2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim sakatat cekiyor canim 7 ci ayimdayim yesem bisi olur mu cok asiri istiyorum
Ben 3. Aydan itibaren ciğer yemeye basladım. Doktorum 2 haftada bir yiyebilirsin hıc sıkıntı olmaz cok ölçü kaçırma dedi

En kısa zamanda iyileş inşallah tatlım. Corona öyle ya hemen geçmiyor. Nasıl bir hastalıksa vücuttan çıkması uzun sürüyor.
Ya hastalıkla ilgili olanları yorumlamak kolay da ailevi meseleler çok can sıkıcı.
İyi demişsin Allahtan eşin de senin yanında da anlıyor destek oluyor sana.
Sen üzme kendini bu insanları değiştiremeyiz. Eşimizi seçebilmek de ailelerini seçemiyoruz işte. Önemli olan eşinin senin yanında olması, senin yüzünün ifadesinden bile durumdan hoşlanmadığını anlaması.

Benim kv de gerekli gereksiz bi sürü şey almış. Bornoz takımı almış, benim kendi beğendiklerim vardı sormadı hiç bana. Gitmiş koca takım almış terliği falan var 100 yaşına kadar giycek bebe hiç sallamadım. İyi yapmışsın çok güzel dedim geçtim. Dediğin gibi ya satarım ya bi kere giymiş gibi gösteririm birine veririö. Benim kv de bi kere bebişim dedi çocuğuma anam o günden beri diken üstündeyim, bi daha derse uyarcam. Benim bebişim o, biraz korumacı ve kıskanç oldum galiba ama demesinden hoşlanmıyorum. Benim annem mesela paşam diye sever, o da öyle desin ben de bu kv konularında kendimi gergin hissediyordum. Benim kp bebeği duyunca sigarayı bıraktı şükür. Eşime dedim içerse elleyemez. Eşim de bazı şeyleri olmadan çok takıyorsun, olursa ona göre müdahale ederim ben endişe etme dedi. Olursa yüz yıl kafasına kakarım

Kızçeler geçen gün birisi buraya notlar yazmıştı, gebelik okulu gibi bi yere gidip not almıştı. Hatırlayan ya da o notları yazan var mı ya. O an çok yoğundum bakamadım, şimdi ss alayım istedim ama tam da hatırlamıyorum kimdi diye

Ben yazmıştım

lishna

lishna

Ay her kaynanananın bi kaynananalık yaptığı bişey var he bişeye de karışmayın ayol bizimkide bişey almıyo bize hahah ama benim aldıklarıma da laf ediyo işte şöyle al böyle al bende hangisini beğenirsem onu alıyorum diyorum tabi geçende benim doğum nisan bayram haftası bayramada denk gelebilir meyse eşimin amcası vefat etmişti kaynanamın da akrabası geliyor bayramda kara bayram diye oraya gitcekmiş kaçtır bana soruyor senin doğum ne zaöan diyorum şu tarihi ama kesin değil bilmiyorum diyo ben gidicem içimden hem sinirlendim hemde sevindim sinirlenmememim sebebi şimdiden oraya gitmeyi planlaması beni düşünmemesi ilk doğumun sonuçta neyse sevindiğim noktada herşeye çok karışırdı olsaydı gerginlik olmaz en azından

Günaydın kızlar. İstanbul anadolu yakasında oturanınız varsa bugün bebe çeyiz diye bir mağaza açıldı pendik köprüsüne gelmeden sağda heeeer şeyde inanılmaz indirim vardı. Lansinoh göğüs pompası tekli olan normalde 1600 ordan 1100 e aldım. Weewell bebek telsizi 3049 normalde 2500 e düşmüş burda.Bütün markaların her şeyi var instagramdan da bakabilirsiniz. Bilginiz olsun

Şu sigara mevzusuna aşırı ayarım senin yanında bile içilmemesi lazım kimse artık vebale giriyorlar gerçekten… ayrıca bu kv ker neden gelinleri yokmuş gibi davranıyorlar bildiğin bokmuşuz gibi davranıyorlar bazen ya alıp çarpasım geliyor duvara ulen biz size emanetiz kendi oğlundan çok koruyup kollaman lazım bizi benciller. Neyse canım daha fazla ara gazı vermiiim şimdi eşin yanındaysa salla gerisini he de geç. Bu arada Rabbim şifalar versin kaşıntı inanılmaz zor bişi gerçekten Allah sabır versin imtihanlarımızı kolaylaştırsın

Bırak gitsin ya olmamaları daha hayır gerçekten. O halde inan daha iyi olmaması defolsun gitsin gudubetler

Sağol canım, bir bakmak lazım ama kesin korkunç kalabalıktır ve zaten cumartesi trafiği Bugüne özel mi indirim biliyor musun?

Kıyafet almaya giderken insan bi alır seni yanına benimki eşimin teyzesini de aldı beni götürdü oturdu oraya herşeyi ben seçtim battaniyesine kadar parasını ödedi çıktı. Sizi böyle okudukça az ama bak accık sevesim geliyor kadını aslında evet eşin haklı sanırım daha olmadan biz ön yargıyla kendimize zulmediyoruz gerçi tecrübeden oda biraz rahat mı olsak acaba sen böyle yazınca bana da bi şey yüklendi

Canım öksürük kalıyor bir müddet, vücut kendini temizliyor hastalıktan sonra. öksüreceksin balgam çıkaracaksın ki dokular temizlenecek vücut pammık gibi olacak. Yarın öbür gün çocukta da aynı şey, yapıcak bir şey yok. Canını sıkma, iyileşiyorum diye düşün öksürüğü rahatlatacak ne yapabilirsin onlara yönel
Hastalığı atlatmak için antibiyotik kullandın ya, acaba ondan mı bu kadar kötü hortladı mantar? Doktoruna probiyotik+prebiyotik kullanmamın faydası olur mu diye bir danış istersen. Benim de akıntım arttı ve rengi sarımsı gibileşti biraz ama kaşıntı koku olmadığı için normal diyip geçiyorum.
Senin kayınvalidenin bütün hareketlerini monitörleyip tek tek not etmene çok gülüyorum ya, resmen bana yapılan yanlışlar listesi tutuyosun muazzam bişiy

Sağol canım, bir bakmak lazım ama kesin korkunç kalabalıktır ve zaten cumartesi trafiği Bugüne özel mi indirim biliyor musun?
Ben de kalabalıktan korka korka gittim canım kalabalık ama asla rahatsız edici değildi kasada sıra bile beklemedim çook büyük bir mağaza. Aldığın büyük eşyaları arabana kadar taşıyolar. 20sine kadar devam ediyomuş indirim aradığımız ne varsa orada mevcut

Sağol minnoş, bakıyim çok uzak değilse hafta içi atlar arabaya gideriz eşimin annesi de bir şeyler almak istiyordu, onlara da değişiklik olur

Doğru bak, belki probiyotik,prebiyotik tüketirsem faydası olabilir.

bana yapılan yanlışlar listesi

A Afratafrac Bu kız bunları bilgisayarına not da ediyordur ya ben de çok eğleniyorum bu şekilde yazınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…