2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

pendik kart oturduğunuz yere özel bir şey sanırım bilmiyorum çünkü ben :)
Pendikte oturuyorum ama sanırım oturmayanlarda çıkartabiliyo diye biliyorum isterseniz bir bakın googledan çok basit alması:) %15 indirimli oluyor

Ayda bir gittiğinde aynı doktora 32haftadan sonra doktor sana bi kâğıt veriyormuş onla gidip geliyorsun orda ki kadınlar dedi bende onu düşünüyordum
Aaa süper o zaman kuzum randevu bulabilcek miyim derdi olmıcak

Pendikte oturuyorum ama sanırım oturmayanlarda çıkartabiliyo diye biliyorum isterseniz bir bakın googledan çok basit alması:) %15 indirimli oluyor
teşekkür ederim araştırıyım bi :)

Aaa süper o zaman kuzum randevu bulabilcek miyim derdi olmıcak
Aynen bende yani son aylarda ne yapıyorlar diye düşünüyordum hatta bi kadın gelmiş cuma günü kork haftasını doldurmuştu sancısı yoktu doktor pazar günü de giriş yap baksınlar demişti dedim iyi bari ya para bulamazsam ki bulamıyorum gibi duruyor oraya giderim

Kuzum peki gebelikten önce mi başladın öğrenince mi başladın kuzum?
Ben tüp bebek vesilesi ile hamile kaldım kuzu ilki kalbi durmuştu, transferden hemen 3-4 gün önce zaten standart corasprin başlıyorduk, sonra beta değerimiz bizim tam regli günü ölçülüyor, betam ogün pozitif gelir gelmez oksapar iğneye başlattı doktor. Ayrıntılı ultrason da sol tarafımda çentik çıktı, o zamanda kan sulandırıcıya başlatılıyormuş zaten ama ben baştan beri hem hap hem iğne kullanıyorum. O nedenle önlemlerin alınmış dedi hem radyoloji uzmanı hem doktorum. Günde bir ikisi de.

Anladım kuzum çok teşekkür ederim

Kızlar şeker yükleme testini bana devlette 24. Haftada yaptılar, içeceğin tadı ben çok susadığım için bana iyi geldi gibi, aç ve susuz gerçekten zor Karusel

Ben ücret ödemedim ve içeceği de onlar bana verdiler, merak edenler için

Kızlar daha önce kaybı veya pıhtılaşması olduğu için kan sulandırıcı, ecopirin falan kullanan var mı?
Bende kullandım. 12. Haftada çentiklenme çıktı, 23. Haftaya kadar coraspin kullandım, ecopirin muadili. 23’te çentiklenme geçti, kestik.

Kızlar çok teşekkür ederim, sabah iyi kalktım şükür, kimsede kanama olmamasına çok sevindim A Afratafrac E evdekiliyakat Y ysnmrv

Kızlar ben bebek içim öyle losyon, pişik kremi vs almadım hiçbir şey. Eğer gerekirse sonradan alırım diyorum. Çok mu gerekli acaba pişik kremleri yahut losyon açıkçası ne alacağım onu da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…