2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kafa tam emri vaki yapmasa belki sen çağırcan demi bizi bi salın ihtiyaç duyarsak yanımızda olun annelik bunu gerektirmiyor mu? Darlamayın arkadaş kendi ayaklarımız üstünde durabiliyormuyuz görelim özgür bırakın

Allah’a şükürler olsun ki bir ablam var aramızda 3 yaş var, kanki gibiyiz, doğumuma da o gelecek inşaAllah, bütün yetkileri ona verdim şimdiden zaten herkese de dedim, 10 gün bende kalacak inşaAllah Ankara da yaşıyor o nedenle. Ben ablamla saç başa da girsem 2 dk sonra hişşt naber lan gel buraya derim o kadar yakınız maşaAllah. Annem bile gelmicek yani. Gerçekten buna hergün şükretmem lazım böyle konuştukça daha iyi anlıyorum.

Ben de ablayım ve kız kardeş gerçekten çok büyük bir nimet

Ben de ablayım ve kız kardeş gerçekten çok büyük bir nimet
Kesiklikle büyük nimet teyze olmak bir o kadar güzel bir nimet

Benim ablamın çocukları büyük, 2. Çocuk erkek, oğlanın doğumuna hiç bişeyden anlamasamda ben gitmiştim, üni okuyordum o zaman başka şehirde, ama ablam beni istemişti. İlk dışkısı siyah kanlı oluyormuş ne bileyim ben, bez mi gördüm, bok mu gördüm hastanede yazık kadın sezaryen zaten zor kalkıyor, bebeğin bezini değiştiriyorum, ablaaaaaa bu ne bu siyah bişi mi oldu diye bi bağırmıştım, hiç unutmam… oda zar zor kalkıp getir gerizekalı demişti ama çok eğlenmiştik. Mevzu aslında birşeyden anlayıp anlamamak değil o an moral verecek birilerinin olması. Çocuğu her türlü hallediyorsun.

Kuzum kaç haftalık oldunuz?
Benim dün daha doğrusu 25+6 da 969 Gr dı.
27+3 canim.

Bak ben hamile kaldigim zaman 68 kiloydum. Bir ay icinde 4 kilo aldim. Yani su an hamileligin basindan beri 10 kilo almissam bunun neredeyse yarisini ilk bir ayda almisim. Hamilelik sekeri belli olduktan sonra kilo vermem durdu hatta son iki aya kadar hic kilo almadim, geri kalanini 19. haftadan sonra yavas yavas almisim. Ben o basta aldigimi saymiyorum, cünkü hastaliktanmis meger.

Iste sekerin belli olmasi bu yuzden önemli. Simdi siki bir diyete gireceksin, hareket edeceksin ve insülin verirlerse duzenli bir sekilde kullanacaksin. Seker bebegin ve/veya annenin kontrolsüz kilo almasina sebep oluyor.

Diyet listen zor mu?
Ben çok çabuk acıkıyorum çok yiyorum, yemeden aç kalarak nasıl olacak bilmiyorum

Evet evet, gerçekten öyle, kız kardeşlerim canım ciğerim iki tane var Allah başımdan eksik etmesin, en yakın arkadaşlarım onlar benim çok heyecanlılar onlar da

hah evet işte böyle, ki bana bişiy söylemese muhtemelen doğuma yakın derim ki anne siz bir beş gün izin alıp bize mi ayırsanız ne olur ne olmaz başımıza gelecekleri görmüş oluruz. ama yani bana hiç fırsat bırakmıyor, gelip yanımda kalacağı güne geceye kadar kendi karar veriyor, yetişkin insanlarız bir yerde konuşup uzlaşabiliyor olmalıyız böyle olmaması lazım onu anlatmaya çalışıyorum. konuşucam yarın bakalım. türk milletinin yardımseverliği iyi niyeti iyi hoş da sınır tanımamazlığı gerçekten yaka silktiriyor ya

Diyet listen zor mu?
Ben çok çabuk acıkıyorum çok yiyorum, yemeden aç kalarak nasıl olacak bilmiyorum
Diyet listesi vermediler ki ^^ Burada biraz farkli seker hastaligi. Seker hastaligi cikinca ders veriyorlar. Cidden oturup ders dinler gibi tabelaya falan bakiyorsun. Orada nelerin sekeri cikarip neyin cikarmayacagi anlatiliyor. Diyetisyen olayi yok yani, cünkü aslinda cok basit beslenme düzeni.

Istersen ben yazarim sana ne yiyorum, ne iciyorum. Örnek olarak.

Vala çok ama çok sevinirim

Evet evet, gerçekten öyle, kız kardeşlerim canım ciğerim iki tane var Allah başımdan eksik etmesin, en yakın arkadaşlarım onlar benim çok heyecanlılar onlar da
Amin amin amin Rabbim onları korusun maşaAllah teyze olmak anne yarısı olmak gibi bişi ya Rabbim sağlıkla afiyetle o günleri de göstersin canım cümlemize de göstersin

Offff bu olay cok zor ya. Yani ne desem bos cünkü hamilelikten önce olsa "olur tabi bekleriz" diyecek salaklikta bi insandim, hamile olunca bana bi güncelleme geldi dank dank diyorum ne istiyorum ne istemiyorum cünkü cocugumu zor bulmusum huzurumu bozacak hicbir seye tahammülüm yok modunu actim otomatikman nasil olduysa.

Ben sey derdim herhalde, cok iyi düsünmüssünüz ama biz kendimiz yalniz bir denemek istiyoruz, öyle planladik. Biz yardima ihtiyacimiz oldugunda sey etsek yakindasiniz nasilsa?

Ay gerildim

Hemen hemen ayni almisiz. Bana az gibi geliyordu, sen böyle anlatinca yetermis ya dedim

Allah kolaylaştırsın zeytin yağından kıl çeker gibi olsun inşaAllah ne diyeyim canım işte bunlarda da bu var tökezleyince gidip yanında olayım ama bi tökezleyecekmi gözlemleyeyim yok. Sonra bi tripler alınmalar bişiler.

Bence anlattigin gibi biriyse ilimli biridir, konusabilirsin acik acik. Ben böyle böyle biriyim, aslinda cok takdir ediyorum sizi ve yanimda isterim ama o aramizdaki mesafe kaybolur mu o zaman icerisinde bilemiyorum, ki ben o mesafeyi saglikli buluyorum, o dogum sonrasi da stresle aramiz bozulmasin falan gibi.

Kız bu siteye girince tuhaf tuhaf kadınlar çıkıyor böyle değildi burası ne oldu yaw. Kadın duş başlığını almış ayak parmağına takmış denüşük denüşük hareketler yapıyor falan her girdiğimde bi denüşük ile karşılaşıyorum kadınlar klübü cozuttu he ay gülesim geldi tövbe estağfurullah ya bak aşağıda yine bir grup denüşük görünüyor şimdide hey Allah’ım ya

Ben de d3k2 içiyordum billmeden sonra Benim doktorkm d3 k versiyonunu ıcme normal d vit iç dedi. Neden acaba?
Bilmem bana doktor yazmadı eczaneden alıyprum d vit ic dediydi ben de var dedım onceden de bunu iciyordum

Yeter yaaa , bizim senle zamanımızda aynıııı eeee başka neler aldın skdjdkfk
Bez de aldim ben, gerci aldim sayilmaz ya insanlar ellerinde kalan acilmamis paketleri filan hediye ediyorlar ya da asiri ucuza veriyorlar falan, 2-3 kilo yani yeni dogan bezi var. Hatta artik almam o bedenden. Ayni sekilde bez degistirirken kullan at örtüler oluyor, onlardan da var, disarida kullanmak icin. Yine ayni sekilde elde kalanlardan.

Bebeklerin banyo yaptigi seyin ismi ney? Camasir sepeti gibi oluyor ya, onu diyorum. O var.

Kitaplarini ve oyuncaklarini koyacagim acik komodin gibi bir sey aldim, Kalax var ikea'nin ondan. Bir de ona uyacak bezden kare kutular aldim, onlar gelmedi daha.

Amazon'da indirim vardi islak mendil aldim, su bazli olan kimyasal icermeyenler oluyor ya. 15lik paket halinde geliyor. Evde kendim su ve bezle temizleyecegim ama disarda islak mendil lazim. Cocugun gtünü halka acik tuvaletlerde lavaboya tutarmisim

Kücük bakim cantalari oluyor ya, tirnak makasi, sümük emici (türkcesini bilmiyorum ) falan oluyor icinde. O da gelmedi daha. 9 parcali bir set aldim.

Agiz suyu akmasin diye kullanilan beze ne deniyor? Ondan aldim. Tabi ki müslin

3 tane banyo havlusu, yatak icin carsaflar, kücük bebekler icin olan oyun-aktivite battaniyesi (üstünde oyuncaklar asili oluyor), bülbül yuvasi gibi bi yatak oluyor, cok kücük bir sey ama öyle büyük degil. Of anlattigimdan da bir bok anlasilmiyor ki bilmiyorum ben bunlarin ismini. Neyse iste o tarz seyler de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…