2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar birde 29+3 den bildiriyorum her hafta bir önceki haftadan daha tembel oluyorum ben bir üşengeçlik geliyor sanırım haftaya kıyafetleri yıkama işine başlayacağım 33de falan yapamam ben un çuvalı gibiyim şuan hep yatmak isityorum hep

Kızlar merak ettim anneleriniz ve KV leriniz kaç yaşındalar?

Benim annem 65, KV 71
anne 60 kv 76 ikiside bir adam etmez ama ... annem benimle hiç ilgilenmiyor hasta olsam Allah şifa versin diyor. başka bişi yok. evim temizlencek olsa yardım edeyim demiyor. bize gelse hiç birşeye elini atmıyor hizmet bekliyor. ortanca ablamla çok ilgili tüp bebek transferi oldu ona el bebek gül bebek bakıyor. herkese sayko yapıyor ablam onları sineye çekmemizi bekliyor sürekli. aramız pek iyi değil... kv zaten yaşlı hemde dizinden ameliyat oldu. gençkende bir işe yaramıyordu hala aynı malesef.

Annem 68, kayınvalidem 58 yaşında.

Yav konuyu uzatmıycaktım ama dayanamadım. Yanlış da anlaşılmak istemiyorum, kayınvalidem çok iyidir gerçekten seviyorum ama fazla müdahaleci ve her şeyi biliyor, kocamı da o yetiştirdi ve kocam mükemmel biri içinde bulunduğum dilemmayı anlıyor musunuz? Djfmdlk. Şimdi örnek vereyim anlayacaksınız neden önden bunaldım. Mesela, çocuğu şöyle seveceksin, böyle konuşacaksın, öyle yapacaksın falan yani kırk yıl önce neredeyse birebir şu an çocuk nasıl yetiştiriliyorsa öyle yetiştirmiş. Tek eleştirim çok uydu anne olması olabilir ama yok-annedense uydu-anne olsun tabi ki hehe. Neyse benim de huyum çok kötü, biri bana bir şeyi ben sormadan söylesin tilt oluyorum. Doğru ve kolay yolu da söylese tilt olurum bu arada, kendim uğraşıp çözmeyi seviyorum sorun yaşadığım zaman öyle görmüş öyle alışmışım. Kayınvalidem de dayanamayıp daha sorun çıkmadan iyi niyetle işim kolaylaşsın, her şey güzel olsun öğreneyim kolayını bileyim diye söyler tarif eder, garipserim ve sinirlenirim yani. Yaptı birkaç kere buna benzer bir şey geçmişte, tabi ki sinir oldum ama büyütmedim he diyip geçtim. Şimdi çocuk onun iyi olduğu bir alan, tartışmasız. Kendi annemden çok o baksın ilgilensin isterim mevzu o değil. Mevzu beni hala tanıyamadı, kendi yolunu iyi niyetle dikte edecek, beni sinir edecek sonra ben kadını sevip toz kondurmaz iken birbirini çekemeyen gelin kaynanaya dönecez o on beş günde, mevzu o. Ona gerildim, konuşup çözcem bu konuyu ben durun siz

Of sen keşke türkiyede olup zırt pırt ultrasona girsen, çok kikirdiyorum bu güncellemelerine

Güzel geçmiş maşallah benimkini de ben merak ediyorum yarın kontrolüm var bakalım diyecekler mi kilosunu, malum bilgi vermiyorlar. Özel de öğreniyorum orada daha yeni gittim, hemen gidemem doktor 1 ay sonra gel demişti

Kiloyu hiç önemsemiyorum ben de alıyorum ama çok belli değil canımın istediğini yiyorum, hep sağlıklı şeylere zorluyorum kendimi, her gün muhakkak yumurta, ceviz, peynir yiyorum bu 3' lü yaşamımın bir parçası oldu, arada avokado ekleniyor bu 3' lü ye, akşamlarında genel de protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum, balık çok seviyorum, mezgit için ölebilirim o kadar çok seviyorum Kilo da sonradan verilir diyorum

Ya valla ben de 32. haftam Şubat sonuna denk geliyor o zaman yaparım diyordum ancak Ocak ayı bittiği gibi yapıp kaldıracağım dolabına her şeyini. Dolap içerisinde kirlenmeyecek etmeyecek zaten, üstlerine örtü örterim gerekirse.

Çoğu şeyi aldım. Ufak tefek bazı şeyler kaldı. Onları da maaşımı alayım öyle alacağım, dolabı da bu hafta gidip alalım diyorduk bakalım hafta sonu gidip dolap alabiliriz.

Ben hastane çantamı da hazırlamayı düşünüyorum. Aslında şöyle, minik minik torbalar var. İçlerine koyup koyup üstlerine etiketler yapıştıracağım içinde ne var diye ki o esnada eşim ve annem haldır huldur karıştırmasın her şeyi.

Valla hepsi hazır dursun, bu kadar fazla erken doğuma şahit olunca insan bir tırsmıyor değil. Neyin ne zaman olacağı belli olmaz. Sen işini kış tut, yaz çıkarsa bahtına.

36.haftadan sonra merdiven inip çıkmaların bebeği dönmeye teşvik ettiği söyleniyor kuzu. aksak gebe yürüyüşü diye bi tarz var, kaldırımda in çık şeklinde o da işe yarıyor diye okumuştum. bence bol hareketlerle döner daha çoooook vakti var.

Kızlar merak ettim anneleriniz ve KV leriniz kaç yaşındalar?

Benim annem 65, KV 71
Anacığım 69 yaşında tontişim maşaAllah kv ise dinazor çağından mö 48 doğumlu. Kaç oluyorsa artık. Fosil yani

E normal ya onlar. Herkes birilerine dayanamadan kendi fikrini söylüyor. Kötü niyetle de olmuyor genelde. Dediğin gibi konuşup belirtirsin.

Ben o ufak hurçlardan sipariş verdim o kadar üşendim ki gelen kargoyu alıp arka odaya attım bu akşam gidince bakacağım( üşengeçlik seviyem ektedir) düşünün yani.

Bir de şu dolap içi organize tarzı bir şey almıştım o da geldi, bugün de Siveno çamaşır deterjanı almıştım onlar geldi herhalde bir kaç güne onları da açarım

Kız sen diyince hatırladım ben hala deterjan almadım. Bir de yıkıcam diye düşünüyorum. Zaten bi onlar kalmıştı. Bebek şampuanı deterjanı falan.

O hurçları da yıka mutlaka makinede. Öyle koyarsın içlerine kıyafetlerini.

Ben kimseyi istemiyom, o seçenek niye çıkmıyo ya ille birini mi seçcez? Dkdmldö
Ay daha dün bir arkadaşla konuşuyordum yeni doğum yaptı 7 gün oldu. Arkadaş dediğimde iş yaptığımız firmada çalışan yetkili kadın arkadaş olduk iş yaparken.

Neyse, göndermiş kendi annesini de evden 3. gününde. Kafam şişti çok bunalttılar. Eşimle yalnız olmak çok iyi geldi dedi. Bence İlk bir kaç gün hele hele sezeryan durumu varsa yardım şart. Ama sonrası sana kalıyor. İhtiyacın yoksa belirtip yollarsın.

Annem de öyle dedi, hurçlarında yıkanması gerekiyor dedi. Yıkayacağım inşallah hepsini, daha doğrusu annem gelecek yapacak

Şampuan ben Chicco aldım, losyon ve yağ almayacağım, başka çözüm arayışı içerisindeyim nette bir video gördüm, anne sütü en güzel şifadır diyordu, bebeğin ellerine falan sürüyordu böyle ama onu da bilemedim oğluşuma süt banyosu yaptırmak ne kadar mantıklı

Bende haftaya yavaştan yapıp dediğin gibi örteceğim üstünü temiz temiz dursun çünkü çok ağırlaşacağımı düşünüyorum en güzeli hazırlayalım gerisini Allah bilir bakalım zaman ne gösterecek
Bi senle ben varız herhalde kv isteyen hsjs
Ben kv isterim hocam fakat o istemez

Kızlar e bebekte şöyle kilitli poşetler var ben bebemin eşyaları için çanta hazırlarken bunların içine koyup üstüne hemşireye verilecek vs detaylı yazıp yapıştıracağım ihtiyacı olan varsa bakabilir

Eklentiler

• 1000015586.webp
    13 KB · Görüntüleme: 47
o kadın benmişim

Başına gelecekleri çok iyi biliyorsan gelmeden bu konuyu halletmelisin iyi olan arayı bozup durduk yere kinlenme hiç birde lohusalık çok ayrı bir kafaymış şuan sinirlendiklerimize daha çok sinirlenebiliriz veya tam tersi bir umursamazlık geliyor diyenleri de duydum inşallah ikinci gruba dahil olurum Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…