Ben kuaförden fön makinası almıştım, yıllardır aynısını kullanıyorum. Marathon markası. İnternette de var artık.kızlar kendime saç kurutma makinası alıcam, önerileriniz var mı
Bir de bulantı yapmadı ama midem bir tuhaf oldu, içim bayıldı. Bşraz da başım ağrıdı ama geçti kendiliğinden.bende şimdi şeker yüklemeden geldim, azıcık ekmek peynir yemiştim midem bulanmasın diye. 50likn1 saat yaptı, 102 çıktı sorun yok. Diğer kanlara da bakıldı, tiroid bakıldı, 2000 verdim. Hepsi iyi ama et yememe ve demir almama rağmen demir alt sınırda çıkmış, bakalım doktor ne diyecek.
Kuzum ablamdan biliyorum ki mesela o doğal yağları araştırıp tercih etmişti kremler yerine mesela örnek olarak her akşam çok az lavanta yağını bebeğin göğsüne sürüp uyuturdu bebeklerini. Bir sürü evde yağları vardır hatta ben o yolları izlemeyi düşünüyorum şahsenKızlar ben bebek içim öyle losyon, pişik kremi vs almadım hiçbir şey. Eğer gerekirse sonradan alırım diyorum. Çok mu gerekli acaba pişik kremleri yahut losyon açıkçası ne alacağım onu da bilmiyorum
Geçen yıl çeyizime almıştım bunu:kızlar kendime saç kurutma makinası alıcam, önerileriniz var mı
Erken haftalarda 2 kaybım vardı benim de. Pıhtılaşmaya yatkınlık var diye gebeliği öğrenir öğrenmez coraspin ve iğne kullanmıştım bende aspirin 34. Haftaya kadar iğne de doğuma kadar. Bu gebeligimde sadece coraspin kullanıyorum iğneye gerek yok dedi doktor. Inşallah sağlıkla ilerlerKızlar daha önce kaybı veya pıhtılaşması olduğu için kan sulandırıcı, ecopirin falan kullanan var mı?
Tabi tabi doktor her yerde doktordur randevu işini de halledebildiğine göre gidersinAynen bende yani son aylarda ne yapıyorlar diye düşünüyordum hatta bi kadın gelmiş cuma günü kork haftasını doldurmuştu sancısı yoktu doktor pazar günü de giriş yap baksınlar demişti dedim iyi bari ya para bulamazsam ki bulamıyorum gibi duruyor oraya giderim
Bence almak lazım. Bebişler suyun içinden çıkıyor malum. Banyo yaptırdıkça da bedenlerini kurumasın diye nemlendirmek önemli diye düşünüyoum. Ancak bebe yağı önerilmiyormuş. Losyon alacağım ben de.Kızlar ben bebek içim öyle losyon, pişik kremi vs almadım hiçbir şey. Eğer gerekirse sonradan alırım diyorum. Çok mu gerekli acaba pişik kremleri yahut losyon açıkçası ne alacağım onu da bilmiyorum
Ay bizle de paylaş bacım. Ne yağını ne için sürmüş.Kuzum ablamdan biliyorum ki mesela o doğal yağları araştırıp tercih etmişti kremler yerine mesela örnek olarak her akşam çok az lavanta yağını bebeğin göğsüne sürüp uyuturdu bebeklerini. Bir sürü evde yağları vardır hatta ben o yolları izlemeyi düşünüyorum şahsen
Anladım kuzum teşekkür ederimErken haftalarda 2 kaybım vardı benim de. Pıhtılaşmaya yatkınlık var diye gebeliği öğrenir öğrenmez coraspin ve iğne kullanmıştım bende aspirin 34. Haftaya kadar iğne de doğuma kadar. Bu gebeligimde sadece coraspin kullanıyorum iğneye gerek yok dedi doktor. Inşallah sağlıkla ilerler
Ben bunu kullanıyorum harika gerçekten sonuna kadar kefilim.. düzleştiriciyi bırakalı 3 yıl oldu bu makina sayesinde bununla fön çekiyorum çok kaliteli dayanıklı pişman olmazsınız elimden gelse tüm ülkeye aldırırımkızlar kendime saç kurutma makinası alıcam, önerileriniz var mı
Weleda'nin hangi ürünü canım dediğin.?Sudocrem ilaç içeriğinde, çocuğa her gün ilaç süremeyiz o yüzden önerilmiyor. Çok ileri pişik durumlarında mecbur kalınır kullanılır belki ama hedef zaten çocuğu pişik yapmamak olmalı, ona göre çabuk emilen güzel nemlendiren bir losyon seçilebilir bence. Weleda çok övülüyor, ben sanırım ondan alacağım.
Bence almak lazım. Bebişler suyun içinden çıkıyor malum. Banyo yaptırdıkça da bedenlerini kurumasın diye nemlendirmek önemli diye düşünüyoum. Ancak bebe yağı önerilmiyormuş. Losyon alacağım ben de.
Pişik ise, amaç zaten pişik olmasını önlemek. Arkadaşlarım bana gün içerisinde mutlaka 1 defa herhangi bir alt açmada kremi sür dediler. Zaten içeriği temiz pişik kremleri, önlem amaçlı böyle kullanılıyormuş.
Kuzum ablamdan biliyorum ki mesela o doğal yağları araştırıp tercih etmişti kremler yerine mesela örnek olarak her akşam çok az lavanta yağını bebeğin göğsüne sürüp uyuturdu bebeklerini. Bir sürü evde yağları vardır hatta ben o yolları izlemeyi düşünüyorum şahsen
Ben ama test yapılmadan, önlem amaçlı başlatıldı ilk 12 hafta kullandım, hatta 13 galiba.Kızlar daha önce kaybı veya pıhtılaşması olduğu için kan sulandırıcı, ecopirin falan kullanan var mı?
Selam kızlar. 26+3 oldum. Doktor randevum vardı. Dün ilk kez devlet hastanesine de gittim kıyaslama yapmak için. Orda 1080 gr çıktı bugün özel hastaneye gittim 950 gr dedi. Doktorumu da değiştirdim bu ay. Şeker yüklemesi yaptırdım sabah yüksek çıktı 160bir hafta dikkat edeceğim. Haftaya tekrardan yükleme yapılıp 3 ölçüm yapılacak. Biraz canım sıkıldı haliyle de yapacak bir şey yok.
Ay badem yağı sürüp duruyordum ama bitiyor çok az kaldı. Bio oil den sipariş verdim şimdi. Baya kullanan vardı.Evet işte kızlar ben de doğal yağlar kullanıyorum soğuk sıkım, açıkçası ona da yağ kullanmak istiyorum, herhangi bir losyon değil, kendim de hep doğal yağ kullanırım, mesela hamilelik sürecinde en çok kantaron kullandım. O kadar iyi geliyor ki bedenime, henüz çatlamadım da
İnşallah çatlamam, bunlar haricinde arkadaş tavsiyesiyle lierac ve boi oil de almıştım bazı akşamlar onlardan da sürüyor eşim bana
Hiç sıkma canını kuzum. Benim arkadaşımın da şeker yüklemesi yüksek çıktı. Yediğine içtiğine dikkat etti biraz. 38. haftada da sezeryan ile doğumu oldu. Hiç bir sorunu da olmadı.Selam kızlar. 26+3 oldum. Doktor randevum vardı. Dün ilk kez devlet hastanesine de gittim kıyaslama yapmak için. Orda 1080 gr çıktı bugün özel hastaneye gittim 950 gr dedi. Doktorumu da değiştirdim bu ay. Şeker yüklemesi yaptırdım sabah yüksek çıktı 160bir hafta dikkat edeceğim. Haftaya tekrardan yükleme yapılıp 3 ölçüm yapılacak. Biraz canım sıkıldı haliyle de yapacak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?