2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Maalesef bir kaç kez anlatmaya çalıştım ama kesinlikle karşısındaki insanı duymuyor anlamıyor. İşine gelmeyen bir şey oldu mu da bana ok diyor sonra gidip kp ye şikayet ediyo o da eşimi sıkıştırıyor sonra bizim huzurumuz kaçıyo şimdilik ses çıkarmıyorum bende artık. Bilerek annemi 1.5 ay falan tutacağım yanımda nasip olursa. Ona bir şey diyemiyo kimse annemde hiç çekinmez lafını çat çat söyler

Benim kan alinarak bakildi. Ilk alindiginda aclik 105 cikti. Bir hafta sonra tekrar kan alindi, onda ne kadar cikti söylemediler ama bir haftada asiri artis olmus. Alarma gectiler direkt.
Benim bebiş 25 Aralık da 570 Gr falandı haftasıyla uyumluydu, dünkü kontrolde yani 3 haftalık bi süreçte yalaşık 1kg olmuştu. Tabi benim ilk başlarda hiç canım tatlı istemiyordu, o 3 hafta içinde çikolata tatlı paketli gıda gömüp durdum sanırım onların çok etkisi oldu, o kadar pişmanım ki şimdi.
Şeker yüklemesinde açlık 91, 1. Saat tokluk 200 çıktı

Belki de sekerin oldugu icin o kadar tatli istegi oldu. Ben de baslarda cok tatli istiyordum, sonra seker oldugunu ogrendim. Yani kisa süre icerisinde seker hastaligi gelistirmek bana mantikli gelmiyor. Kan sekerimiz sürekli labil oldugu icin sekerli seyler yemek istedik bence.

Aclik okay de tokluk cok cikmis.

Ortasını bulabilirler koca kadınlar amaan neyse en güzeli kimseden hiçbir beklentinin olmaması o zaman daha az sinir oluyo insan

Bugün şeker yuklemesi yaptırdım, midem bu saat oldu hala bulaniyo ya, beşiği kurmaya montajcı geldi, tuvalete girip kusamiyorum da sıkışıp kaldım, beşiği kurdukları için strese de girdim kızlar az kaldı geliyor gelmekte olan

Kız kaç gündür aklımda sen vardın bu kız nerde diye

Kızlarr miğdem yanıyoreeeeeee resmen miğdeö bulanıyoreeee nedennnn

Kizlarim gecen gun burda bi ic camasiri onerisi olmustu marka cottonhill di galiba iz yapmiyo demistiniz sanki Y ysnmrv kiz sen miydin oooo ? Bana bi kac kilosun beden ne aldin raht mi yazsanizz sen degilsende sorryyyy

Kız kaç gündür aklımda sen vardın bu kız nerde diye
Sona yaklastikca içime gomuldum bi de kizilcik serbo dizisine başladım oyalaniyordum son bölüme geldim yeni bölüm bekliyorum iste hemen kendime bi dizi bulmam lazım son rahat günlerimiz

Sanırım öyle ya çünkü ben nerdeyse ilk 5 ay tatlı yemedim, ama şu son 1 ayda acayip çikolata ve bisküvi falan yedim. Sonuç olarak zamanında yediğim hurmalar gün geldi tırmalıyor

Hamile olabilirsin, bence bir test yap ilk idrar ile

Canım su iç bolca. Rennie falan iç o da iyi geliyor.
Bende bi hamilelikten şüphelendim sonra daha neler dedim kız bişi giyemiyorum akşam yemeği yemedim ya o kadar kötü

Kizlarim gecen gun burda bi ic camasiri onerisi olmustu marka cottonhill di galiba iz yapmiyo demistiniz sanki Y ysnmrv kiz sen miydin oooo ? Bana bi kac kilosun beden ne aldin raht mi yazsanizz sen degilsende sorryyyy
Yok kuzum ben değilim o kim bilmiyorum ama ben anam babam klasik atletli aldım lcw dan çünkü göbeğimi sarmasını istiyorum doğumdan sonra

Sanırım öyle ya çünkü ben nerdeyse ilk 5 ay tatlı yemedim, ama şu son 1 ayda acayip çikolata ve bisküvi falan yedim. Sonuç olarak zamanında yediğim hurmalar gün geldi tırmalıyor
Ben önceden de çok tatlı yerdim tatlıya aşırı düşkünüm, kahvaltıyı revaniyle falan yapıyorum yani o kadar, şekerim düşük çıktı sınırda, bence çok tatlı yemekle alakalı değil öyle olsa benim şekerim çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…