2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben benimkini çalıştıracağım o yüzden erkenden gelmelerini istiyorum doğuma 1 ay kala gelecekler. Ben çalışıyorum akşam yemekti bulaşıktı evdi çok zorlanıyorum. O yemeği temizliği hepsini halleder, akşamları göstermelik masayı toplamaya yardım ederim sadece. İlk torunları canım katlansınlar biraz

Kızlar merak ettim anneleriniz ve KV leriniz kaç yaşındalar?

Benim annem 65, KV 71
Benim annem 58 kv 55 ama benim ki sizinkilerin tam tersi gel demesem çocuğu görmeye bile gelmeyebilir yani çok meraklısı müdahil olanıda sıkıntı her şeyi annen yapar deyip kendini bütünü ile geri çekeni de sıkıntı bir ortasını bulamıyoruz biz bunların arkadaş

Evet evet. Ortası en iyisi. Ben de görmüyorum duymuyorum bazı şeyleri. Ama bazılarını da kendim istemediğimi söylüyorum. Kendimce bulmaya çalışıyorum o orta yolu. Yoksa bulunmuyor.

Gençmiş kız annelerin. Benimkilerin yaşı var.

Annem de 54 kv de 54 yaşında ama ikisi de saygılı oldukları için karışmazlar, annem uzakta otursaydı mecburen kalırdı ama yakında olduğu için kalmayacak, hiç ilgilenmeseler evet buna ben de üzülürdüm

Ay gençler annem Allah var her işi de yapar koşar Allah razı olsun kv'de hiç karışmaz annemin her şeyi yaptığını gördüğü için ekstra ona atar her şeyi bende biraz buna kuruluyorum insan hiç mi bir şeye el atmak istemez diye eşimde diyor ki benim annem böyle biliyoruz nasıl biri olduğunu sallama diyor ama takıyorum bazen en azından manevi destek istiyor bazen insan
Ay seninkiler de genç maşallah benim annem Manisa'da ben ilçesindeyim mecbur gelince kalacak ama kv burda o ilgilenmekte istemez o yüzden yine anneme kalacak her iş yapacak bir şey yok fıtrat demekki diyorum

Yaniii yaşı da gençmiş niye yapmıyo enteresan. Neyse kendi bilir ne diyelim.

Ay sen Manisa'lıydın demi. Benim de annemin tüm ailesi Manisa Alaybeyli. Eşim de Manisalı. Ama biz İzmir de yaşıyoruz.

Bi doktor randevusuna gittik ufff çeneniz düşmüş yine.. neyse ben bi rapor vereyim ondan sonra bakicam ne yazdiniz.

5 haftalık aradan sonra oğlişkomu görebildim. 1066 gr olmuş. Ölçümleri yapıldı, buradan şekeri çıkan arkadaşlarıma da destek olsun, tam zamanında büyüyor, ne küçük ne büyük. Ki aşırı sıkı bir diyet yapmıyorum. İçinizi Ferah tutun, beslenmenize dikkat edin, doktorunuzu dinleyin ve psikolojinizi de rahat tutmaya çalışın.

benim oğlan her zamanki gibi baş aşağı değil. Bu sefer yan duruyor, neredeyse sırtımda hissettiğim dong donglarin sebebi belli oldu. Geçen bildiğin ayakta duruyordu. Saat yönünde yavas yavas ilerliyor lol Daha yeri var, dönebilir ama böyle kalırsa sezaryen fikrine alıştırın kendinizi dedi. Burada sezaryen pek yapilmadigindan biraz dramatik dedi bunu ama ben sezaryenden tırsıyorum, o yüzden o dramatiklik geçti bana açıkçası. Oğlum benim biraz nasıl desem hmmm inadım inat götüm iki kanat bir çocuk sanki. Dönmez gibi geliyo bana. Bilmiyorum. Neyse dönse de benim, dönmezse de.
Ultrasonu hiç sevmiyor, doktor profil fotoğrafı almaya çalıştı ama yok. Resmen yüzüstü yattı git buradan diyerek. Doktor aleti nerde gezdirirse aletin olduğu yere yumruk attı. İlk kez o hissettiğim hareketleri gördüm, tekme saniyordum onlar yumrukmus. Oğlum kendini magandalar gibi yumrukla ifade ediyor

78 kilo olmuşum, geçen kontrolden beri anne pasaportuna girilen kiloya göre iki kilo almışım. Doktor 6 aydır şekerim olmasına alışamadı, diyo ki zayifsiniz da niye bu sizin başınıza geldi. Dedim 78 kilo olmuşum, zayıf mi bu. E normal, alacaksınız tabi ki diyor. Bazı doktor kilodan ötürü darlıyor, bazısı da işte benimki gibi. Çok ekstrem durumlar dışında takmamak lazım galiba. Bi de bisi diyim mi, gercekten dışarıdan gören kimse tahmin edemez kilomu, öyle de fit görünüyorum.

bir dahaki randevu bir ay sonra. Dedim çok uzun yaaa. O alman soğukluğuyla "aman nolcak büyüyor işte başka bir şey olmuyo artık bisi olmaz" dedi. Ya onla nalakasi var

Böyle işte

Yaniii yaşı da gençmiş niye yapmıyo enteresan. Neyse kendi bilir ne diyelim.

Ay sen Manisa'lıydın demi. Benim de annemin tüm ailesi Manisa Alaybeyli. Eşim de Manisalı. Ama biz İzmir de yaşıyoruz.
Kız tembel tembel ondan yapmıyor üşeniyor kadın bir şey sorarsa yapmak zorunda kalır diye sormuyorda
Evet evet Manisa'lıyım ben ailem Uncubozköyde ben Akhisar'dayım. Yaa sizinkiler de alaybeyli demek boşver ama İzmir'e olmanız daha iyi yakın olan uzaklığı seviyorum ben.

Sen en küçük çocuk musun ondan belki yaş farkı vardır benim kvnin 36 yaşında en büyük oğlu ama 16 yaşında da kızı var
Valla ben zaten kendim 35 yaşındayım. Bir ablam var onunla da aramızda 2 yaş var zaten. Annem ile aramda 30 yaş var tam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…