızlıca 5-6 güne iyileşti ve oğlumun hiç huzursuzluğu olmadı çok şükür. Yine bir oğlum olacak Allahın izniyle yine aynı şekilde 2. Gün yaptıracağım her şey yolunda giderse çok kolay olmuştu hepimiz için.

Ben bu şekilde bir şikayetim olduğunada art de huile nioli yağı çamaşırıma bir damla damlatıyorum bir kaç gün ve tamamen geçiyor. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…