2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Devlette direkt gidip şeker yükleticem diyince yapıyolar mı acaba
Evet, önce doktora söyledim laboratuvar girişlerini yaptılar. ilacı eczaneden aldım, sonrasında kan almaya gittiğimde ne şekilde yapılacağını yönlendirdiler.

Devlette direkt gidip şeker yükleticem diyince yapıyolar mı acaba
Yani muayeneye gittim doktor yaptırdın mı dedi yok onun için randevu almıştım oda yarın aç karınla gel yaptıralım dedi

Evet canım ilaç içermiyo zaten onlar direkt burnu genişletiyo o yüzden kullanabilirsin
Ah iyi ya nefessiz kalmışım resmen ağzım açık horluyorum resmen teşekkür ederim

Yani muayeneye gittim doktor yaptırdın mı dedi yok onun için randevu almıştım oda yarın aç karınla gel yaptıralım dedi
Bende baktım ama randevu bulamadım devlette

Evet, önce doktora söyledim laboratuvar girişlerini yaptılar. ilacı eczaneden aldım, sonrasında kan almaya gittiğimde ne şekilde yapılacağını yönlendirdiler.
Tamam canım baktım ama randevu bulunmuyo zaten ne yazık ki 23 ünde kendi doktoruma kontrolüm var ona gitmeden yaptırıyım devlette demiştim

Bende baktım ama randevu bulamadım devlette
Sabah tam onda bak randevuya anca belki bulursun inşallah yaptır vallahyazıktır ya o kadar para ben özele gidiyordum yıl başından sonra herşey uçtu şimdi devlette bi doktora gidiyorum iyi gibi duruyor olmadı doğumu bile orda yapacağım 20 bin çok para bu devirde mağlesef

Sabah erken saatlerde gidersen normal giriş alıyor bazi doktorlar
Pek sanmıyorum ya inanılmaz kalabalık poliklinikler randevusuz almazlar muhtemelen denk gelmesi lazım şansa

Pek sanmıyorum ya inanılmaz kalabalık poliklinikler randevusuz almazlar muhtemelen denk gelmesi lazım şansa
Hastaneyi arayıp sorarsan bilgi veriyorlar bu konu hakkında ben arayıp soruyorum randevusuz hasta alıyormu diye evet diyor gidiyorum sonra

Öyle tabi özele adım attığımız an para bi de her şeye zam geldi muayeneler fırladı doğum ücretleri olmuş 20 bin o da normal doğumsa diğerleri katlanarak artıyo. Ama devlete de randevu bulmak imkansız yani diğer şehirleri bilmiyorum ama istanbul için öyle

Şaka gbi yaptıgı hıc bısı yok açlık alıyo sora 1 saat sonra tokluk bakıor resmen soygunculuk
evet fırsatçılık resmen aslında tahlilleri devlette yaptırmak lazım

Hastaneyi arayıp sorarsan bilgi veriyorlar bu konu hakkında ben arayıp soruyorum randevusuz hasta alıyormu diye evet diyor gidiyorum sonra
Deniyim onu da belki vardır denk gelir öyle bir doktor

Bende sordum benim hastanede 520 tl dedi şeker yüklemesi çok yüksek fiyatlar muayeneyle birlikte 1250 tl oluyo
yanlış hatırlamıyorsam sende medipole gidiyordun benden neden 700 tl aldılar ki muayene yalnızca 1250 tlydi zaten

Bende 22.haftamda boğaz ağrısı ile uyandım hemen doktorum you plus c önerdi onu ve yine doktorumun tavsiyesi ile karabiberli pekmezli ılık süt içtim boğazımı epeyce rahatlattı eğer öyle bir gıcıklanma hissediyorsan hemen tedbir al canım ilerlemez inşallah birde bol bol su içmek varsa kemik suyuna çorba da çok iyi geliyor
Şeker yüklemeye geldim, su mu içtim zehir mi bilmiyorum ya ağlayacam sinirimden
Ah üzümlü kekim ağlama

Devlette yaptırdım ödemedim

ay biz aynıyız kız bende 25+1 benim plasenta yukarı çıktı geçen hafta şükürler olsun darısı başına
Inşallah canımRahim önünü kapatmamış yavaştan yukarı çıkmaya başlamış dedi. Sonraki kontrolde tamamen çıkmış olur inşallah benim de. Evet aynıymışız bakalım nasip kısmet doğum zamanı hiç belli olmuyor.diger çocukların kaçıncı haftada doğdu senin

Açlık tokluk baktiran kızlar kaçıncı haftada baktırdiniz 28 de yaptirsam geç mi olur

Ayda bir gittiğinde aynı doktora 32haftadan sonra doktor sana bi kâğıt veriyormuş onla gidip geliyorsun orda ki kadınlar dedi bende onu düşünüyordum

Kızım 38 haftalık doğdu oğlum 42 haftada 43 nerdeyse doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…