2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

KıZlar merhaba sizlere bişey danışmak istiyorum yaprdımcı olurmusunuz

Ben kimseyi istemiyom, o seçenek niye çıkmıyo ya ille birini mi seçcez? Dkdmldö
O bazen öyle olmuyor işte bak ilk olunca insan ben yaparım ederim diyor ama kendimden örnek vereyim benim annem yaşlı zaten beni 37’de doğurmuş, kayınvalidem gelmese napardım diyorum çünkü doğumdan sonra çok zorlandım yürümekte (burayı çok detaylandırmayacağım). Tabii ki kaldığı 10 gün içinde beni sinir ettiği zamanlar oldu, ters düştüğümüz anlar da oldu ama o beni idare etti ben onu (şimdi geriye dönüp baktığımda görüyorum).

E şimdi de oğlum 3.5 yaşında, yeni bir bebek ve biliyorum ki ben yine en az 10 gün sürüneceğim fiziksel olarak. Böyle bir durumun da olabilir, inşallah olmasın hemen toparlan ama olabilir. Çok gıcık bir tip değilse yav ben ramboyum kendim hallederim deme, gelsin baksın torununa öyle bedava sevmek yok hdjdj.

Benim kv anneme göre genç sanırım bi 12 yaş vardır aralarında ve çok becerikli kadın al eve at yani Bazen sanki ben onun kızıyım, görümcelerim annemin kızı diyorum iş yapma konusunda

Seninki bazı gelinlerin rüyası ya, etliye sütlüye karışmıyor

canım hurç ve dolap içi düzenleyicini nereden aldın, link var mı?

Sizce hamilemiyim ilk yaptıgım test daha koyu cıktı sonraki yaptıgım daha silik cıktı bır saat arayla yaptım emin olmak ıcın sonrakı yaptığım daha silik cıktı öğlen 12 1 gıbı yaptım

Eklentiler

• 86A6942A-DE55-40A5-B096-93A5CFF553D1.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 56
Ben tam olarak böyle düşünüyorum yani yanımda bir süre birinin olmasına ihtiyacım olacak olsunlar isityorum belki fiziksel olarak toplarım fakat psikolojik olarak bilee birazcık adapte olma sürecinde isterim gelsinler ben istiyom

Sizce hamilemiyim ilk yaptıgım test daha koyu cıktı sonraki yaptıgım daha silik cıktı bır saat arayla yaptım emin olmak ıcın sonrakı yaptığım daha silik cıktı öğlen 12 1 gıbı yaptım
bana pozitif gibi geldi ama kan ver bence en net sonuç kan

HAyırlı olsun var gibi bebek. Sonraki idrarlarda seyrelme olabiliyo. Yarın sabah ilk idrar ile tekrar yaotığında daha koyu çıkar büyük ihtimal.

Kuzum kaç haftalık oldunuz?
Benim dün daha doğrusu 25+6 da 969 Gr dı.

muhteşem diye beğeni attım ama muhteşem olan indirim kaçırman değil yanlış anlama çok teşekkürler attım fava beklemeye

canikom haklısın, seni anlıyorum. kayınvalidelerimiz de muhtemelen benzer insanlar. aşırı beceriklidir benimki de, temizliği de bilir yemek yapmayı da bilir çocuk bakmayı da bilir. pratiktir bir şeye ihtiyaç olsa hemen şipşak çözer. ama ben de daha ortada bir ihtiyaç yokken böyle kendiliğinden ben izin alıcam size yardım ederim falan sevmiyorum tuhafıma gidiyor, bir bizi bırak boyumuzun ölçüsünü alalım zaten gerçekten yürüyerek beş dakika mesafede oturuyoruz, ihtiyaç duyarsak çağırırız diye düşünüyorum. hem benim iki gün kendi kendime bırakılma hakkım, ihtiyacım olamaz mı ya belki süperbiyonik bir kadınım, doğurur doğurmaz halter falan kaldırıcam kimseye ihtiyacım olmayacak. du bakalım yani

Bi 10 gün gelsinler sonra herkes evine

Tamam tamam kal bakalım tek biyonik gadın

Buraya bi şey yazarsan ama sana diyecek tek bir lafım var:
Noldu paşinyan? Ramboluk yapıyordun lohusalığına

Tamam tamam kal bakalım tek biyonik gadın

Buraya bi şey yazarsan ama sana diyecek tek bir lafım var:
Noldu paşinyan? Ramboluk yapıyordun lohusalığına
hahah yazarsam tepeme önce sen çökersin ama şunu da unutma "hülya avşar yardım ister ben yardım istemiyorum. olur mu, ben her şeyden daha iyiyim. bana hiçkimse yardım edemez ben tekim. ben tekim. ben tekim" jkdfljskdfl. sabahtan beridir bu olmuşum meğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…