2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

bende şimdi şeker yüklemeden geldim, azıcık ekmek peynir yemiştim midem bulanmasın diye. 50likn1 saat yaptı, 102 çıktı sorun yok. Diğer kanlara da bakıldı, tiroid bakıldı, 2000 verdim. Hepsi iyi ama et yememe ve demir almama rağmen demir alt sınırda çıkmış, bakalım doktor ne diyecek.

Bir de bulantı yapmadı ama midem bir tuhaf oldu, içim bayıldı. Bşraz da başım ağrıdı ama geçti kendiliğinden.

Kuzum ablamdan biliyorum ki mesela o doğal yağları araştırıp tercih etmişti kremler yerine mesela örnek olarak her akşam çok az lavanta yağını bebeğin göğsüne sürüp uyuturdu bebeklerini. Bir sürü evde yağları vardır hatta ben o yolları izlemeyi düşünüyorum şahsen

Kızlar daha önce kaybı veya pıhtılaşması olduğu için kan sulandırıcı, ecopirin falan kullanan var mı?
Erken haftalarda 2 kaybım vardı benim de. Pıhtılaşmaya yatkınlık var diye gebeliği öğrenir öğrenmez coraspin ve iğne kullanmıştım bende aspirin 34. Haftaya kadar iğne de doğuma kadar. Bu gebeligimde sadece coraspin kullanıyorum iğneye gerek yok dedi doktor. Inşallah sağlıkla ilerler

Tabi tabi doktor her yerde doktordur randevu işini de halledebildiğine göre gidersin

Bence almak lazım. Bebişler suyun içinden çıkıyor malum. Banyo yaptırdıkça da bedenlerini kurumasın diye nemlendirmek önemli diye düşünüyoum. Ancak bebe yağı önerilmiyormuş. Losyon alacağım ben de.

Pişik ise, amaç zaten pişik olmasını önlemek. Arkadaşlarım bana gün içerisinde mutlaka 1 defa herhangi bir alt açmada kremi sür dediler. Zaten içeriği temiz pişik kremleri, önlem amaçlı böyle kullanılıyormuş.

Ay bizle de paylaş bacım. Ne yağını ne için sürmüş.

Anladım kuzum teşekkür ederim inşallah

kızlar kendime saç kurutma makinası alıcam, önerileriniz var mı
Ben bunu kullanıyorum harika gerçekten sonuna kadar kefilim.. düzleştiriciyi bırakalı 3 yıl oldu bu makina sayesinde bununla fön çekiyorum çok kaliteli dayanıklı pişman olmazsınız elimden gelse tüm ülkeye aldırırım bu arada saçlarım aşırı sık gür kalın telli.. baş edilmezdi bu makinadan önce.. Hector Fön Makinesi 3500 Turbo 2400 Watt Profesyonel Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Weleda'nin hangi ürünü canım dediğin.?

Evet işte kızlar ben de doğal yağlar kullanıyorum soğuk sıkım, açıkçası ona da yağ kullanmak istiyorum, herhangi bir losyon değil, kendim de hep doğal yağ kullanırım, mesela hamilelik sürecinde en çok kantaron kullandım. O kadar iyi geliyor ki bedenime, henüz çatlamadım da

İnşallah çatlamam, bunlar haricinde arkadaş tavsiyesiyle lierac ve boi oil de almıştım bazı akşamlar onlardan da sürüyor eşim bana

Selam kızlar. 26+3 oldum. Doktor randevum vardı. Dün ilk kez devlet hastanesine de gittim kıyaslama yapmak için. Orda 1080 gr çıktı bugün özel hastaneye gittim 950 gr dedi. Doktorumu da değiştirdim bu ay. Şeker yüklemesi yaptırdım sabah yüksek çıktı 160 bir hafta dikkat edeceğim. Haftaya tekrardan yükleme yapılıp 3 ölçüm yapılacak. Biraz canım sıkıldı haliyle de yapacak bir şey yok.

Kızlar dolap için bundan aldım, küçük doncuklarını koyacağım içine

She Berrak 5 Adet Çekmece Içi Akordiyon Organizer-16x43x14 Cm* 5 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bir de bu çamaşır deterjanı aldım, yorumlara bakarak aldım, 3' lü sipariş verdim bakalım nasıl gelecekler

Canım banada özel de 938 gr gibi bir şey demişlerdi devlette 1 kiloya yakın dediler. Tam net söylemdiler, devlet net bir bilgi vermiyor, zorla sordum öğrendim zaten

Ay badem yağı sürüp duruyordum ama bitiyor çok az kaldı. Bio oil den sipariş verdim şimdi. Baya kullanan vardı.

Hiç sıkma canını kuzum. Benim arkadaşımın da şeker yüklemesi yüksek çıktı. Yediğine içtiğine dikkat etti biraz. 38. haftada da sezeryan ile doğumu oldu. Hiç bir sorunu da olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…