- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.900
- 53
- 38
Aclik sekeri 95in altinda olmasi lazim.Şeker tespit edildiğinde kaç olması gerekirken kaçtı senin değer
Lazim degil ama güzel bir sey. Uzanma calisiyor, renkli, kipirdiyor falan ya.Saka maka henuz bakiyorum almadim boyle bi sey ama laizm miii onu da bilmiyorum hosuma gidiyoro kadar
Maalesef bir kaç kez anlatmaya çalıştım ama kesinlikle karşısındaki insanı duymuyor anlamıyor. İşine gelmeyen bir şey oldu mu da bana ok diyor sonra gidip kp ye şikayet ediyo o da eşimi sıkıştırıyor sonra bizim huzurumuz kaçıyoSen bence rahatsız olduğun noktaları düzgünce söyle. En son kaç yıl önce bebek büyütmüş. Onun zamanındaki bilgilerni yarısı yanlış diye tabir ediliyor artık. Hiç bir anne ya da KV bilerek torununu incitecek bir şey asla yapmaz. Ancak bildikleri her şey de doğru değil maalesef. Söylemek gerekiyor.
Benim bebiş 25 Aralık da 570 Gr falandı haftasıyla uyumluydu, dünkü kontrolde yani 3 haftalık bi süreçte yalaşık 1kg olmuştu. Tabi benim ilk başlarda hiç canım tatlı istemiyordu, o 3 hafta içinde çikolata tatlı paketli gıda gömüp durdum sanırım onların çok etkisi oldu, o kadar pişmanım ki şimdi.Benim kan alinarak bakildi. Ilk alindiginda aclik 105 cikti. Bir hafta sonra tekrar kan alindi, onda ne kadar cikti söylemediler ama bir haftada asiri artis olmus. Alarma gectiler direkt.
Belki de sekerin oldugu icin o kadar tatli istegi oldu. Ben de baslarda cok tatli istiyordum, sonra seker oldugunu ogrendim. Yani kisa süre icerisinde seker hastaligi gelistirmek bana mantikli gelmiyor. Kan sekerimiz sürekli labil oldugu icin sekerli seyler yemek istedik bence.Benim bebiş 25 Aralık da 570 Gr falandı haftasıyla uyumluydu, dünkü kontrolde yani 3 haftalık bi süreçte yalaşık 1kg olmuştu. Tabi benim ilk başlarda hiç canım tatlı istemiyordu, o 3 hafta içinde çikolata tatlı paketli gıda gömüp durdum sanırım onların çok etkisi oldu, o kadar pişmanım ki şimdi.
Şeker yüklemesinde açlık 91, 1. Saat tokluk 200 çıktı
Ortasını bulabilirler koca kadınlarBende seninle aynı durumdayım ya hamilelikten önce bu kadar batmıyordu bu ara kadının rahatlığı beni rahatsız ediyor ama bazen diyorum her şeye karışsa belki daha çok rahatsız olurdum, aman bizede ne yaranacak bilmiyorum ki
Kız kaç gündür aklımda sen vardın bu kız nerde diyeBugün şeker yuklemesi yaptırdım, midem bu saat oldu hala bulaniyo ya, beşiği kurmaya montajcı geldi, tuvalete girip kusamiyorum da sıkışıp kaldım, beşiği kurdukları için strese de girdim kızlar az kaldı geliyor gelmekte olan
Hamile olabilirsin, bence bir test yap ilk idrar ileKızlarr miğdem yanıyoreeeeeee resmen miğdeö bulanıyoreeee nedennnn
Sona yaklastikca içime gomuldum bi de kizilcik serbo dizisine başladım oyalaniyordum son bölüme geldim yeni bölüm bekliyorum iste hemen kendime bi dizi bulmam lazım son rahat günlerimizKız kaç gündür aklımda sen vardın bu kız nerde diye
Sanırım öyle ya çünkü ben nerdeyse ilk 5 ay tatlı yemedim, ama şu son 1 ayda acayip çikolata ve bisküvi falan yedim. Sonuç olarak zamanında yediğim hurmalar gün geldi tırmalıyorBelki de sekerin oldugu icin o kadar tatli istegi oldu. Ben de baslarda cok tatli istiyordum, sonra seker oldugunu ogrendim. Yani kisa süre icerisinde seker hastaligi gelistirmek bana mantikli gelmiyor. Kan sekerimiz sürekli labil oldugu icin sekerli seyler yemek istedik bence.
Aclik okay de tokluk cok cikmis.
Burda kayınvalide konuşuluyor ve sen yoksun üstatSona yaklastikca içime gomuldum bi de kizilcik serbo dizisine başladım oyalaniyordum son bölüme geldim yeni bölüm bekliyorum iste hemen kendime bi dizi bulmam lazım son rahat günlerimiz
Bende bi hamilelikten şüphelendim sonra daha neler dedimHamile olabilirsin, bence bir test yap ilk idrar ile
Canım su iç bolca. Rennie falan iç o da iyi geliyor.
Yok kuzum ben değilim o
Yudum yudum ılık süt içmek şahsen bana iyi geliyor kuzuBende bi hamilelikten şüphelendim sonra daha neler dedimkız bişi giyemiyorum akşam yemeği yemedim ya o kadar kötü
Ben önceden de çok tatlı yerdim tatlıya aşırı düşkünüm, kahvaltıyı revaniyle falan yapıyorum yani o kadar, şekerim düşük çıktı sınırda, bence çok tatlı yemekle alakalı değil öyle olsa benim şekerim çıkardıSanırım öyle ya çünkü ben nerdeyse ilk 5 ay tatlı yemedim, ama şu son 1 ayda acayip çikolata ve bisküvi falan yedim. Sonuç olarak zamanında yediğim hurmalar gün geldi tırmalıyor
Onlar konusmakla bitmiyor ben saldım artık he deyip gecicenBurda kayınvalide konuşuluyor ve sen yoksun üstat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?