2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hayır gayet anlaşılıyor ben hepsini anladım oyun - aktivite halısı için erken değil mi ya? Bende alacaktım doğsun alrısın falan dediler acaba kaç aylık olunca oynar onunla?

Bunlarin cogunu bende aldim bezler alt değiştirme örtüleri , agiz mendili , bebek kuveti vs vs bayaaa biseyimiz olmus sen sayinca farkettim besigimizde gelecek sonra tamamiz gibi gorunuyor . Bende bi tane yatas juno yatak aldim cok uzun sure kullanamaz ama kullanan herkes elim kolum oldu yaziyodu bende aldim valla

Hayır gayet anlaşılıyor ben hepsini anladım oyun - aktivite halısı için erken değil mi ya? Bende alacaktım doğsun alrısın falan dediler acaba kaç aylık olunca oynar onunla?
Bende sonra alcam icime sinen bi sey bulamadim asiri rengarenk dandik seyler var gibi ben ahsap istiyom yoksa kendim yapcam sndjfjf

Bende sonra alcam icime sinen bi sey bulamadim asiri rengarenk dandik seyler var gibi ben ahsap istiyom yoksa kendim yapcam sndjfjf
Evet çok farklı markanın var ajsjs ahşap nasıl yapacaksın peki piyanosu sanırım en dikkat çeken kısmı ayaklarıyla vurup ses çıkarmasıymış çünkü eğer varsa bir örneğin bizide yeşillendirr ahshsj

Benimkisi de öyle muhtemelen bi çocuk doğunca gelir sonra aydan aya belki bikaç saatliğine annem kalıcak 1,5 ay yanımda

Ben sesli piyanolu istemiyorum dur bi tane amerikan kadin takip ediyorum bulcam simdi nasil bi sey oldugunu istedigimin

Vala çok ama çok sevinirim
Neyi, ne zaman yedigimi yazmayacagim, genel olarak neler yiyorum onu yazacagim, sen onlar arasindan sevdigin sekilde olusturursun tabagini ^^

Kahvalti: Haslanmis yumurta (genellikle iki tane, cok seviyorum cünkü), zeytin, peynir, tam tahilli ekmek (genellikle iki dilim yiyorum), sebze (artik ne denk geldiyse salatalik, maydonoz, biber, bazen kahvaltida taze sogan as eriyorum keci gibi onu yiyorum eheheh), ceviz, badem, fistik, avokado. Arkasindan BAZEN bir porsiyon meyve yiyorum.

Bu kahvaltiyi bir yap, bak bakalim hizli acikiyor musun Kahvaltida kesinlikle fire vermiyorum yalniz, asla sekerle günümü acmiyorum, meyveyi cok istersem kahvalti arkasindan yiyorum.

Ara ögün pek yapmam, acikmiyorum zaten. Kahve icerim, canim cok istediyse biraz bisküvi tirtikliyorum yaninda. Meyve yerim yemediysem ama yine bir porsiyonu gecmez. Kahvaltida meyve yediysem ama asiri sekilde meyve canim istiyorsa bir porsiyon daha yerim. Bazen canim kahvaltilik gevrek istiyor. %60i tam tahilli olanlar var, yine cikolatali filan ama bana hicbir sey yapmiyor, yani sekerimi hic yükseltmedi. Bollll sütle onu yiyorum. Bunlar tabi hepsini birden yaptigim seyler degil. Bisküvi yediysem ötekileri yemem gibi.

Aksam yemegi: Burasi cok karisik Ben daha cok ne yemiyorum onu diyeyim. Hamurisi asla yemiyorum. Pide, börek yani konsepti anladin bunlari yersem ucuyor sekerim. Makarna ona keza. Makarnayi tam tahillidan yapildiysa ancak yiyorum ki onu da tam tahilli olsa da cok yiyemem,. Yoksa yine ucusta. Pilav yiyorum, o etkilemiyor. Her türlü sebzeyi yiyorum, patates de dahil. Normalde bezelye, havuc zart zurt bunlar seker icerir, o yüzden cok önerilmez ama ben her türlü sebzeyi sinirsiz tüketiyorum. Bunun disinda tabi ki kirmizi-beyaz et, deniz ürünleri istedigin kadar.

Kacamak: Yapiyorum. Canimin istedigini yiyorum. Doktorum kendini kisitlamayacaksin, her seyi yiyebilirsin dedi. Yalnizca porsiyon önemli ve her gün öyle canim istiyor diye gömmeyeceksin. Hamile oldugumuz icin bu böyle.

Bu is biraz tecrübe isi. Cikolata yiyorum ve hic de kötü etkisi olmuyor. Bisküvi, kek, kurabiye yiyorum ama bunlari dikkat ederek yiyorum. Kahvaltida kaymak-bal yiyorum, yine dikkat ederek, sekerim artmiyor. Pekmez falan yedigimde ama yükseliyor. Ilk baslarda cok katiydim, ama hayattan zevk almaz olmustum ya habire düsün ne yicem diye insani cok huzursuzlastiriyor. Sonra denemeye basladim yavas yavas, gördüm o sekilde aslinda cikolata benim icin hic sikinti degilmis mesela (bu senin icin makarna olabilir, örnek veriyorum).

Yani kendin ölcmen lazim, sana ne dokunuyor, ne dokunmuyor kendin ölcerek bulacaksin. Tüm hamile sekeri olanlar bunu yer diye bir liste yok yani pankreas neyi nasil calistiriyor bilemeyiz.

Herkesin pankreasina kimse karisamaz

Kisacasi akdeniz beslenme bicimi diyelim ve bu beslenme bicimine hamile oldugumuz icin biraz arada sirada kacamaklar ekledigimizi düsünelim. Iste hamile sekeri olan bir kisinin diyeti bu.

Ay kızlar kv dedikodusu dönmüş kaçırmışım ben de hemen azıcık içimi dökeyim şu köşede benim kv 65 yaşında falan tam bilmiyorum ama annemden büyük bi 10 yaş kadar. Öyle olmasına rağmen daha pratiktir yemek temizlik konusunda. Şimdiye kadar hiç çalışmamış kendini evine ve çocuklarına adamış ona bağlıyorum annemde tam tersi hep çalışmış hala da çalışıyor o yüzden biraz ev konusunda iş bitiriciliği zayıf diyebilirim. Bu arada kv ile aynı şehirdeyim annem farklı. Ama doğumda ve sonrasında kesinlikle annemi istiyorum. Kv daha bebek 1 aylıkken başladı şunu yapcaz bunu yapcazlara. Her şeye bir fikri var ve kesinlikle sen ne düşünüyorsun diye sormuyor. İşte neymiş efendim göbeği düşmeden değişik bişeyler anlattı onu yapacakmışız 3 oğluna da yapmış göbek deliği gül gibi çok güzel olurmuş. Eşimin göbek deliği de Allah affetsin çok komik yani. Emzik bir marka söylüyor illaki ondan al ben hep ondan kullandım. Yine eşimin ve kardeşlerinin diş problemleri var tabi emzikle mi alakalı mı bilmiyorum. Yani kundak yapış şeklinden ilk banyosuna kırk banyosuna her şeyi kafasında kurmuş. Geçen gittiğimizde de aldığı bir kaç kıyafeti gösteriyor. Erkek şeysi almış hep hevesi kırılmasın diye bişey demedim ay anne çok güzel sağol falan dedim. Bilerek kadife aldım çünkü ben hep bundan giydirirdim, bide erkek aldım sonraki erkek olursa o da giysin diyo. 40 banyosunu yaptırınca giydircez bunu diyo. Eşime göre canım anam ne kadar düşünceli ama düşünce değil yani bence bu farklı bir boyut 4. Kez ana olacağını sanıyor galiba benimki

Bende kücük bir anne yani yatagi var, ilk 7-8 ay icin uygun. Ondan sonrasi icin bakiyorum su an ama kafami cok karistiriyor. Nefes alan bazalar varmis, ondan düsünüyorum. Ne zaman baksam böyk geliyor cünkü almisken 3-4 yasina kadar kullansin istiyorum. Zirt pirt yatak alamam.

BEN ACUN DEGILIM!!!!1111@@

Benim
Gelecek olan oyle , Ahsap 3-4 yasini gorur cunku su an 2.5 yasinda bebe yatiyor icinde

Aslinda direkt dogumdan sonra olabilir ama onun zarari olmadigi gibi bir faydasi da yok ehehe yeni dogan bebekler 20-25 cm'de sonrasini göremiyor zaten ve bence yeni dogmus bebekleri zimbirtilarla yormanin manasi yok. 3 aydan itibaren o tarz oyuncaklara ilgisi olusuyor, dönmeye falan calisiyor. Ben aldim cünkü ikinci elden, hic acilmamis paket buldum. Yoksa almazdim.

Ay bilmiyorum iyi bir şey mi kötü bir şey mi ama değişmediğini biliyorum artık
Ben de bilmiyorum ama insan biraz daha ilgili olsunlar istiyo ne bileyim doğuma kaldı 3 ay daha bir patik bile almadı hiçbir şey yokacaba diyorum hamilelik psikolojisiyle mi takılıyorum ama biliyorum yani asla gelmicek yardıma falan

Ay bana da nasıl iyi geldi bu liste anlatamam resmen kaç gündür aç aç geziyorum ne yicem ben diye

Bir de kızlar organik diye 2 farklı yerden 2 kere yumurta aldım ikiside 3 numara çıktı. Dolapta belki 30 tane yumurta oldu şuan. Yenisini alamıyorum onları da yiyemiyorum napıcam siz dikkat ediyor musunuz bu konuda ?

Meine Sterne Ya doktor bana demiş ki sabah, öğle, akşam hem açlık hem tokluk ölç de ben öğlen ve akşamın açlığını ölçemem ki atıyorum ağzıma illa bi şey
Sabah zaten aç uyanıyoruz, öğle ve akşam açlığı için kaç saat önce bi şey yemememiz gerekiyor biliyor musun?

Bende seninle aynı durumdayım ya hamilelikten önce bu kadar batmıyordu bu ara kadının rahatlığı beni rahatsız ediyor ama bazen diyorum her şeye karışsa belki daha çok rahatsız olurdum, aman bizede ne yaranacak bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…