- 1 Aralık 2022
- 2.451
- 3.791
- 63
Ya zaten kış kat kay giyiniktim. Direkt tenime dokunamadı. Ulaşabildiği yerden dokundu
Ben benimkini çalıştıracağım o yüzden erkenden gelmelerini istiyorum doğuma 1 ay kala gelecekler. Ben çalışıyorum akşam yemekti bulaşıktı evdi çok zorlanıyorum. O yemeği temizliği hepsini halleder, akşamları göstermelik masayı toplamaya yardım ederim sadeceKızlar bu kayınvalide işlerine canınızı bu kadar sıkmayın. Onlarda hevesli ve heyecanlı oluyor yapabileceklerine inanıyorlar. Bir defa zaman onlardan da çok şeyi aldı, kendi çocuklarını büyüttükleri zamanki enerjileri yok.
Bir de benim gibi ilk defa bunu tecrübe edecekler için de yanımızda bilen birinin olması fena olmaz. Sonuçta hangi durumları yaşayacağımızı kestirmemiz çok zor. Önceden düşünüp stres olmayalım. Zaten lohusalık zor bir süreç olacak biz öncesinden kendimizi bu kadar doldurursak şimdiki günlerimize yazık olur. Ben kayınvalidelerin de çok kahır çekeceğini sanmıyorum. O yüzden söyledikleri her şeyi yapabileceklerine de inanmıyorum. Baktım ki yardım etmeye ısrarlı bende evde çalıştırırım artıkbıktırma yöntemi her zaman işe yarar
Aynen daha yolumuz varBiz bugün 26+0. Daha 7. Aya zamanımız var yani, ben öyleyse 3. Trimestera girmedim
Burasi için hep müsait olacaksın. Yoksa aforoz ederiz seniEvet ben de öyle oldum, bir türlü beğenemedim, baktık ama kararsız kaldım, ben de paylaşmayı düşünüyorum, aldıklarımı da atacaktım hatta ama hiç müsait olamadım
Benim annem 58 kv 55 ama benim ki sizinkilerin tam tersi gel demesem çocuğu görmeye bile gelmeyebilir yani çok meraklısı müdahil olanıda sıkıntı her şeyi annen yapar deyip kendini bütünü ile geri çekeni de sıkıntı bir ortasını bulamıyoruz biz bunların arkadaşKızlar merak ettim anneleriniz ve KV leriniz kaç yaşındalar?
Benim annem 65, KV 71
Evet evet. Ortası en iyisi. Ben de görmüyorum duymuyorum bazı şeyleri. Ama bazılarını da kendim istemediğimi söylüyorum. Kendimce bulmaya çalışıyorum o orta yolu. Yoksa bulunmuyor.Benim annem 58 kv 55 ama benim ki sizinkilerin tam tersi gel demesem çocuğu görmeye bile gelmeyebilir yani çok meraklısı müdahil olanıda sıkıntı her şeyi annen yapar deyip kendini bütünü ile geri çekeni de sıkıntı bir ortasını bulamıyoruz biz bunların arkadaş
Burasi için hep müsait olacaksın. Yoksa aforoz ederiz seni
Benim annem 58 kv 55 ama benim ki sizinkilerin tam tersi gel demesem çocuğu görmeye bile gelmeyebilir yani çok meraklısı müdahil olanıda sıkıntı her şeyi annen yapar deyip kendini bütünü ile geri çekeni de sıkıntı bir ortasını bulamıyoruz biz bunların arkadaş
Kızlar merak ettim anneleriniz ve KV leriniz kaç yaşındalar?
Benim annem 65, KV 71
Ay ne güzel gençlermiş bayıldım.İkisi de 54 yaşında
Ay ne güzel gençlermiş bayıldım.
annem 50 kv 54 yaşında kv ile aynı apartmanda oturuyoruz ama annem gelip kalacak doğumumda hastanede ve evde annemi isterim ben :)Kızlar merak ettim anneleriniz ve KV leriniz kaç yaşındalar?
Benim annem 65, KV 71
Ay gençler annem Allah var her işi de yapar koşar Allah razı olsun kv'de hiç karışmaz annemin her şeyi yaptığını gördüğü için ekstra ona atar her şeyi bende biraz buna kuruluyorum insan hiç mi bir şeye el atmak istemez diye eşimde diyor ki benim annem böyle biliyoruz nasıl biri olduğunu sallama diyor ama takıyorum bazen en azından manevi destek istiyor bazen insanEvet evet. Ortası en iyisi. Ben de görmüyorum duymuyorum bazı şeyleri. Ama bazılarını da kendim istemediğimi söylüyorum. Kendimce bulmaya çalışıyorum o orta yolu. Yoksa bulunmuyor.
Gençmiş kız annelerin. Benimkilerin yaşı var.
Ay seninkiler de genç maşallahAnnem de 54 kv de 54 yaşında ama ikisi de saygılı oldukları için karışmazlar, annem uzakta otursaydı mecburen kalırdı ama yakında olduğu için kalmayacak, hiç ilgilenmeseler evet buna ben de üzülürdüm
Ay maşallah hepinizin 50 lerdeler.annem 50 kv 54 yaşında kv ile aynı apartmanda oturuyoruz ama annem gelip kalacak doğumumda hastanede ve evde annemi isterim ben :)
Yaniii yaşı da gençmiş niye yapmıyo enteresan. Neyse kendi bilir ne diyelim.Ay gençler annem Allah var her işi de yapar koşar Allah razı olsun kv'de hiç karışmaz annemin her şeyi yaptığını gördüğü için ekstra ona atar her şeyi bende biraz buna kuruluyorum insan hiç mi bir şeye el atmak istemez diye eşimde diyor ki benim annem böyle biliyoruz nasıl biri olduğunu sallama diyor ama takıyorum bazen en azından manevi destek istiyor bazen insan
Ay seninkiler de genç maşallahbenim annem Manisa'da ben ilçesindeyim mecbur gelince kalacak ama kv burda o ilgilenmekte istemez o yüzden yine anneme kalacak her iş yapacak bir şey fıtrat demekki diyorum
Sen en küçük çocuk musun ondan belki yaş farkı vardır benim kvnin 36 yaşında en büyük oğlu ama 16 yaşında da kızı varAy maşallah hepinizin 50 lerdeler.
Kız tembel tembel ondan yapmıyor üşeniyor kadın bir şey sorarsa yapmak zorunda kalır diye sormuyordaYaniii yaşı da gençmiş niye yapmıyo enteresan. Neyse kendi bilir ne diyelim.
Ay sen Manisa'lıydın demi. Benim de annemin tüm ailesi Manisa Alaybeyli. Eşim de Manisalı. Ama biz İzmir de yaşıyoruz.
Valla ben zaten kendim 35 yaşındayım. Bir ablam var onunla da aramızda 2 yaş var zaten. Annem ile aramda 30 yaş var tam.Sen en küçük çocuk musun ondan belki yaş farkı vardır benim kvnin 36 yaşında en büyük oğlu ama 16 yaşında da kızı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?