Ben hiç bilmiyorum kasılma nasıl oluyo ilk gebeliğim yemeklerden sonra havayla şişirmişler gibi oluyo bazen ama onu da şişkinliktir demiştim belki de kasılma yaşıyorumdur ama haberim yok pek. Ağrım da olmuyor o yüzden önemsemedim
Kuzum ben düz renk diye bir tık fazla para verdim maalesef yine desenli geldi ama uygun fiyatlı siteler var. Eğer bebiş bunu kabul ederse ki ben bunu kolay alıyormuş diye tercih ettim açıkçası şunlardan almayı düşünüyorum. Tek parça bir de parmak sokabiliyormuşsun onunda bi açıklaması varmış falan tam hatırlamıyorum şimdi. Bak bu, bunu da düşünebilirsin çok övüyorlar
Bugün e bebeğe gitmiştim eksikleri almak için. Bu attığın gorseldekiler baya pahaliydi. Bide emzik almazsa boşa para vermiş olurum diye bundan aldım bende. Kasada 280 e geliyordu. Emzigin kenar bebeğin yüzüne değen kısımları daha yumuşak. Doğumdan sonra bi deniycem bakalım eğer tutarsa ona göre alicam diğerinden
Bugün e bebeğe gitmiştim eksikleri almak için. Bu attığın gorseldekiler baya pahaliydi. Bide emzik almazsa boşa para vermiş olurum diye bundan aldım bende. Kasada 280 e geliyordu. Emzigin kenar bebeğin yüzüne değen kısımları daha yumuşak. Doğumdan sonra bi deniycem bakalım eğer tutarsa ona göre alicam diğerinden
55 kilo ile hamile kaldım bulantılardan 7 kg verdim ilk 5 ay daha sonra toparlamaya başladım en son 25. Haftamda 60tım 27. Haftalığım şu an kilom 62 olmuş durumda ortalama haftada 400-500 gr geçmemesi gerek diye biliyorum ama bebek büyüyor bi yandan
Ben oğlumda yaptırmıştım. Sezeryan doğumdu. Hastanedeki 2. Günü Prof tarafından yapıldı göbek bağı düşmeden hızlıca 5-6 güne iyileşti ve oğlumun hiç huzursuzluğu olmadı çok şükür. Yine bir oğlum olacak Allahın izniyle yine aynı şekilde 2. Gün yaptıracağım her şey yolunda giderse çok kolay olmuştu hepimiz için.
Sanırım mantar falan oldum. Dünden beri yolup atıcam öyle bir kaşıntım var. Akıntım da çoğaldı beyaz losyon gibi. Bir de su gibi. Doktoruma yazdım hemen Mixovül fitil ve travazol kreme başla dedi. Yarın gidip alayım.