2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bebek yağını önermiyorlarmış yeni doğmuş bebişlere. Losyon alacağım ben o yüzden içeriği temiz. Bir de pişik kremi olarak sudo krem iç içeriği masum değilmiş. Henüz tam detaylı araştırmadım ancak içeriği daha temiz ürün almayı planlıyorum.

Baya şey almışsın maşallah. Ben aldıklarımı unuttum

ben büyük oğlumda vazelin kullanmıstım valla bilemedim şimdi :) yatak alezide almam gerekiyor aslında

ben büyük oğlumda vazelin kullanmıstım valla bilemedim şimdi :) yatak alezide almam gerekiyor aslında
Ben yatak alezini bundan aldım. Mart anelerinden biri almış öneriyordu. Beğendim ben de. Benim bebiş yatağı yataş. Ölçüleri tam uyuyordu yatağa.

Sudo krem çok kimyasalmış diye duydum ben de. Ben o yüzden mustela aldım onu

Sudocrem ilaç içeriğinde, çocuğa her gün ilaç süremeyiz o yüzden önerilmiyor. Çok ileri pişik durumlarında mecbur kalınır kullanılır belki ama hedef zaten çocuğu pişik yapmamak olmalı, ona göre çabuk emilen güzel nemlendiren bir losyon seçilebilir bence. Weleda çok övülüyor, ben sanırım ondan alacağım.

Kızlar şeker yüklemesi için kliniğe geldim. O bile 600 tl olmuş. Nst 200 tl cıkmıs. Bilseydim saglık ocağında yaptırırdım. Siz de ücret ödediniz mi?
Muayene ile mi 600 ben zamlardan sonra 70 e yaptırdım

Muayene ile mi 600 ben zamlardan sonra 70 e yaptırdım
Muayene 1200 tl. Şeker yüklemesi 600 tl. Bu fiyatlar oldugunu bilmiyordjm keske söyleseymişim neden bu kadar pahalı diye

Kızlar şeker yüklemesi için kliniğe geldim. O bile 600 tl olmuş. Nst 200 tl cıkmıs. Bilseydim saglık ocağında yaptırırdım. Siz de ücret ödediniz mi?
ben 700 tl verdim geçen hafta

Muayene 1200 tl. Şeker yüklemesi 600 tl. Bu fiyatlar oldugunu bilmiyordjm keske söyleseymişim neden bu kadar pahalı diye
benimde muayene 1250 tl şeker yüklemesi 700 tl bir de idrar tahlili istedi 500 tl

Seker icip tek test bakılması 70 odedım ama kucuk bir sehirde kucuk hastane ondan olabılır
Açlık tokluk vs yoktu 1 kez sekerli seyden sonra bakıldı

ek testler olabılır sızde

Gerçi baska yerlerde de o fiyatlar varmıs

benimde muayene 1250 tl şeker yüklemesi 700 tl bir de idrar tahlili istedi 500 tl
Şaka gbi yaptıgı hıc bısı yok açlık alıyo sora 1 saat sonra tokluk bakıor resmen soygunculuk

Yok canım tadı kötü değil de aşırı şekerli ben alışık değilim bu kadar yoğun şekere çok kötü oldum daha 1 saatim var
Az kalmış canı sabret inşallah sonuçların da iyi çıkar bu da böyle geçer gider

Anladım kuzu benim de haftaya salı olcak şeker yüklemesi halledicez artık bi şekilde sonuçları iyi çıksın da o da öyle bitsin gitsin

Selam güzel anneler bizim de kontrolümüz vardı sabah. 25+1 olmuşuz. Grubu en son biz kapatcaz galiba her şey yolunda çok şükür plasenta da yukarı çıkmaya başlamış dedi doktor 34. Haftaya kadar yolu var zaten dedi. Inşallah tamamen çıkar o zamana kadar. Güzel haftalar diliyorum herkese

Devlette yaptırdım ödemedim
ay biz aynıyız kız bende 25+1 benim plasenta yukarı çıktı geçen hafta şükürler olsun darısı başına

Şaka gbi yaptıgı hıc bısı yok açlık alıyo sora 1 saat sonra tokluk bakıor resmen soygunculuk
Bende sordum benim hastanede 520 tl dedi şeker yüklemesi çok yüksek fiyatlar muayeneyle birlikte 1250 tl oluyo

Hanımlar nefes açıcı burun bantları hamileler kullanabiliyor mu

Devlette yaptırdım ödemedim

ay biz aynıyız kız bende 25+1 benim plasenta yukarı çıktı geçen hafta şükürler olsun darısı başına
Devlette direkt gidip şeker yükleticem diyince yapıyolar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…