- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Canım bebek yağını önermiyorlarmış yeni doğmuş bebişlere. Losyon alacağım ben o yüzden içeriği temiz. Bir de pişik kremi olarak sudo krem iç içeriği masum değilmiş. Henüz tam detaylı araştırmadım ancak içeriği daha temiz ürün almayı planlıyorum.kızlar merhaba bebeğin ve benim sanırım tüm ihtiyaçlarını aldım. lohusa takımını lcw den aldım gecelik ve pijama takımı olarak fakat daha gelmedi umarım olur. aldıklarımı yazayım iştişare edelim eksik gedik var mı acaba
göğüs pedi
göğüs kalkanı
süt poşeti
10 takım elbise ,tulum karışık
15 adet çıtçıtlı zıbın
10 ağız mendili
3 penye bir nohut 1 yün battaniye
silinebilir alt açma örtüsü
1 beden bez
alt silme pamuğu
çamaşır deterjanı
emzik,biberon,emzik zinciri
bebek arabası ,ve yağmurluk
ana kucağı
beşik
çarşaf seti
emzirme önlüğü
emzirme için penye sütyen
göğüs pompası manuel lansinoh
banyo küvet file maşrapa kova sünger
bebek yağı almadım hindistan cevizi yağı kullanabilirim gerekirse evde var
pişik kremi almadım henüz sudo crem alıcam
bebek eldiven şapka
burun aspratörü
tırnak makası seti ve tarak seti
lohusa terliği ,tacı
bebek esyalarını hemsıreye vermek ıcın hurç
bebek kanguru
ben büyük oğlumda vazelin kullanmıstım valla bilemedim şimdi :) yatak alezide almam gerekiyor aslındaCanım bebek yağını önermiyorlarmış yeni doğmuş bebişlere. Losyon alacağım ben o yüzden içeriği temiz. Bir de pişik kremi olarak sudo krem iç içeriği masum değilmiş. Henüz tam detaylı araştırmadım ancak içeriği daha temiz ürün almayı planlıyorum.
Baya şey almışsın maşallah. Ben aldıklarımı unuttum
Ben yatak alezini bundan aldım. Mart anelerinden biri almış öneriyordu. Beğendim ben de. Benim bebiş yatağı yataş. Ölçüleri tam uyuyordu yatağa.ben büyük oğlumda vazelin kullanmıstım valla bilemedim şimdi :) yatak alezide almam gerekiyor aslında
vazelin de iyi bir şey değil bu arada bebek için.ben büyük oğlumda vazelin kullanmıstım valla bilemedim şimdi :) yatak alezide almam gerekiyor aslında
Sudo krem çok kimyasalmış diye duydum ben de. Ben o yüzden mustela aldım onukızlar merhaba bebeğin ve benim sanırım tüm ihtiyaçlarını aldım. lohusa takımını lcw den aldım gecelik ve pijama takımı olarak fakat daha gelmedi umarım olur. aldıklarımı yazayım iştişare edelim eksik gedik var mı acaba
göğüs pedi
göğüs kalkanı
süt poşeti
10 takım elbise ,tulum karışık
15 adet çıtçıtlı zıbın
10 ağız mendili
3 penye bir nohut 1 yün battaniye
silinebilir alt açma örtüsü
1 beden bez
alt silme pamuğu
çamaşır deterjanı
emzik,biberon,emzik zinciri
bebek arabası ,ve yağmurluk
ana kucağı
beşik
çarşaf seti
emzirme önlüğü
emzirme için penye sütyen
göğüs pompası manuel lansinoh
banyo küvet file maşrapa kova sünger
bebek yağı almadım hindistan cevizi yağı kullanabilirim gerekirse evde var
pişik kremi almadım henüz sudo crem alıcam
bebek eldiven şapka
burun aspratörü
tırnak makası seti ve tarak seti
lohusa terliği ,tacı
bebek esyalarını hemsıreye vermek ıcın hurç
bebek kanguru
Muayene ile mi 600 ben zamlardan sonra 70 e yaptırdımKızlar şeker yüklemesi için kliniğe geldim. O bile 600 tl olmuş. Nst 200 tl cıkmıs. Bilseydim saglık ocağında yaptırırdım. Siz de ücret ödediniz mi?
Muayene 1200 tl. Şeker yüklemesi 600 tl. Bu fiyatlar oldugunu bilmiyordjm keske söyleseymişim neden bu kadar pahalı diyeMuayene ile mi 600 ben zamlardan sonra 70 e yaptırdım
ben 700 tl verdim geçen haftaKızlar şeker yüklemesi için kliniğe geldim. O bile 600 tl olmuş. Nst 200 tl cıkmıs. Bilseydim saglık ocağında yaptırırdım. Siz de ücret ödediniz mi?
benimde muayene 1250 tl şeker yüklemesi 700 tl bir de idrar tahlili istedi 500 tlMuayene 1200 tl. Şeker yüklemesi 600 tl. Bu fiyatlar oldugunu bilmiyordjm keske söyleseymişim neden bu kadar pahalı diye
Seker icip tek test bakılması 70 odedım ama kucuk bir sehirde kucuk hastane ondan olabılırMuayene 1200 tl. Şeker yüklemesi 600 tl. Bu fiyatlar oldugunu bilmiyordjm keske söyleseymişim neden bu kadar pahalı diye
Şaka gbi yaptıgı hıc bısı yok açlık alıyo sora 1 saat sonra tokluk bakıor resmen soygunculukbenimde muayene 1250 tl şeker yüklemesi 700 tl bir de idrar tahlili istedi 500 tl
Evet ben de petrolden elde ediliyor diye biliyorum. Sudocrem de büyük kızıma almıştım ama hiç işe yaramamıştı yani her krem her çocuğa da aynı etkiyi göstermiyor deneyerek buluyosunvazelin de iyi bir şey değil bu arada bebek için.
Az kalmış canı sabret inşallah sonuçların da iyi çıkar bu da böyle geçer giderYok canım tadı kötü değil de aşırı şekerli ben alışık değilim bu kadar yoğun şekere çok kötü oldum daha 1 saatim var
Anladım kuzu benim de haftaya salı olcak şeker yüklemesi halledicez artık bi şekilde sonuçları iyi çıksın da o da öyle bitsin gitsinTadı kötü değil. Bildiğin meyve suyu gibi. Hatta asidi kaçmış limonlu gazoz gibi. Ama aç karnına 5 dk içinde o kadar şekerli içeceği içince insan kötü oluyor. Şey gibi düşün, sabah uyandın ve ilk işin kafana büyük bardak cola dikmek oldu misal.
Devlette yaptırdım ödemedimKızlar şeker yüklemesi için kliniğe geldim. O bile 600 tl olmuş. Nst 200 tl cıkmıs. Bilseydim saglık ocağında yaptırırdım. Siz de ücret ödediniz mi?
ay biz aynıyız kız bende 25+1 benim plasenta yukarı çıktı geçen hafta şükürler olsun darısı başınaSelam güzel anneler bizim de kontrolümüz vardı sabah. 25+1 olmuşuz. Grubu en son biz kapatcaz galibaher şey yolunda çok şükür plasenta da yukarı çıkmaya başlamış dedi doktor 34. Haftaya kadar yolu var zaten dedi. Inşallah tamamen çıkar o zamana kadar. Güzel haftalar diliyorum herkese
Bende sordum benim hastanede 520 tl dedi şeker yüklemesi çok yüksek fiyatlar muayeneyle birlikte 1250 tl oluyoŞaka gbi yaptıgı hıc bısı yok açlık alıyo sora 1 saat sonra tokluk bakıor resmen soygunculuk
Devlette direkt gidip şeker yükleticem diyince yapıyolar mı acabaDevlette yaptırdım ödemedim
ay biz aynıyız kız bende 25+1 benim plasenta yukarı çıktı geçen hafta şükürler olsun darısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?