- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Anlıyorum canım benim, ben de tedavi sürecinin ortasından beri çalışmadığım için zaman zaman eşime destek olamıyorum psikolojisine girip üzülüyorum ama inan öyle düşünmüyorlar, zorlansalar da hiç üzerinde durmadan idare ediyorlar. Kadın erkek gerçekten farklı bu yönden. O yüzden elinde değil biliyorum ama kendini kahredecek kadar üzülme bariSağol bebegim cidden Allahlarindan bulsunlar.. Ya uzulmemin sebebi esim cidden eridi bitti artik adan gozumun onunde bana yansitmiyor ama farkindayim durumun. Bilerek konuyu acmiyorum o konusmadikca. Dokunsam aglicak modda. Birde cevren ailesi yardin etmeyince hersey daha zor oluyor. Bende calisan biri degilim gelirimde yok yardimci olamiyorum ona. 5 sene ne daha 2 ci senemiz olacak sen dusun.. Ah ah.. Bugun de hissedemedim zaten hic kipirdamadi balli çoregim.. dunde oyle kipirdamadi napiyor bilmiorum bebegim harket etmeyincede korkuyorum coksanada oluyor mu? Umarim herseyimiz guzelliklerle dolu olur.
Hahah bugün eşime bu emziği gösterip bunları çok beğeniyorum rengi de çok güzel di mi ya dedim bana çocuk doğmadan dede oldu sayende biraz bıcır bıcır şeyler bak dediŞundan aldım bu arada emzik de. Anam ben bu çocuğun her şeyini yeşil aldım ya
Anladım canım teşekkür ederim bildiğin kan aktıı İğneyi çekince dedim noluyoruzGitmiştir canım. Kanama olabiliyormuş o enjektörü çekerken oluyormuş, normal dediler bana
Aynen başlamak lazım demir önemli. Kabızlık için de sabah ac karna 1 bardak ılık su içiyorum insallah fayda ediyordur evet benim crp gripten dolayi artti gebe oldugun icin antibiyotik vermicem sogan sarımsakla geçirmeye calis dedi. Yedi sekiz yüksek degil aslında bol suyla atlatabilirsin bi de kültür temiz çıktıysa. Benim de haftaya kontrolüm var enfeksiyonum azalmıştır diye ümit ediyorum inşallahSizinn bayaa iyii MAŞALLAH canımm benimde 41 lerden düşmüş henüz yenii başlıyorum ben Ferruma artık içicem amaaa kabız yapıyor napıcam bilmiorum kayısı limonlu suu içicem artık kan sulandırıcıda kullandımdan limona dikkat ederek içicem
Yalnız gripken ben yaptırmadım çünkü kan değerlerini etkiliyormuş direk canım ben 20 25 gün öncee felan atlattım bitti gitti Hamdolsun amaaa gripten 1 hafta geçince kan idrar yaptırmıştım
İdrarda hep lökosit çıkıyor benimde azdaa olsaa hiç 0 göremedim 7 Veyaa 8 olmuŞ şimdide Monurol verdi genee doktor kullanıcam bi kaç günee kadar Şifaa niyetine
Sizin Crp gripten ötürü artmıştır canım onu biliyorum gripte sonuçta kan değerleriyle oynuyordu amaaa antibiotik vermemiş görüp bennde gripken antibiotik vermemişti doktor gerçi şu kış Hamişliği ne kadar kolay değilmiş sağlıkla ilerleyelim Canım zamanında gelsin Bebişler cümleten
Aminnn İNŞALLAH canımm azalmıştır merak etmee kuzumm ben kültürü geçen ay yaptırmıştım temizdi bu eefer yaptırmadım ama lökosit az dieee bidaha gidince kültürü tekrarlatırım Monurol içipp bi gidicem 15 günee kadar NasipseAynen başlamak lazım demir önemli. Kabızlık için de sabah ac karna 1 bardak ılık su içiyorum insallah fayda ediyordur evet benim crp gripten dolayi artti gebe oldugun icin antibiyotik vermicem sogan sarımsakla geçirmeye calis dedi. Yedi sekiz yüksek degil aslında bol suyla atlatabilirsin bi de kültür temiz çıktıysa. Benim de haftaya kontrolüm var enfeksiyonum azalmıştır diye ümit ediyorum inşallah
Bunu bana annem diyor, goca adam gibi yapican çocuğu diyorHahah bugün eşime bu emziği gösterip bunları çok beğeniyorum rengi de çok güzel di mi ya dedim bana çocuk doğmadan dede oldu sayende biraz bıcır bıcır şeyler bak dedi
Hahah havalı erkek çocuk seviyom ben ya, kendi stilim de öyle biraz ama havasız ve kadın versiyonu fkfklflBunu bana annem diyor, goca adam gibi yapican çocuğu diyor
Doktorum gitti baska bir doktora gecicem insallah simdi birde bu derdim var simdilerdeAnlıyorum canım benim, ben de tedavi sürecinin ortasından beri çalışmadığım için zaman zaman eşime destek olamıyorum psikolojisine girip üzülüyorum ama inan öyle düşünmüyorlar, zorlansalar da hiç üzerinde durmadan idare ediyorlar. Kadın erkek gerçekten farklı bu yönden. O yüzden elinde değil biliyorum ama kendini kahredecek kadar üzülme bari
Her şey güzel olacak diye düşünelim güzel olsun, aminBenim bebiş de zaman zaman çok hareketli zaman zaman sakin günleri oluyor ama ben gün içinde ufak da olsa hareket hissediyorsam hiç kafama takmıyorum, bizim bile günümüz günümüze uymuyor ki her günü aynı olsun. Bugün doktor da bu haftalarda hareketli olurlar ama durdukları yere göre bazen az bazen çok hissedebilirsin demişti. Endişelen diye söylemiyorum, bence her şey yolundadır ama tedbir olarak dünden beri hiç hissetmediysen doktorunu bir ara danış istersen
Her şey neyse de emziğin dede gibi olanı mı olurmuş yaHahah bugün eşime bu emziği gösterip bunları çok beğeniyorum rengi de çok güzel di mi ya dedim bana çocuk doğmadan dede oldu sayende biraz bıcır bıcır şeyler bak dedi
Insallah canım yemek yemedım 3 kere burdu yedim hala tık yok hayırlısı bakalkm:)Kız benimki de bi gün hiç durmuyor karnımı dövüyor 3 gün tık yok ama şunu gördüm geçen hasta olunca hastaneye gittim ultrasonda baktılar dedim sesi çıkmıyor bi baktım sıpacık oturmuş eli kolu oynaşıyor maşaAllah keyfi yerinde biz hissetmiyoruz sadece o zaman dedim takma kafana fazla sen hissetmiyorsun
Afiyet olsun ya, ay bölü tost oranın hepimizden düşük senin (düşük mü yüksek mi lan neyse anladınız çoktan jfjıf) daha nicelerine sarılsan bize yetişemen guzumHamileliğinizin başından beri tost tost diye diye bugün bana o tostu yedirdinizhem de ben bir taneyle de kalmadım, tost tost diye nice nicesine sarıldım
Ben de öyle, pek hatta neredeyse hic renkli giyinmem falan, bebekle beraber biraz bakis acimi degistirmeye calisiyorum. Bugun bir arkadasim var pedagog, o dedi renk lazim, kesfetmesi lazim. Ben kendim gibi üf cok mu acaba bu renk cümbüsü kafasini seyyapar mi diye düsünüyordum, renk dedigim de ekteki lolHahah havalı erkek çocuk seviyom ben ya, kendi stilim de öyle biraz ama havasız ve kadın versiyonu fkfklfl
Bunu benimki birkaç kere hem işaretlediğin yerden hem taaa karşı tarafından yaptı, sağ böbrek sol böbrek olarak düşün. Doktora sordum o mesafeyi aynı anda nasıl yapabiliyor diye kafasıyla sağımı ayaklarıyla solumu tekmeliyormuşKızlar bebeğim o kadar saçma bi yerde coşuyo ki yatıyorum ve hopladım resmen öyle ani ve büyük vurdu ki. Resimle göstercem var mı aranızda bebesi burda hareket eden?
Hadi tekme neyse anaya kafa atmak ne oluyo len tostosBunu benimki birkaç kere hem işaretlediğin yerden hem taaa karşı tarafından yaptı, sağ böbrek sol böbrek olarak düşün. Doktora sordum o mesafeyi aynı anda nasıl yapabiliyor diye kafasıyla sağımı ayaklarıyla solumu tekmeliyormuş
Evet, birkaç gündür yapmıyor ama geçen hafta tekmesini hep orda hissettim, yan mi duruyordu napiyorduysaKızlar bebeğim o kadar saçma bi yerde coşuyo ki yatıyorum ve hopladım resmen öyle ani ve büyük vurdu ki. Resimle göstercem var mı aranızda bebesi burda hareket eden?
Merhaba ben de öyle geçen pazartesi biraz alışveriş yapmak için gezindim çok yoruldum o günden beri karnım alt tarafı ağrıyor ve aşağı doğru çekiyor. biraz yoruluyım başlıyor ağırmaya başta korktum ama sonra kas ağrısı gibi bir ağrı sanki bebisle ilgili değil. Ama yine de tedirginim tabiBende son gunlerde cok agirlasmis hissediyorum benim
Gibi olan var mii30 dk yuruyorum kasiklairm
Agriyorrr ama sporumu aksatmamaya calisiyorum sadece aksamlari bi agirlik cokuyor asla yerimden kalkasim gelmiyor
Ay çok komik ama. Bi de benim tikim vardır normalde oraya dışardan da biri dokunsa huylanırım. İçerden daha fenaEvet, birkaç gündür yapmıyor ama geçen hafta tekmesini hep orda hissettim, yan mi duruyordu napiyorduysa
Bende ayni yerde hissettimAy çok komik ama. Bi de benim tikim vardır normalde oraya dışardan da biri dokunsa huylanırım. İçerden daha fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?