2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Okurken şiştim kv den… sana söz hakkı bırakmıyor ki bu kadın. Bıraksın anneliğini yaşa neden insanın hevesini kırıyorlar ya bu bencillik resmen kusura bakma böyle konuşuyorum ama yani bıraksın da seni bi anneliği sen tat öffff şiştim he kayınvalideler kapatılsın

Ahahah dimi bende dolmuşum baya bir kısmını boşaltıverdim buraya ay keşke kapatılsaaaa

Ay kızlar bunu okuyunca çok duygulandım.

Flamingolar bebeklerini büyütürken pembe renklerini yitirirler. Yavrularını büyütmek o kadar tüketici ve yorucudur ki gerçek anlamda renklerini tüketirler.
Yavruları büyüyüp daha bağımsız hale geldiklerinde ise renkleri geri gelir.
Ne zaman annelikte kaybolduğunu hissetsen, kendi renginin geri geleceğini hatırla.

Ben de öyleydim ilk baslarda, ne zaman kahvalti yapiyorsunuz falan diyorlardi, ne biliyim ne zaman acikirsam diyordum. Artik o is bitti dediler, olabildigince planli yicen. Yani saatlerini ayarlamaya calis. Ama arada bir iki saat fark olabilir, illa tak 12de ögle yemegi yapmana gerek yok.

Sürekli agzina bir sey atma. O da sürekli oynar kan sekeriyle. Amac o zaten biraz da. Cikip indirmemek sekeri az da olsa.

Direkt yemekten önce ölcmen yeterli. Iki saat öncesinden yemegi kesebilirsen iyi, o zamana zaten yediklerine dikkat ediyorsan stabilize olmus olur. Yok illa agzima bir sey attim dersen, mesela ne attin o önemli. Bir tane gofret yersen tabi o fark yapar ama bir avuc saf kuruyemisten bir sey olmaz gibi.

Ben seker bulunduktan sonraki ilk 3 hafta su an senin ölcmen gereken gibi ölctüm. Degerlerim cok iyi cikinca 1. sabah aclik 2. Kendi sectigim herhangi bir ögünden sonra tokluk sekline döndürdüler. Senin de bir düzene girsin, o sekilde yapar.

Ikinci el canim benim, insanlar gerek kalmayinca elden cikarmak icin böyle ucuz veriyor. Yoksa duracak ya da atilacak falan filan.
Ya işte bu bizim burada galiba ikinci el kıymete bindi geçen korbell çöp kovası bakarken bir ikinci el bakayım ne kadar dedim sıfır ile arsında 100 TL var mesela kura göre fiyat arttırıyor insanlar veya bir kaç battaniye fallan baktım ama sıfırı ile aynı ikinci el alışverişe asla karşı değilim ama böyle olunca irite olup gider sıfırını alırım diye yükseliyorum

Yaa bu mesaj ve bu bilgiler beni nasıl rahatlattı anlatamam benim gözümde çok büyüyordu ne yiyeceğim nasıl aç kalacağım diye acayip gerilmiştim, şuan dışardayım mesela yemek yiyecektim baktım, şekeri olanlar için uygun herhangi bişey yoktu o yüzden kahve sipariş vermiştim onu içiyordum

Son düzenleme:
Off valla Allah yardım etsin sürekli şekeri olana gerçekten sıkıcı iş, şu kadına üç günlük ölçümümü vereyim de kurtulayım diyorum artık

Şeker tespit edildiğinde kaç olması gerekirken kaçtı senin değer

Sen bence rahatsız olduğun noktaları düzgünce söyle. En son kaç yıl önce bebek büyütmüş. Onun zamanındaki bilgilerni yarısı yanlış diye tabir ediliyor artık. Hiç bir anne ya da KV bilerek torununu incitecek bir şey asla yapmaz. Ancak bildikleri her şey de doğru değil maalesef. Söylemek gerekiyor.

Sizin Kv lerin tam zıttı benimki hiçbir şeye karışmaz ne bir ihtiyacın var mı diye sorar ne de arar bebek alışverişi yaptığımızı biliyorlar ay bunu niye böyle aldınız diye kp karışır onda da bi tane zıbın dahi aldıkları yok borcumuzun oldugunu da biliyorlar tam tersi bizden para istiyorlar.... Annem bir sürü alışveriş yaptı tek yaşamasına parasının olmamasına rağmen bende Kv söyledim annem şunları aldı diye ay ne gerek vardı çocuk zaten bi şekilde büyür dedi zorla çevre baskısıyla bi battaniye yapayım dedi ondan da haber yok ama diğer torununa ellerinden geleni yapmışlar bana da daha 5 aylık evliyken torun diye baskı yaptılar bende sevinecekler diye düşünüyordum her zaman ama nerde ben gurbette tek başımayım ama ölsem haberleri yok aynı mahalledeyiz ... ne bileyim ya insan bekliyor şunu da torunumuza aldık denmesini ama isim koyma konusunda karışmayı biliyorlar eşimi doldurmaya çalışıyorlar hamilelik değilde bu durumlar yordu beni

Şeker tespit edildiğinde kaç olması gerekirken kaçtı senin değer

Benim kan alinarak bakildi. Ilk alindiginda aclik 105 cikti. Bir hafta sonra tekrar kan alindi, onda ne kadar cikti söylemediler ama bir haftada asiri artis olmus. Alarma gectiler direkt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…